DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 12. listopadu 2013

Vše o... My Foundation Rutine/Moje Make upová rutina

Ahojte krásky,
Dneska si dáme první napůl kecací tutoriál. Bude se týkat mých oblíbených make upů, které používám, jak je používám a jak si nanáším make up na všední den.
Užijte si to! :)




Všechny produkty, které používám, najdete ve videu, takže jsem je ani nefotila. Možná je ještě zítra nafotím, protože dneska je (jako celý podzim a zimu) opět špatné světlo a jít fotit ven, do toho mrazu, mě ani nehne :D

Příprava, před nanesením make upu
Když připravuji pleť na nanášení make upu, tak ji nejdříve pěkně hydratuji a potom nanesu podkladový krém. K hydrataci používám Clinique Dramaticaly Different Moisturizing Lotion + a jako podklad hydratační pleťový krém s pštrosím olejem (recenze ZDE). Do mé podkladové rutiny samozřejmě patří i balzámy na rty. Mám oblíbené dva, jeden když mám popraskané a citlivé rty -
Elisabeth Arden 8 hours tyčinku na rty a pak jen klasický hydratační od Oriflame.

Na fotomake up
Fotomake up je hodně specifický. Musí být dokonale matný a docela dobře krycí a držet jako beton. Já proto zvolila celou sérii od MUFE a pořídila jsem si všechno od primeru až po pudr (který používám i občas běžně na nějaké akce, kde vím, že se budu pohybovat mezi zvídavými fotografy). Do mojí sbírky tedy patří: Make Up For Ever (MUFE) HD (high definiton) primer fialový, korektor #325, make up #N120, pudr. Všechny tyto produkty jsem navíc na sobě měla při druhém focení s Vojtou (ZDE)

Když jsem mírně opálená
Každým začátkem jara moje pleť přestane mít takový mrtvolný nádech, takže potřebuji něco tmavšího. A právě v tomto období nastupují moji dva šikulové, kteří se mi osvědčili nejvíce - 
Benefit SunBeam (recenze ZDE) a Helena Rubinstein Color Clone #20 vanilla (recenze ZDE).

Pro větší krytí
Pokud potřebuju větší krytí, protože zrovna nemám úplně pleť jak miminko, tak tasím tyto zbraně, které se mi nejvíc osvědčily. Chanel používám už skoro rok, takže to, že ho mám stále ve sbírce, mluví za vše. Jako rozjasňující podkladová báze se mi naopak osvědčily kuličky od Guerlaina, které tvoří z Chanelem suoer combo.
  • Guerlain Meteorites Perles Light Make-up Base (recenze ZDE)
  • Chanel Vitalumiér Aqua #B20 Beige tendre (recenze ZDE)
  • Clinique superbalanced powder makeup #02 Natural



Moje klasika na den
A konečně poslední skupinka. Tím je moje každodenní péče, se kterou ukazuji, jak se líčím ve videu. Nebudu to dlouho rozebírat, Armani je v tomto směru prostě třída a už nechci nic jiného. 
  • Giorgio Armani Fluid Sheer #10
  • Giorgio Armani Lasting Silk UV Foundation #5,5 (recenze ZDE)
  • Giorgio Armani Luminous Silk Powder #4 (recenze ZDE)
  • Yves Saint Laurent Touche Éclat #2 (recenze ZDE)

,Arial,Helvetica,sans-serif;">Bobbi Brown Bronzing Powder #1 Golden Light (na konturování obličeje)


Štětce
U štětců to je to se mnou tak, jiný make up, jiný štětec. Poslední dobou ale vítězí ten od Peti z Lovelyhair a štětce od MACu, na které nedám dopustit. Jinak ty, co ukazuji ve videu jsou:
  • Petra Lovelyhair štětec na make up
  • MAC štětec na pudr #150
  • MAC štětec na make up #183
  • Make Up For Ever (MUFE) 55N štětec na make up
  • MAC štětec na kontury tváří #109
  • Ecotools štětec

A jaká je Vaše denní foundation rutine? Máte podobné produkty doma?

2 komentáře:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)