DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 21. března 2014

Recenze: Chanel Rouge Coco Shine lipstick #87 Rendez-Vous

Čaute všichni,
Přijde mi, že poslední dobou mám toho spíš víc co říct k pečující kosmetice, než k dekorativní. Asi to bude z toho důvodu, že z té pleťové nekupuji to, co nepotřebuji a z dekorativky nějak mě nic moc neláká, nebo když už láká, tak si pak říkám, že stejně mám něco podobného a že to asi ani nemá cenu zkoušet a že toho mam nějak moc.
Tuto rtěnku jsem si kupovala na podzim, je z podzimní limitované edice, ale ještě se občas dá sehnat. Od té doby, co ji mám, tak je jednou z mých nejoblíbenějších a nejradši ji ladím k zelné tužce na oči od Clarins (recenze zde) a mému nude broskvovému svetříku.

Chanel Rouge Coco Shine lipstick #87 Rendez-Vous




Balení
Balení nemá cenu znovu popisovat (předchozí článek o Rouge Coco Shine zde), ale dá se shrnout asi takto luxus a prudká elegance. :)

Konzistence, efekt a výdrž
echny rtěnky z řady Rouge Coco Shine jsou v konzistenci jako přes kopírák - máslová konzistence s hydratací. Musím říct, že jak je tato rtěnka víc pigmentovaná (není to jako jak klasická normální rtěnka, která vydrží 7h, ale zase to není třeba chubby stick nebo balzám), tak je o kapku míň hydratační, ale ten rozdíl poznáte třeba až po třech dnech neustálého nošení bez používání balzámu. Jinak rtěnka drží dobře, vytrácí se rovnoměrně, jde i více vidět než moje #85. Celkově mi na rtech vydrží přes 3-4 h, což u takovéto rtěnky shledávám jako úspěch.

Cena
  • 869 Kč [Marionnaud] - limitovaná edice podzim 2013
 
Celkové hodnocení
Jako vždy jsem tuto rtěnku kupovala ve slevě (-20%), takže její cena už byla přijatelnější a ne tak nechutně přemrštěná jak je v ČR zvykem. Celkově je rtěnka velice příjemná a za poslední dobu je jedna z mých nejvíc používaných. Na to, že je s přívlastkem shine, tak není až tak průhledná oproti těm klasickým - tedy je víc pigmentovaná a dobře hydratuje. Takže za mne super a tuto můžu za sebe doporučit (klasickou coco shine asi nikdy vlastnit nebudu, právě kvůli pigmentaci).

Co Vy a rtěnky Rouge Coco Shine? Vlastníte nějakou? Jaká je Vaše oblíbená hydratační rtěnka?  Jak se Vám líbí tato?










9 komentářů:

  1. Odstín rtěnky je nádherný! :) Cena je sice vyšší, ale určitě bych si v tomto případě ráda připlatila. Podívám se po ní v parfumerii, děkuji za tip. :)) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  2. Já si nemůžu pomoct, ale mně se to balení moc nelíbí. Ale odstín, to je jiná, ten je skvělej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak Chanel jiná balení ani nedělá, to stejné i Bobbi - má prakticky totožné...

      Vymazat
  3. Pěkné dopoledne :),

    osobně se musím přiznat, že nemám ráda tyhle odstíny rtěnek. Možná to bude tím, že mám ráda přirozené líčení v tělových barvách, takže na mě rtěnku v odstínech podobných tomuto asi nikdy neuvidíte. No, možná bych to měla změnit, to ale potrvá. A jsem člověkem, který si rtěnky raději vystavuje, než že je používá :D. Připadám si tak nějak.. pyšná. :D

    S pozdravem Andrea :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tělová sice není, to je fakt, ale v tenké vrstvě udělá jen hezkej přirozenej narůžovělej nádech rtů, alá trochu lesku na rty.
      Jinak ze stejné kolekce byla i rtěnka #85 Secret a ta by se ti určitě líbila
      http://www.myblondworld.com/2014/02/recenze-chanel-rouge-coco-shine.html

      Vymazat
  4. Rúž vyzerá veľmi krásne, aj balenie. Možno by som uvítala, keby bola farba trošku výraznejšia, ale na také to nenápadné líčenie super. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě já taky, ale toto je prostě rouge coco shine a to jsou právě balzámový rtěnky, který jsou skoro průhledný a tato jako jedna z mála je oproti ostatním z řady pigmentovaná jak ďas :D
      Ale za tu barvu mi stála a jsem s ní spokojená

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)