DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 18. září 2013

Marianne days HAUL

Zdravím dámy,
Jak název napovídá, tak i já jsem byla lovit na dny Marianne v obchodech. Protože jsem se zrovna vrátila z dovolené, tak jsem potřebovala pár vychytávek, bez kterých bych se nemohla namalovat (např. tmavší make up). Pak jsem ještě nakupovala kosmetiku na jednu akci, která mě čeká začátkem října, a nic podobného jsem doma neměla. Je toho dost, ale přiznám se, že jsem si za poslední tři měsíce žádnou kosmetiku nekoupila, takže si myslím, že tomu i mé nákupy odpovídají.

 Nejdříve Douglas




Giorgio Armani Lasting silk UV foundation spf 20 #7 (recenze ZDE) jsem kupovala z jediného důvodu, přijela jsem z dovolené a jsem opálená :) a navíc jsme se konečně dočkali inovovaných baleních u GA.

Giorgio Armani fluid sheer #5 toto je speciální fluid, který se dá použít jako báze na projasnění pod make up a nebo se dá smíchat přímo s make upem, dodá mu takový lehký shimmer a bronzující nádech. Navíc, když ho smícháte s make upem, tak ho trochu ztmaví (tónuje), takže když se jen trochu opálím, stačí mi smíchat fluid a světlejší GA make up a mám barvu přesně takovou, kterou potřebuju.

Bobbi Brown gelové linky Violet Ink, tyto gelové linky naprosto zbožňuju a už jsou to moje čtvrté (to mluví za vše), takže jsem tentokráte sáhla  černo-šedo-červené, která je na podzim jako dělaná.


Bobbi Brown shimmer brick compcat Pink Quartz, opět jsem kupovala kvůli opálení a jedinečnému tónu barev, který tento rozjasňovač podpoří, navíc se dá skvěle použít i jako stíny, takže multifunkční líčidlo, na které jsem měla zálusk od června :)




A teď Marionnaud



Sisley phyto lip gloss #8 pink je lesk na rty z limitované edice na podzim. Spíše než růžový je sytě červený a popravdě já mám asi tak 5 lesků na rty a červený jsem chtěla. Má podtón do růžova, takže mi perfektně sedne. 


Artdeco báze pod oční stíny, rutina která prostě jednou za čas dojde


A teď přírůstek kvůli zmiňované akci. Lak na nehty (#970 Nuit) z limitované edice a k tomu rtěnka (#434 Samarcande Brown) oboje Dior, která sice k němu nepatčí do páru, ale na večer je vhodnější. Lak je černo-fialový a rtěnka nude s nádechem do hněda (na obrázku je spíše zrz). Tohle combo se mi strašně líbí na zimu, až nebudu chtít nic vrazného na rtech, pač mi zase popraskají :/



Co jste na dny Marianne ulovily Vy? Co se Vám z mých úlovků líbí, nebo co si myslíte, že je zbytečnost?


8 komentářů:

  1. Jů, ten tmavý lak, shimmer brick, gelové linky <3
    já nakonec nestihla koupit nic :D Byla jsem akorát v Yves Rocher, ale pár dní před dny Marianne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V YR snad ani slevy nebyly :) já mam teď furt chutě na nakupování :D

      Vymazat
  2. pěkné nákupy :). Navíc, pěkně si mě nalákala na ten make-up GA. Přemýšlela jsem nad make-upem od Chanelu, ale tento vypadá líp :)takže do něj asi půjdu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Chanelu Ti můžu doporučit Vitalumiér Aqua, ale pokud už jednou zkusíš tady ten od GA, tak nebudeš chtít nic jiného :)

      Vymazat
  3. Tak tomu hovorim nakupim :D u mna vydalo len na mono tien od chanelu gri gri, a inak same oblecko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gri Gri je strašně pěknej, ale připomínal mi jeden stín z Naked 1 nebo 2 teď nevim, tak jsem ho nekupovala :)

      Vymazat
  4. Mě se hrozně moc líbí ten rozjasňovač od Bobbi.

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)