DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 6. března 2014

Recenze: Veld's Cleansing Oil

Ahoj Všem,
Dneska jsem tu opět s článkem, na který se mě často ptáte. Vždycky, když se nějaký článek dotkl tématu moje péče o pleť, odličování, čištění, apod., tak jste se mě ptali, co je to ten Veld's, co pořád zmiňuji. Jedná se o odličující olej, který se dá za pomocí Veld's Celeansing Powderu proměnit i v peeling (powder, je samozřejmě použitelný zvlášť). Oba produkty jsou z řady Clean Clean Clean.


Veld's Clean Clean Clean Cleansing Oil

Balení
Všechna balení kosmetiky Veld's se nesou (jak tomu už tak u high-end produktů bývá) v duchu minimalismu a jednoduchosti. Ani u tohoto oleje to není výjimkou. Olej dostanete v černo-bílé krabičce a samotný produkt pak v plastové bílé lahvičce s průhledným vrškem (výhoda na cesty, nevýhoda - člověk neví, kolik přesně zbývá). Aplikátor je "klasická" pumpička ale s úzkým hrdlem, takže se dobře dávkuje.

Použití, odlíčení, čištění a efekt
Já tento typ oleje (je hustší, není tak tekutý jako např. Saloos nebo Bobbi Brown) používám tak, že vezmu vatový tampónek (na celý obličej - perfektní odlíčení včetně očí), namočím ho do vlažné vody, vyždímu a nanesu olej (tři pumpičky). Odlíčím s ním kompletně celý obličej a na dočištění pak ještě zopakuju, abych byla perfektně odlíčená. Následuje pleťové mléko a pleťová voda/tonikum a opláchnutí vodou (kdyby se někdo divil proč pak mléko a voda, tak protože nečistoty jsou dvojího typu - rozpustné v tucích a vodě a tak tím dosáhnu 100% čistého obličeje). Při spotřebě 6ti pumpiček denně, mi vydrží půl roku (i víc).
Jak už jsem naznačila, odlíčení je opravdu jednoduché. Stačí pár tahů a make up dokonale rozpustí a na hrubé odlíčení stačí jeden tamponek, druhým pak dočišťuju hůře dostupná místa a dávám si záležet, aby nikde nic nezůstalo. Ohledně čištění je opravdu dobrý, pleť je po něm hezky čistá, ale nepne ba naopak je hezky vypnutá, vláčná a hydratovaná, ale zároveň pleť nezanáší a nezpůsobuje/nenapomáhá akné.

Cena
  • 750 Kč/100ml [Sephora] - výdrž půl roku (denního používání - 6 pumpiček)

Celkové hodnocení
Vy, které mě sledujte už déle, tak víte, jak často se o něm zmiňuji, takže pochopitelně patří mezi mé holly grails. Denně ho používám už 3 roky a za celou dobu jsem s ním neměla problém. Cena je pravda vyšší, ale na to jak dlouho mi vydrží, co všechno zvládne je to hodně dobrý kauf, navíc já ho vždycky nakupuju do zásoby, když má Sephora  nějaké větší slevy. Za sebe ho můžu jen a jen doporučit, je výborný a dala bych za něj ruku do ohně a hodlám vyzkoušet i další produkty, až teda se odhodlám :D.
menší srovnání se Saloos - Saloos je lehčí, hůře odličuje a tampónek s ním jakoby drhne -> měla jsem z toho pleť hodně citlivou a podrážděno navíc, pleť nebyla tak vyživená a hydratovaná.


Co Vy a značka Veld's? Znáte a milujete? Už máte něco vyzkoušeno, nebo se teprve chystáte?





3 komentáře:

  1. Tak o téhle značce slyším úplně poprvé, ale velmi příjemně mě zaujala :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedná se o přírodní kosmetiku z Francie. Receptury pomáhali sestavit medikové a má za cíl jemně čistit a pečovat o pleť, aby byla prozářená a sama o sobě pěstěná atd.
      Já se musím přiznat, že když jsem poprvé zkoušela, byla sem skeptická, ale uznávám, že tady cena/kvalita je opravdu adekvátní a je super a nenašla jsem lepší

      Vymazat
  2. Tuhle značku jsem také zkoušela a ráda bych si pořídila Cleansing Powder anebo podobný "powder", který vyrábí Dermalogica. Ve vzorku bylo obojí super :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)