DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 24. ledna 2014

Recenze: Missha Cotton White Shower Gel - mydlíme či nemydlíme?

Ahoj kočky,
Tento týden Vám nedám moc odpočinout a po recenzi na kajalové tužky jsem tu s další recenzí. Tento výrobek jsem na blozích ještě nepotkala, takže jsem ráda, že mám tu čest Vám představit Missha Cotton White Shower Gel. Abych to uvedla na pravou míru, cokoliv co voní, nebo je napsáno fresh cotton, automaticky končí v mém košíku, protože tu vůni zbožňuji, miluji a jsem závislá (já jen, abyste pochopily, proč jsem byla ochotná dát takový balík za sprcháč).


Missha Cotton White Shower Gel



Balení a aplikace
Můžu říct, že na to jak moc nemusím bledě modrou, tak tahle je docela pěkná. Což znamená, že kombinace světlé flaštičky a typických asijských květů je moc pěkná. Dokonce i pumpička ladí a je v bílém, takže nenaruší celý dojem. Nemůžu říct, že by nějak balení působilo luxusně, ale rozhodně mi přijde zajímavé, vkusné a moc pěkné (srovnání s drogerkovými značkami). K aplikátoru, jak už jsem říkala, a jde vidět z obrázku, jde o pumpičku, což je dle mého názoru fajn, teda pokud s tím necestujete.

Vůně a účinek/mycí schopnosti
Tohle asi nejvíce zajímá všechny z Vás. Já se do jeho vůně opravdu zamilovala (fresh cotton), vůně sice není tak intenzivní jako u svíčky z H&M nebo vosku od Yankee Candle, ale pořád stojí za to. Krásně provoní koupelnu, ale i po umytí jde cítit z kůže (Vojta říkal, že voním jako miminko :D). 
Konzistenci je hutnější. Vůbec není tekutý, spíš mi trochu připomíná hutnější gel (kvůli tomu také ta pumpička zřejmě), takže nikde neteče a nespotřebujete toho tuny. Na celé tělo mi stačily bohatě dvě maximálně tři pumpnutí.
K samotnému mytí. Mám jednu jedinou výhradu a to, že málo pění. Pění opravdu malinko, takže mi nedodává takový ten osobní pocit, že jsem vydrbaná až za ušima, ikdyž vím, že jsem umytá (a jde to i cítit).
Mám k němu důležitou poznámku, ikdyž jsem měla šílený ekzém v zimě, tak mi na kůži nevadil a hezky jsem ho snášela, nevysušoval a byl velice příjemný.

Cena 
  • 281 Kč/Ks (300 ml) [Missha]


Celkové hodnocení
Přestože tenhle sprcháč nepění, tak ho mám ráda. Krásně voní a i moje ekzematická pokožka ho snášela velmi dobře. Neměla jsem pocit, že by nějak vysušoval (nejlepší zkušenost mám zatím s Dove sprcháči), takže jsem ve výsledku spokojená. Toto balení mi vydrželo opravdu dlouho (2-3 měsíce, používáno každý den), takže mi ta cena žíly nijak netrhala. Pokud nenajdu jiný sprcháč, se stejnou vůní, nebude vysušovat, dráždit, ale bude hodně pěnit a jeho cena vs. spotřeba bude dobrá, tak ho určitě koupím znovu (teda, jestli se mi povede vůbec někdy spotřebovat tu šílenou zásobu sprcháčů, co mam doma).


Co Vy a sprcháče? Jste ujeté na nějakou vůni, ve které musíte mít snad všechno? Zaujaly Vás nebo už máte vyzkoušené sprcháče Missha?


5 komentářů:

  1. Sprcháče Missha som ešte neskúšala, no tento má naozaj pekný obal. Mne veľmi voňajú sprcháče od Yves Rocher :-).

    OdpovědětVymazat
  2. já mám se sprcháčema problém, že i když je používám denně + na holení, tak ubývají děsně pomalu :D vždycky, když u někoho vidím každý měsíc spotřebovaných x sprcháčů, tak si připadám jak čuně :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď podnikám hon na dokonale citrusově vonící sprcháč, každopádně, kdyby mi někdo chtěla darovat tohohle krasavce, taky bych se vůbec nezlobila. :-D Od Misshy už mám sice vyzkoušených hodně věcí, sprchové gely ještě ne, tak je příště omrknu. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to asi budu taky potřebovat:-D

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)