DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 25. září 2013

Recenze: Armani luminous silk powder #4

Ahoj dámy,
Rozhodla jsem se konečně zrecenzovat všechny produkty, které jsem pořídila na eventu VIP den s Armani. První článek (o make upu) si můžete přečíst ZDE (video o eventu ZDE a článek ZDE). Dnes se vrhneme na tuhý pudr, který jsem si k němu pořídila, a ještě tento týden Vás bude čekat recenze jedné z mých nejoblíbenějších rtěnek, co mám doma. :)

Giorgio Armani luminous silk powder #4

Balení
V mém případě se mi povedlo koupit ještě staré balení, které je matné a lesklým písmem je nápis Giorgio Armani. Balní působí celkové luxusně, elegantně a nadčasově, což hodnotím jako plus. Navíc se na něm nedrží špína a když tak se dá lehce setřít. Co se týká otevírání, tak to je na magnet. Takže nehrozí, že byste si zlomily nehet, ale také nehrozí to, že by se pudr sám otevřel. Magnet je dost silný a zároveň snadno oddělatelný zároveň. A vevnitř najdete samozřejmě zrcátko.

Konzistence, aplikace
Jedná se o klasický press pudr, který je velice jemně namletý. Když myslím jemně, tak opravdu hodně jemně, je jemnější než ty klasické co znám. Konzistenčně není hutný, není skoro vůbec krycí, ale dokáže dobře zafixovat, přilnout a sjednotit. K aplikaci asi tolik, protože je extra jemný, tak s hrubým štětcem práší. Chce to na něj opravdu hodně jemný štětec udělat bum bum a přejet celý obličej. Chvíli nechat sednout, aby se vpil a tam, kde je potřeba (což já tu potřebu  měla asi tak jednou po mastném odličovači) po chvilce znovu trochu poprášit.

Výdrž, efekt

V této oblasti nemám snad žádné výhrady. S výdrží je na tom skvěle dá min 12h (pokud nemáte mastnou pleť, tak jako já) s přehledem, pokud ano, budete holt asi muset přepudrovat. S efektem se to má tak, že krásně zafixuje, sjednotí make up, neudělá mapky (mně se to nestalo ani jednou za čtyři měsíce). Krycí skoro není, je spíše transparentní, takže i v létě můžu používat ten stejný odstín a make up se nezbarví. S mým GA make upem si rozumí skvěle, udělá na něm takový sametový finish, který vypadá úžasně přirozeně a chytají na něm skvěle všechny další produkty (tvářenky, bronzery,...)

Cena



  • 1540 Kč [Douglas]
Celkové hodnocení
V současné době používám jen tento pudr. Není to proto, že bych jiný neměla nebo tak, ale je to tím, jak se dokáže spojit s jakýmkoliv make upem a udělat na něm svůj osobitý finish. Na každém make upu se jakoby přizpůsobí tomu, co je pod ním, takže to jak reaguje, je docela těžké zachytit foťákem. Super na něm je, že vůbec skoro neubývá. Opravdu ne, za tu dobu, co ho mám, se jen malinko ošoupal znak GA a vrchní struktura, ale jinak je tak na 95%. Za tu cenu ho můžu jedině doporučit - opět v poměr cena/kvalita (co dovede)/to jak pomalu mizí

Máte nějaký takovýto universální (ne transparentní) pudr? Jaký je ten Váš?

A pro ty z okolí Brna... Kdyby byl zájem, co udělat třeba sraz?





2 komentáře:

  1. Díky za skvělou recenzi! až budu potřebovat nový pudr, vím kam sáhnout :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za recenzi, tento produkt mě zajímal :)
    Sraz by klidně být mohl !

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)