DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 15. září 2013

Recenze: Armani Lasting silk UV foundation SPF 20

Ahoj dámy,
Po hrozně dlouhé době jsem tu konečně s recenzí. Jak víte, tak v červnu jsem se byla podívat na VIP Day Armani v brněnské Vaňkovce (Video ZDE, článek ZDE) a odnesla jsem si z něj MU, pudr a rtěnku. Dnešní recenze bude o mém novém objevu, který naprosto zbožňuju a byla jsem si koupit už druhou lahvičku tohoto zázraku.

Pro rejpaly, když jsem fotila fotky pršelo, takže nasvícení nenií nejlepší, ale už jsem ho strašně chtěla používat, takže se nedalo svítit :D


Armani Lasting silk UV foundation SPF 20 #5




Něco na úvod, proč je tento make up tak strašně speciální. Je speciální svou strukturou, která je jedinečná (třeba tím, když se ho pokusíte smíchat s jiným MU od jiné značky, tak úplně ztratí svoje vlastnosti a dělá čmouhy). Obsahuje mikročástice, je velice lehký a přesto dobře kryje. Pokud chcete silnější krytí, tak stačí nanést druhou vrstvu. Pokud potřebujete korektor, tak zase vrstvíte (jednotlivé vrstvy se nechávají uschnout) a nikdy nedosáhnete efektu, že byste měly  toho na tvářích tuny. CO je velice fajn je, že nezalézá do pórů a skvěle a dlouho drží. Navíc, asi tak po hodině, ještě jakoby na vás dojde barvou (přizpůsobí se) - to je individuální jak moc.

Balení
Mně se povedlo koupit ještě starší verzi, ale i tak je velice pěkná a praktická. Ta novější je více elegantní a nadčasová. Lahvička je perleťová, dobře se drží. Aplikátor je pumpičkový, takže nadávkujete přesně tolik, kolik je potřeba. Mně třeba stačí na celý obličej 1,5 pumpičky (a to dělám i korekce). Vršek sice není nějak přidělávací - jen prostě nasazovací, ale drží dobře, ještě se mi nestalo, že by se i někde otevřel.

Aplikace
Tento make up patří k těm lehčím, ale přesto má silnější krytí. Neříkám silné, ale spíš silnější. Já vždy vrstvím jen na místech, kde je to potřeba a vždycky dosáhnu skvělého efektu. Nanáším ho pomocí štětce od Petry z Lovelyhair, který je trochu pokapaný vodou, aby tolik nesál. Rozetírá se lehce a dobře zapracovává do pleti. Rychle se vstřebává. Já pod něj ještě používám krém s pštrosím olejem jako bázi (recenze ZDE).

Efekt, výdrž,...
V efektové kategorii předčil všechny mé dosavadní make upy. Na práci s ním je potřeba si zvyknout a naučit se doslova s ním pracovat, jinak nedosáhnete plného efektu. Pleť je po něm velice příjemná sametově hebká, sjednocená. Tam kde je potřeba, dá se dát druhá vrstva a pořád to vypadá jakoby tam byla jen jedna, ale zakryje tak nedostatky. Tímto způsobem, jak jsem zmínila už i výše, se dá použít jako korektor.
Co se výdrže týče, se zmíněným krémem my dá těch 12h vklidu, pokud si moc nešahám na obličej (což je můj takový malý zlozvyk).

Cena
  • 30ml/1695 Kč [Douglas]

Celkové hodnocení
O tomto make upu (ikdyž by si to asi někdo přál) nemůžu říct jediné křivé slovo. Jediné co se mi nelíbí je cena, ta je opravdu vysoká, ale v zahraničí se dá sehnat o trochu levněji. Já se do něj zamilovala a už ho nedávám z ruky. Předčil všechny moje make upy (Chanel Vitalumiér Aqua, Helenu Rubenstein a její Color clone). Tento make up navíc je i super, když se mi udělá ekzém na obličeji. Ostatní make upy mají problém a dělají šupinky, suchá místa a tak, ale tenhle nic takového. Prostě jsem z něj unešená a jedině doporučuji. Je to můj holly grail mezi make upy (prozatím, ještě chci zkusit Lauru Marcier).

Už jste nějaký make up od Armaniho zkoušely? Přišel Vám dobrý? Nebo se na něj chystáte? Co je Váš holly grail mezi make upy?




 pokus o zachcení lesklého nápisu na matném víčku Giorgio Armani




A rozetřeno - ještě nestačil uschnout, aktivovat krytí a plně zbarvit (ale opravdu se mi nechtělo lítat se swatchem hodinu na ruce).
Jak make up vypadá na mně, můžete vidět na všech fotkách od června, nic jiného na sebe už nedávám

6 komentářů:

  1. Věřím, že musí být super, ale ta cena je na mě hodně vysoká. Já mám zálusk na řasenku Eyes to kill....máš s ní zkušenost? Já všude četla, že dělá bombasticky hustý a natočený řasy ;) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, osobní zkušenost s ní nemám, pač mam už několik let prodloužené řasy, ale co jsem ji viděla na ostatních, tak je dobrá, ale taky záleží na kvalitě tvých řas :)

      Vymazat
  2. Vypadá opravdu lákavě, jen ta cena, ale jak je vidět, kvalitě opravdu odpovídá:-)! Jinak pokud ráda soutěžíš, mrkni na GA, která u mě zrovna probíhá:-)
    Růžová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dle mého, když má někdo problematickou pleť, tak se vyplatí zainvestovat :)
      takže s tvým názorem cena a kvalita souhlasím :)

      Vymazat
  3. Já MU vůbec nepoužívám, ale kdyby jo, určitě bych šla do nějaké ověřené klasiky a GA by asi patřil mezi ně :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dobře :)... Já bych si jej ráda pořídila, ale teď už šetřím na Vánoce a na mě moc penízků nezbývá :/... Třeba si o něj napíšu Ježíškovi :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)