DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 21. října 2013

Nakukujeme do: Moje zastávky na Interbeauty Prague podzim 2013


Ahojte dámy,

Dnešní článek nebude žádným překvapením. Jako každá holka posedlá kosmetikou, jsem navštívila pražský Interbeauty veletrh. Dal mi docela zabrat, vyrážela jsem z domu v sedm ráno, abych hezky všechno stihla. Na mé cestě mi dělala společnost kamarádka Verča, která celý den dokázala poslouchat moje neúnavné žvatlání a prohrabování se v tunách kosmetiky a různých nehtových dekorací.

Když bych měla popsat náš celodeňák, vypadalo by to asi takto...

V sedm ráno nekompromisní výjezd od Brna (já samozřejmě nemohla dospat, takže jsem už vstávala o půl šesté) s Verčou na palubě. Cesta nám do Prahy trvala nějaké dvě hodiny a protože mi nefungovala v Praze navigace, tak jsem jednou omylem uhla blbě a musela sem se otáčet. Naštěstí se mi povedlo zaparkovat u hokejového stadionu Sparty a neměly jsme to pak do auta daleko. Můj další fail nastal hned po tom druhém, hezky jsme si v těch čtvrt na deset obešly celé výstaviště a málem u toho zmrzly. Naštěstí jsme to brzo našly a mohly si začít náležitě užívat :D

Nejdříve jsme si obešly celý Průmyslový palác obhlédnout, kdo všechno vystavuje, což nám zabralo asi hodinu a pak jsme se směle vrhly na nákupy (což bylo skoro nemožné, protože se tam najedno vrhlo tak moc lidí, že se tam nedalo ani hnout). 


První zastávka Clinique
Vyzkoušely jsme s Verčou diagnostiku pleti, protože jaksi v Brně Clinique bar není a nechaly si doporučit vhodné přípravky vzhledem k typu pleti. Pak jsme se přesunuli na druhý stánek Clinique, kde nás jeden strašně milý pán vyfotil a dal nám fotky a držátka na fotku. Já si zde se slevou koupila řasenku do zásoby a jejich nový DDML+. Jinak zde u stánku byli všichni moc příjemní a dostala jsem tunu vzorečků!




OPI
Story stánku asi samo pro sebe, působil asi nejvíc luxusně, ale pak přišla prudká ledová sprcha. Chyběly jim všude cenovky a mě na kase čekalo nemilé překvapení a málem se mi tam udělalo špatně. Laky jste však zde mohly sehnat za bezkonkurenční cenu 165 Kč, což je naprosto super a já si odnesla dva + sadu na francouzskou manikúru.



NevO Spa
Stánek u kterého jsme se zdržely asi nejdéle. NevO Spa znám a miluju je už asi 5 let. Měli zde super slevy, takže jsem hodně nakoupila do zásoby a seznámila se s úžasně milou paní, která Verči udělala peeling rukou a všechno vysvětlovala. Co se týká konkrétně značky NevO Spa, tak se jedná o kosmetiku z mrtvého moře a je opravdu přírodní. Např. jejich mýdlo má jen 3 složky, takže je vhodné i pro ekzematiky jako jsem já (mají i eshop ;))






Bielenda
V tento moment jsem přestala kompletně fotit, protože se na výstavišti nedalo ani pohnout. Kupovala jsem zde Vojtové mamince denní krém, značka se mi zalíbila a řekla jsem si, že udělám radost.

Modeláž nehtů
Zde to vypadalo, jako kdyby někdo celou modeláž vzal a přestěhoval ji na výstaviště. Odporné davy lidí se tu tlačily. Já zde čapla pilníky, šablony a krém na ruce a už jsem utíkala k pokladně. Docela to na nich šlo rychle, ale i tak, zážitek jak z hororu.



Bombcosmetics
Provoněný stánek. Byl docela velký a nic nechybělo, dokonce mě i přesvědčil, že můj další sprcháč bude od nich. Teď mám všeho dost, takže mým úlovkem byl malounový balzám na rty, protože my rty právě praskají a teče z nich už i krev a o koutcích ani neluvim.




Malé krámky s nehtovými potřebami
Zde bylo jasné, co tu najdete, různé zdobící blbůstky za super ceny, já kupovala ty vánoční - jako sněhové vločky a Santa Clause a tak. Pak taky manikérské tamponky a podložku pod packy, která mi chyběla.








Málem my upadly ruce pod tíhou nákupu, ale přežily jsme a ještě se zastavili po cestě na menších stáncích (nepamatuju si jméno), kde nakupovala dárečky Verča a vše završily virgin Mojitem. Následoval přesun do Palladia (nebudu ani snad zmiňovat to, že sem se tam trefila až na potřetí) za bratrem a jeho přítelkyní na oběd a pak hurá dom a za Vojtou.

Když zhodnotím celý veletrh, tak se mi tam líbilo. Vadila mi arogance některých prodejců, po které sem vesele odešla ke konkurenci. Co se mi líbilo, byly ceny, a docela dobrý výběr kosmetiky. Pokud někdo čekal, tuny dekorativky, tak byl asi zklamaný, ale pro maniaky péče, to byl ráj. Můj verdikt zní, pokud všechno dovezené spotřebuji, jedu na jaře zas!



Tak schválně dámy, kdo z Vás se na veletrh také podíval? Co se Vám tam líbilo a co jste si odnesly domů?



8 komentářů:

  1. Bohužel to mám na interbeauty ještě dále než ty, ale rozhodla jsem se, že příští jaro ho nevyhechám :) Letos mě minuly oba, ale doženu to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pojedu asi taky na jaře a i taky na beauty and spa, který vypadá pro mne ještě více lákavě :)

      Vymazat
  2. Bomba. Já tam moc chtěla kvůli věcem na nehtíky, ale nějak mi to nevycházelo časově :/ ... Na jaře se tma snad ale dostanu :) ! Už začínám šetřit :D
    Z toho, co sis koupila Ty, jsou skvělé Vánoční ozdobičky na nehty + by mě moc zajímal ten melounový balzám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na nehty tam toho byla spousta, ale bylo tam hodně takových těch pochybných "šuntařství" a pak klasické značky, které najdeš všude.
      meluonek si zaslouží recenzi
      a to zdobení jsem kupovala na všechno, nebudu ho asi ani dávat do nehtů, ale spíš tak něco si tim nastrojim jak vánoční stromek

      Vymazat
  3. Tak to jsou ale kapitální úlovky!! :) Mě bohužel pokaždé odradí ty davy...

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty byly opravdu nechutný, musí se tam hned brzo ráno... což příště přijedu ještě dřív, než letos

      Vymazat
  4. Luci, jsem opravdu moc ráda, že jsem s Tebou mohla jet. Naprosto jsem si to užila a jsem ráda, že jsme spolu mohly strávit den zrovna takto. :-) Pokud Tvá nabídka stále platí, příště pojedu znovu a moc ráda. A žádné Tvé žvatlání se nekonalo - právě naopak, je vidět jak všemu opravdu rozumíš, i díky Tobě jsem se toho plno nového dozvěděla. Takže, ještě jednou, díky. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. to me mrzi, ze jsem nebyla, laky opi miluju:)
    zvu te na giveaway o kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)