DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 20. února 2014

Recenze: Garnier micelární voda

Ahoj všem,
Dnes se podíváme na zoubek druhé novince a pak už Vám dám na chvilku s péčí pokoj. Koho by to taky bavilo, že ;)


Garnier micelární voda




Balení
Zde není moc co popisovat. Micelárka je v průhledné plastové lahvičce s růžovým vrškem. Můžu pochválit jak tvar láhve, tak i to, že je průhledná. Dobře se drží a je do ní vidět -> víte přesně, jak jste na tom s obsahem. Hrdlo má klasické (viz obr.) a nemám s ním nějaký problém, dobře se z něj voda dává na tampónek (u Loréalu mám vždycky sto chutí vraždit, protože je to všude, jen ne na tampónku).

Odličování
V tomto ohledu je to už trochu horší. 1. spotřebuju vždycky alespoň 3 tampónky, než sundám make up z obličeje (na oči mám jiný, takže čistě jen tváře) a to používám 100% bavlněné, 2. vypatlám strašně moc micelárky, protože mi přijde, že prostě make up hůř rozpouští a do 3tice jak jím drhnu obličej tak moc, tak mi přijde, že si ho málem i sedřu. Takže za mne na odličování docela hrůza, ale na závěrečné doodlíčení make upu dobrý, protože si nesedřete obličej.

Čištění
Jak už jsem psala v předchozím odstavci, tato micelárka je spíše vhodná na dočištění pleti od make upu, nebo jak já micelárky používám nejvíc, je hned z rána. Protože pleť ráno pro probuzení potřebuje taky trochu očistit a dostat vzpruhu, tak ji používám na ono očištění a na to se mi velmi osvědčila. Potřebuju na to jeden tampónek a tím přejedu celý obličej (upozorňuji, že nelepí) a pak opláchnu vodou a namažu krémem, který se tak lépe vsákne, než kdybych obličej jen umyla vodou.

Cena
  • 180 - 190 Kč [drogerie]

Celkové hodnocení
Tuto micelárku hodnotím jako velmi povedenou. Je rozhodně lepší než ta od Loréalu (pro mne) a v poměru cena/kvalita/množství také dobrá. Nijak nedráždí a je jemná. Doporučila bych ji spíše na dočišťování pleti nebo na ranní rychločištění pleti, než na samotné odličování, na to mi přijde slabá. Rozhodně si myslím, že je to jedna z těch lepších micelárek, ale rozhodně na moji oblíbenou od Vichy (s tou se kamarádím už 6 let) bohužel nemá, ale Vichy je také jiná cenová kategorie.

Jak se Vám tato micelární voda líbí? Máte vyzkoušeno, nebo po ní teprve pokukujete? Jak jste s ní (ne)spokojené?








14 komentářů:

  1. V brzké době si ji chci pořídit. Pleťovka, kterou používám ráno mi dochází a nějakou náhradu si potřebuji pořídit a tohle se zdá jako výborná věc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no přijde mi, že pleťovku nenahradí, protože ta i hydratuje a tak

      Vymazat
  2. V drogerii Pemi jsem ji viděla za 149 kč (bez akce)..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj můžu se zeptat proč vyčistíš micelárkou a pak oplachuješ vodou ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. protože sice micelárkou/nebo čímkoliv jiným obličej vyčistíš, ale je to zbytečná chemie, která mi přijde, že zatěžuje obličej. Když pak opláchnu odstátou vodou obličej, tak je 100% čistý, nic na něm nezůstane z chemie a tím i předcházím případným podrážděním

      Vymazat
  4. Mně se hrozně líbí ten baculatý obal, je to takový roztomilý :)
    Pokukuju po ní, ale zatím zůstávám věrná Lorealu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já tu od Loréal nemůžu ani cítit, po pár použitích letěla do koše...

      Vymazat
    2. To jsi chytrá a prozíravá! Já pako ji spotřebovala celou a pak jsem měla na obličeji 2. pubertu :(((

      Vymazat
  5. Nedávno jsem o ní také psala, zdá se mi vážně fajn :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Lákala mne hodně, ale poté, co jsem si léčila 2 měsíce obličej po micelárce od L´Orealu, mne chuť na testování opustila :D. Můj odhad byl, že bude určitě lepší, než L´Oreal, ale že to na micelárky z lékarny mít nebude, tak jsem ráda, že jsem si jí nekoupila.... Vichy jsem také používala 6 let, milovala jsem tu dvojitou velikost s pumpičkou, ale pak jsem zkusila Biodermu a už jsem u ní zůstala, protože mi dělá hezkou pleť okolo očí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem nad ní přemýšlela děsně se mi totiž (nevím proč) líbí ten obal :D ale projížděla jsem recenze a radši zkusím micelárku značky Mixa ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvela, skvela, skvela. Nekolik let jsem pouzivala Biodermu, pote jednou dostala L'oreal a ta mi donicila plet strasne...letela do kose takrka po 2 tydnech pouzivani :/ Ted jsem vahala, jestli znovu investovat do Biodermy, ktera mi dochazi a nebo zkusit Garnier. Odpoved? Nemuzu si ji vynachvalit. Skvele odlicuje i vodeodolny make-up, plet mam po ni krasne svezi a hladkou...za me davam 1*

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)