DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 12. února 2014

Recenze: Chanel Rouge Coco Shine lipstick #85 Secret

Ahoj krásky,
Dnes tu pro Vás mám další recenzi. Tentokrát na rtěnku od Chanelu z řady Coco Shine. Popravdě tato řada mi byla vždycky nějaká nesympatická a ničím mě neuchvátila, asi proto, že tyto rtěnky nejsou tak pigmentované a jsou spíše na lesk (a já radši matné a hooooodně pigmentované). Nicméně na podzim vydal Chanel limitku, kde tyto rtěnky se mi zdály přímo dokonalé na běžné nošení, kdy nemáte čas nic opravovat, a nevadí, když se rtěnka po x hodinách smyje. No inu, jak dopadla první z nich si povíme teď...


Chanel Rouge Coco Shine lipstick #85 Secret


Balení
Kdo zná Chanel, ničím ho nepřekvapím. Černá klasika v kombinaci se zlatou. Není na tom co vymýšlet. Balení je plastové, ale bytelné (ještě se mi nestalo, že by mi ruplo nebo se poškodilo - krom poškrábání od klíčů v kabelce RIP :( ) a jde lehce zavřít i otevřít a samo se neotvírá. Ze spodu klasicky najdete štítek s informacemi o rtěnce (barva, gramáž apod.).

Hydratace, pigmentace, výdrž a efekt
První věcí je, že rtěnka má byt lesklá, hydratační -> tzn. nebude tolik držet a jak je zvykem u této řady megapigmentaci také nelze čekat. Je tu však jedno velké ale. Rtěnka je opravdu máslová, lehce se nanáší a má takové malé třpytky, nemá shimmer nebo tak, ale občas nějaká pidi třpytka tam je a udělá to moc hezký efekt. Co do pigmentace se týče, tak jak je vidno, je nude barvy, která je spíš tónovací (ale rty zabarví, ale není 100% krycí) a dodá jim krásný přirozený nádech a lesk. Proto je skvělá na nahé líčení, hlavně pro ty z Vás, které máte své vlastní rty hodně červeně pigmentované jako já (na méně pigmentovaných rtech bude o dost více krycí) a nechtějí se patlat s dokonale nude rtěnkou. Pokud pod ní sjednotíte rty make upem, je i skvěle krycí. Ohledně výdrže, musím konstatovat, že dá max 4-5h  (teda u mne - pořád si olizuju rty anebo něco cucám apod. :D), takže na hydratační rtěnku, která opravdu hydratuje, mi to přijde velmi dobré.

Cena

  • 869 Kč [Marionnaud] – limitovaná edice podzim 2013

Celkové hodnocení
Od této rtěnky jsem sama očekávala, že to pro mne bude velký propadák. Ze začátku jsem jí nějak ani nemohla přijít na chuť, ale postupem času jsem se do ní zamilovala. Sama pod ní sjednocuji rty make upem, aby byla na mne více vidět a lépe kryla, ale nosím ji i bez make upu, když chci být hodně přirozená. Celkově rtěnku hodnotím skvěle, jak konzistenci, tak že nedělá cucky a vytrácí se rovnoměrně (oproti Maybelline Color Whisper, které mi totálně nesedly a mají sice podobné barvy, ale na mne cuckují a lepí). Takže za mne rozhodně ano.

Jak se Vám tato kráska líbí? Už jste zkoušely některou z řady Coco Shine?














10 komentářů:

  1. Krásný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Od Chanelu jsem rtěnku ani nic z dekorativky nezkoušela. Chtěla bych si pořídit vůni Chanel Chance zelenou, hrozně krásně voní a vůně vydrží dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u takováchto parfémů se nevyplatí šetřit a radši si koupi EDP a ne EDT, protože pak sna sebe šplíchneš jednu pumpičku a voníš celej den a celkově parfém vydrží pak i dva roky denního používání :)

      Vymazat
  3. Love you lipstick, dear:)
    Great blog.
    If you want, we can follow each other. Kisses
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, je krásná.. ale za tu cenu bych si ji asi nekoupila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. některé věci za tu cenu bohužel stojí, ale já ji kupovala ještě s 20% slevou :)

      Vymazat
  5. Vypadá skvěle, ale pro mě stále pořád docela vysoká cena:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já nikdy nekupuju za plnou cenu, jedině, když mají takový ty akce -20%, protože v ČR to je předražený, ale s tou slevou cena/kvalita odpovídá

      Vymazat
  6. Rtěnka vypadá skvěle, ostatně jako všechno značky Chanel. Včera jsem si zrovna koupila pudr Les beiges a nemohu si ho vynachválit - je velmi přirozený. :) DVOJITÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám na pořadníku na vyzkoušení a furt se k němu nemůžu dokopat :/

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)