DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 17. října 2013

Nailbox... první dojmy z nové krabičky

Ahojte kočky,
Možná jste to postřehly a možná taky ne, ale v Česku i na Slovensku jsme opět bohatší o jednu krabičku krásy. Tato krabička poprvé vyšla teď v říjnu 2013 a stála 299,- a je specializovaná na produkty na nehty a ruce.
Co mi hned od začátku vadilo je, že krabička nebyla personalizovaná - hlavně co se týče laků na nehty, gelů a také to, že registrace na stránkách se brala jako závazná objednávka a pak jste koukali jako puk, co vám to došlo na email.  Co se mi naopak líbilo, cena byla jednotná a žádné poštovné se k tomu už nepočítalo. Teď k samotné krabičce...


Nailbox říjen 2013


Obsah
Modelovací UC gel WEXA čirý
Automatická olejová tužka na nehty a nehtovou kůžičku OPI
Lak na nehty Bourjois 1 Seconde
Konfety srdíčka
Krém na ruce s grepovým extraktem Ryor
Tečkovaná pírka
Fake snake skin
Laser lace 
*Čokoládová lanýžová pralinka, která se nedožila druhého focení :D

Modelovací UC gel WEXA čirý - klasický gel, na zkoušku dobré a jsem na něj zvědavá a značku neznám.



Automatická olejová tužka na nehty a nehtovou kůžičku OPI - tuhle tužku jsem moc chtěla a jsem z ni nadšená, že ji můžu zkusit. Hlavně teď na zimu bude perfektní.




Lak na nehty Bourjois 1 Seconde - po tomto laku jsem asi už 3x pokukovala v Douglasu. Líbila se mi ta modrá (taková Komeťácká barva - brněnský hokejový tým), ale bohužel na mne vyšla oranžová (není to zrovna moje oblíbená barva, tak snad to nějak zužitkuji na Halloween (žeby halloweenský post?)





Krém na ruce s grepovým extraktem Ryor - už jsem ho zkoušela při focení a první dojem je, žádný zázrak. hydratuje podprůměrně, přijde mi lehce mastný. Celkový efekt za 30min opět suché packy (ano sice na obalu píšou vhodný pro mazání vícekrát za den, ale každou hodinu je moc).




Konfety srdíčka - tyto konfety se dají zapracovat jak do gelu, tak i přilepit do laku na nehty. Tato srdíčka mají pěknou barvu (asi je provětrám na hokej) a jsem zvědavá, jak obstojí v zátěžovém testu. Líbí se mi, že mi jich přišlo docela dost.


Tečkovaná pírka a Fake snake skin - Tyto doplňky využijí asi jen nehtové designérky (pokud si pírka nenalepíte třeba na obočí nebo do konců řas). Obě barvy jsou moc pěkné a s peříčky jsem ještě neměla tu čest spolupracovat, ale vše je jednou poprvé, tak snad se to povede. Hadí kůže to trochu s barvou pokazila, opět ta děsná oranžová.



Laser lace  - tzv. laserová krajka, opět spíše vhodná do gelu. Tato barva je hezká, taková jarní - meruňková. Konkrétní využití pro ni nemám, ale využití jí časem určo najdu.


Celkové hodnocení
Krabička se dle mého (až se dostane do širšího povědomí) na trhu asi uživí. Hodně mi vadilo, že nebyl žádný dotazník a vše bylo tak nějak na slepo a shodně věcma se netrefili. Upřednostnila bych radši výživný krém a půlku věcí jinak než oranžovou. Co se týče ale typu věcí, tak to byla pořádně naditá krabička a není si na co stěžovat. Byla udělaná s rozmyslem a vyváženě a nakonec jsem ráda, že jsem ji objednala. Jediné varování, pokud nepracujte s gelem, nebo obecně s nehtovým designem, nemá smysl ji objednávat. A obrovské plus je lanýž, na to že nemám ráda hořkou čokoládu, byl vynikající!

Objednávat můžete ZDE.


Jak se Vám nová krabička líbí? Objednáte příště Nailbox? Jaký je Váš názor na tuto novou krabičku?
















a nakonec sladký bonus - strašně dobrá pralinka!!

13 komentářů:

  1. Boxík je to krásný, ale pro mě bohužel nevyužitelný...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, doufám, že bude varianta i přírodní, gelové, akrylové nehty

      Vymazat
  2. Už jsem to někde zahlédla i s komentářem, že by se příště mělo rozlišovat zda jen na přírodní nehtíky nebo i gelové.. A podle toho dojde krabička.
    Nicméně - přemýšlela jsem o koupi, ale kašlu na to. Objednám si vždy raději z eshopu např. topnails nebo zajdu do Brněnské modeláženehtů a vyberu si věci tam i s odstíny, které vím, že budu nosit.
    Jako překvápko je to dobrý a líbí se mi ten nápad více než Ladybox (nebo Senzabox...do nich bych nikdy nešla, protože má pleť je náročná na krémy atd, tak bych třeba nikdy nic ve skutečnosti nevyužila). Ale stejně do toho nejdu :)
    Fajn článek s názornými fotkami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toto je dobrá alterativa pro toho, kdo nechce objednávat věci na pleť a celkově dekorativku :)
      jinak brněnská modeláž je zbytečně drahá :)

      Vymazat
    2. taky mi přijde zbytečně drahá, ale něco si vyberu jen tam :).. a na prodejně se mi líbí :D
      raději ale objednávám z levnějšího topnails nebo aglia.

      Vymazat
  3. Moc pěkný článek! Jsem ráda, že si nehty nelakuju, protože je mi jasné, že bych se jinak nechala zlákat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no já lakovat začala a je to problém :D mam toho moc :D

      Vymazat
  4. Tak mě nejvíce zaujala automatická olejová tužka na nehty:)
    Jinak peříčka vypadají krásně, doufám, že se k nim v brzké době taky dostanu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z té tužky mam největší radost z celého balíčku :)

      Vymazat
  5. Tak to jsem netušila, že tu máme další krabičku.:) Vypadá moc pěkně, já bych polovinu věcí nevyužila-gelovky nenosím a takový ty "serepetičky" mě nějak neberou, ale věřím, že se box chytne, protože to mají moc pěkně udělané a značky v něm jsou mi sympatické.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kvalitou předčuje ostatní české krabičky, mi přijde
      navíc člověk opravdu neprodělal a vše bylo super, nad očekávání

      Vymazat
  6. Pěkná recenze :), já jsem chtěla zase lak, který máš ty, já mám ten modrý, co jsi chtěl asi ty :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)