DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 17. března 2014

Recenze: Bi-oil the PurCellin Oil

Ahoj dámy,
Říkám si, že když už jsem se pustila do těch restů tak pořádně. Protože mi chodilo hodně proseb o recenzi na Bi-Oil, který mám doma už půl roku (ups!), tak jsem se konečně uráčila ji napsat.


Bi-oil the PurCellin Oil



Balení
Běžně u tělových olejů očekávám nějakou verzi aplikátoru typu střička apod., ale tady na něco takového nenarazíte, ani při větším balení, olej má totiž kapátko. Není to takové to klasické hodně úzké, kde opravdu čekáte na každou kapku, toto je širší, takže je to s ním docela jednoduché. Co se týká lahvičky, tak ta je plastová - průhledná. Samotný olej oranžový.

Aplikace
Jak už jsem psala u balení. Olej má kapátko, takže si snadno nadávkujete tolik, kolik je potřeba. Není to takový ten hustý olej, takže se velmi dobře vtírá a dobře vstřebává. Já si dám vždy trochu do dlaně, promnu a pak nanáším. Vmasírovávám ho krouživými pohyby a kůži trochu i mnu a mačkám - nebojím se přitlačit (to je dobré na celulitidu). Na kůži pak zanechá trochu mastný film, ale ten se rychle vsákne.

Efekt
Bi-Oil teď používám na nohy asi měsíc a musím říct, že strie, co mám z puberty, tak skoro zmizely (za další měsíc si myslím, že už bude určitě po nich) a i žilky které mám na nohou (mám je dědičné), se mi zdají lepší a né tak výrazné, to stejné i jizvy po znamínkách a dětských úrazech. Bohužel mě ale nenapadlo, si vyfotit zadek před a po. :/
Protože mi najednou došel můj Kérastase Ultimate olejíček (po třech letech R.I.P.), tak jsem dala Bi-oil i do vlasů a také fungoval dobře. Sice to nebyl klasický olej do vlasů, ale jako nouzovka nárazově také obstál a vlasy zbytečně nezamastil, ale zacelil konečky a vlasy byly jemné.
Ještě musím dodat, že mi velmi krásně voní, ale opravdu. Má takovou kořeněnou vůni, možná argan či bergamot trochu. Nevoní nijak silně nebo vtíravě, jen má takový lehký nádech, ale když se namažu, tak si musím pořád čuchat k ruce, jak jsem si tu vůni zamilovala.

Cena
Do 300 Kč/60ml [drogerie]

Celkové hodnocení
Za sebe tento olejíček rozhodně můžu doporučit. Jeho efekt je opravdu znatelný a ještě nějaký čas ho budu používat a pak se vrátím ke klasickým tělovým mlékům (až budu mít po problémech) a když bude problém, tak ho zase začnu používat.
Jedinou jeho nevýhodou je cena a to, že po měsíci používání na celé tělo 1x denně je 60ml pryč. Cena v česku je opravdu hrozná a tak se vyplatí kupovat v zahraničí (tam se ale tento olej nejmenuje Bi-Oil, ale Bio-Oil a je také za lepší peníz). Já kupovala zde.


Co Vy a Bi-Oil? Používáte? Jste spokojené a na co Vám (ne)pomohl? Kdo ho kupujete?







19 komentářů:

  1. Musím říct, že jsem s ním vážně moc spokojená :-), jen si ho pořád tak nějak šetřím, tudíž mi skoro vůbec neubývá :-O :-D, moc pěkná recenze :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rudnu závistí :D při mé spotřebě to je dost drahá sranda :/
      děkují! :)

      Vymazat
  2. Tohle je vyloženě dělané pro mě, doufám, že i k tomuhle produktu se brzy dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho vůbec neznám ale docela jsi mě navnadila:-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to? Přijde mi docela známej i v DM ho měli jednu dobu u kasy :)

      Vymazat
  4. Mažu ho od hlavy až k patě ;) škoda jen, že ho nedělají aspoň 300 ;/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady mají 200ml :) s poštou zdarma
      http://www.ebay.co.uk/itm/360839586175?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Vymazat
    2. Ahoj holky. Mám prosbu, poradíte jak se s Ebay objednává??
      Děkuji moc.
      :) Lenka

      Vymazat
    3. No založíš si účet na ebay a na paypal, koupíš věc na ebay a pak tě to přesměruje na paypal, tam pošleš z účtu částku, kterou máš zaplatit (pokud potřebuješ převést z měny do měny, tak je tam i kconverter s aktuálním kurzem). Jakmile peníze dojdou na paypal, dáš na ebay zaplatit a ty účty se musí propojit (pokud je ještě nemáš propojené) a ty zaplatíš to díky tomu paypalu :)

      Vymazat
  5. Ahoj a zkoušela jsi někdy i jiné oleje? Někde jsem totiž četla, že ve složení nic zázračného není, natžo deklarovaná složka Purcellin oil, tak nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, no jakože v ČR se tento olej jmenuje Bi-oil a v zahraničí Bio-oil a je o dost levnější a má naprosto stejné složení.
      Jiné tělové oleje jsem měla a tuten mi přijde jako jeden z nejlepších (teď nemám na mysli suché tělové oleje) a navíc mi krásně voní

      Vymazat
  6. Kedze mam jemne vrasky okolo oci tak si ho mazem namiesto ocneho kremu. Vrasky mam sice stale, ale po mesiaci mam nadherne huste a dlhe mihalnice. ;) Ďakujem za tip.

    OdpovědětVymazat
  7. Neskúšala som ho, ale uvažujem, že ho skúsim, tiež ma trápia strie a pribúdajú mi aj nejaké nové. Teraz skúšam olej na strie Eucerin, no nezdá sa mi, že by mi to pomohlo na strie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  8. Hledala jsme taky nějaké recenze na internetu. Já jsem s tímto Bi-oil celkem spojená. Cena a očekávání mě uspokojila. Protože osobně jsem zkusila už dost drahé přípravky a ty výsledky se mi moc nezdály. Tady za tu cenu je to dobré.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, chci se zeptat jestli je dobrý i na jizvy po akne ? Děkuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jizvy po akné nemám, takže přímo nevím, ale na jizvy pomáhá, ale chce to prostě čas

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)