DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 14. listopadu 2013

Trochu z jiného soudku - Brandnooz je tady

Ahoj všichni,
Možná jste to už zaslechli možná ještě ne, ale do Česka míří nová krabička. Naštěstí to není krabička s kosmetikou (což já jásám, protože přiznejme si, všem se nám toho doma válí tuny), ale foodbox - tedy krabička s potravinami a dostala jméno Brandnooz.
Tato nabídka je lákavá a přiznám se i já jsem dostala do schránky email s nabídkou spolupráce a zvažuji ji, už jen kvůli tomu, že momentálně držím shopping ban, víc vařím, zkouším nové věci (u nás doma se poslední dobou moc nenajím) a hlavně se snažím změnit přístup k jídlu, což mi jde hodně ztuha (vždycky se najde něco, co mi dá ránu přes prsty a táhne o pár kroků zpět). Navíc miluji skvělé jídlo a kavárny (to už jste si mohli všimnout v různých postech a na instagramu), začala jsem si zakládat na kvalitních potravinách a hlavně teď i limonádách (ať žije cherry cola a růžová Fentima's!! :D)


Krabičku můžete objednávat na http://www.brandnooz.cz/ za cenu 199Kč včetně poštovného, což je docela v pohodě oproti krabičkám krásy a pro domácí mazlíčky, které tu byly první. Box vždy bude mít minimální hodnotu 330Kč a prý bude zelený.  Tak uvidíme, jak se vše vyvine, snad bude plnit očekávání a standard nasazený v jiných zemích, kde už je na trhu (např. Německo).


Měly byste o foodkrabičku zájem popřípadě si o ní přečíst recenzi? Myslíte, že je to dobrý nápad a oživení krabičkové sféry?

na obrázku je červnový box z Německa 2013

16 komentářů:

  1. Mohlo by to být zajimavé, zase něco nového :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doufejme, že nenalákají lidi na německé boxy a pak to bude katastrofa

      Vymazat
  2. Určitě bych si o boxu ráda početla. Ale v jídle jsem celkem vybíravá, takže pro sebe bych asi uvítala, kdyby se v něm nacházely méně známé kvalitní značky ze zdravé výživy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsme na tom stejně, ale někdy mi přijde, že aj v té zdravé výživě není občas vše kvalitní, jak si člověk myslí

      Vymazat
  3. Jediná krabička s jídlem, kterou jsem ochotná si koupit, je zatím farmářská bedýnka. Což jsem taky odpověděla soudruhům z Brendnúz. Takže za mě ne.

    OdpovědětVymazat
  4. To by mě docela zajímalo. Ale záleží na tom, co by se v tom objevovalo. Určitě bych ocenila nějaké kvalitné potraviny a těžko dostupné značky. Nejlépe nějaké potraviny přímo z Německa, které se u nás neprodávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já bych ani tak moc cizí výrobky nechtěla, pač pak když se do nich zamiluju, nemůžu si je tady v čr koupit :D ale jinak s tebou souhlasím

      Vymazat
  5. Záleží, v jaké jsi spádové oblasti a kdo ti to vozí. Nejdřív jsem si ji kupovala přes net a teď to beru přes zdravou výživu u nás v ulici. Koukám, že jsi taky z Brna, tak si můžeš objednat tady http://www.farmarske-bedynky.cz/kontakt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, už jsem na to koukala a dokonce i vozí k nám, zázrak! (nejsem přímo z Brna)

      Vymazat
  6. Bylo by fajn, kdyby tam byly značky, které se u nás neprodávají. Určo jí zkusím, stejně jako ostatní boxy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby tam bylo něco, co se u nás neprodává, tak by to nemělo moc smysl, jedině, že se teprve ty výrobky budou chystat na náš trh. Já doufám, že spíš vyzkouším něco, po čem bych jen tak nesáhla

      Vymazat
  7. Já mám ráda všechny takové krabičky, takže i tahle by mi udělala radost:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to fakt super! :) Teším sa na recenziu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. spíš bude srovnání německého boxíku a našeho :) taky se těším na ten náš český

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)