DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 7. dubna 2014

Recenze: Clinique Chubby Stick #06 Woppin' Watermelon

Ahoj Všem,
Původně jsem měla v plánu článek s videem o jarním Interbeauty, ale bohužel, celý víkend je hnusně, takže se nedalo točit a čekám, až budu moct natočit video. Zatím, aby to tu nezelo prázdnotou, se vrhneme na recenzi slavného Chubby sticku.

Clinique Chubby stick moisturizing lip colour balm #06 Woppin‘ Watermelon




Balení
Zde Clinique nemá čím překvapit. Klasická květovaná krabička se stříbrným štítkem s návem odstínu. Jejich krabičky mi nejsou nijak nesympatické, ale nijak velký zájem u mne nevyvolávají. Samotný chubbík má barevný obal dle odstínu a vysouvá se otáčením stříbrného konce. Moc se mi nelíbí to stříbrné víčko - působí to tak nějak levně.

Barva, výdrž, efekt
Barvu jsem schválně volila takovou střední růžovou, která ovšem na mých rtech skoro nejde vidět, ale hezky je dotónuje. Pokud rtům dodám tělový nádech make upem, tak je barva přesně jako na fotce na ruce.
S výdrží to není moc slavné - je to taková balzámoidní rtěnka, která vydrží asi tak hodinu v normálním stavu, pak změní konzistenci a rty mi hodně vysuší a stejně není pak vidět, jen mám nepříjemný pocit na rtech. Co, ale opravdu nemusím je ta chuť. Chutná mi asi jako vazelína a tak nějak divně chemicky. Poslední vadou na kráse mi přijde ta voskovkovitášpička, díky které se ze začátku moc dobře nenanáší.
 
Cena
  • 490 Kč/ks [Marionnaud]

Celkové hodnocení
Na chubby mi vadí následujíc věci: malá škála barev, která sedí málo komu, výdrž, vysušuje rty, chutná jak vazelína a v neposlední řadě cena. Ta vzhledem k tomu, jak moc jsem "spokojená" je šílená a za takovou věc bych dala max 250 Kč - což je stejně jako u ostatních značek, které navíc mají i lepší odstíny. Když ho srovnám s Color Boost od Bourjois, tak boost jasně vede a stejně tak vede Astor pastelka, která mi přijde barvama nejlepší ze všech (velká srovnávací recenze se chystá). Za mě teda slavný Chubby stick rozhodně NE (ve velkém uvažuji, že mu najdu novou majitelku).

Co Vy a chubby sticky? Milujete je, nebo Vám nic neříkají, tak jako mne? Šli byste do něj?










8 komentářů:

  1. odstín by mi nevadil, ale 500,- korun se mi za něj prostě dávat nechce. já jsem maximálně spokojená s Astorem, mám odstín 008, a je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, kdyby to dělalo to, co mělo, tak ty peníze nejsou problém (kupuju v parfumerkách jedině se slevama - takže 500 - 20%)

      Vymazat
  2. No za tu cenu bych za to nikdy v životě nedala :D Já jsem spokojená z Astorem ty jsou skvělé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Chubby stick jsem nikdy nezkoušela a jsem spokojená s Lipbutter od Astor, mám už třetí :)

    OdpovědětVymazat
  4. skoda tej vysokej ceny :(

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na na giveaway o uplne nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Suhlas, na perach je dost neprijemny a vysusuje :/

    OdpovědětVymazat
  6. Chubbystick zatím nevlastním ani jeden a ani se nechystám.. Přijde mi že je to sice v módě, ale není to pro mě jinak ničím zajímavé :D Mám raději syté rtěnky a syté matné lesky, případně nějaké voňavé pečující balzámky :3

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam dva, zrovna jeden i v tomto odstinu a jsou fajn. Jemne barvi a hydratuje. Nemam rada vyrazne rtenky a proto mi maximalne vyhovuje.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)