DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 4. října 2013

Recenze: Giorgio Armani Rouge d'Armani #507

Ahoj všichni,
minulý týden jsem slíbila recenzi na rtěnku Armani, kterou jsem přidala do své sbírky v červnu. Bohužel, jak víte z FB, ta mi klekl (opět) počítač, takže jsem byla pár dní bez něj. Naštěstí, už mám nový, takže to tu snad pojede jak po másle.


 Giorgio Armani Rouge d'Armani #507







Balení
K Armani balením není potřeba nic dodávat, už jsem se o nich dostatečně rozepisovala v předchozích článcích. U této rtěnky se jedná klasicky o černou klasiku s monogramem GA. Obal je krásný a nadčasový, mám pocit, že dokonce i kovový (podle toho, jak to studí :D). Je hodně bytelné a navíc je opět na magnet, takže se lehce otevírá (ale sám by se rozhodně neotevřelo) a zavírá - to naskakuje samo.

Hydratace, pigmentace 
S hydratací je na tom tato rtěnka skvěle, teda na to jak je pigmentovaná. Rtěnka nemá klasickou strukturu, ale speciální. Nelepí nebo tak, ale není to klasicky krémová rtěnka. Tu texturu je docela těžké popsat, ale to pochopíte, až vyzkoušíte. Když ji nanesete, je krémová, ale pak se změní na něco se super pigmentací s leskem. Jako u všech produktů Armani mi přijde, že se trochu dotónuje podle rtů a ještě po chvilce se stane více pigmentovanou. Na obrázku vypadá spíš průhledná, ale to je díky tomu efektu lesku. Na rtech je skvěle krycí (více zde na fotkách dole).
Výdrž a efekt
V této oblasti tato rtěnka nemá konkurenci. Vydrží mi tak 5h, samozřejmě není dlouhotrvající, takže nějaké náročnější jídlo přežije, ale chce to pak trochu dodat do středu. Z efektového hlediska je tato rtěnka velmi specifická. Je to hydratační rtěnka, která se změní na něco s úžasným leskem. Takže je to taková lesko rtěnka, ale spíš více rtěnka, jen má leskový finish (ten vydrží taky tak 4-5h, záleží, jak moc jíte a pijete).
Cena
  • 815 Kč/ks [Douglas]  

Celkové hodnocení
Opět musím pět jen ódu, tahle rtěnka je bombastická a jediná svého druhu. Pokud máte někde poblíž Armani stánek, určitě zajděte vyzkoušet a pak pochopíte. Je to asi moje nejoblíbenější rtěnka. Můžete si vybrat z tuny odstínů, který sedne přímo Vám (jen tady těch růžových ve stejném odstínu mají asi 4 tóny). Koupila bych si ji znovu? Rozhodně ANO! Chci další barvy? Ano, už je mám na seznamu pro říjen! Tahle rtěnka mě uchvátila výdrží, pigmentací a efektem. Mám sytě červené rty (velmi pigmentované) a jen tak nějaká barva rtěnky bez make upového podkladu mi prostě nechytne a tahle rtěnka mi ve všem vyhovuje a upozorňuji, že mně tedy nezalézá do vrásek a to mam extra suché rty.

Problém je, že tuto rtěnku jsem fotila asi hodinu a půl a prostě se nedá zachytit věrohodně. Na fotkách vypadá červená, přitom je růžová, vypadá průhledná a je pigmentovaná jak ďas. Ta rtěnka mě málem u focení zabila! :D


Tak dám, znáte nějakou dupe, která je podobná této? Koho by lákala vyzkoušet, či kdo ji má doma?
Jaká je Vaše oblíbená rtěnka?

















10 komentářů:

  1. vypada uplne rude (ne na ruce) zvlastni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, když jsem to fotila, myslela jsem, že asi každou chvíli zešílím :D

      Vymazat
  2. od GA ma strašne lákajú tiene, tie v tých kalíškoch, ale na SR je dostupnosť GA na bode mrazu :P

    OdpovědětVymazat
  3. tu bych si klidně pořídila už jenom kvůli tomu krásnému balení :D

    OdpovědětVymazat
  4. Obal je luxus, ale od tý pigmentace bych asi čekala víc, za tu cenu.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TADY SI NĚKDO OPĚT NEPŘEČETL ČLÁNEK!!!

      Vymazat
    2. Eliško, ještě je to tam tučně.
      Barvička vypadá pěkně, jen škoda, že nešla zachytit na fotce "správně"

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)