DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 2. dubna 2014

Recenze: Dr.Hauschka péče o pleť #3 Kosmetikum na rty

Čaute,
Konečně jsme se společně probrali mojí Dr.Hauschka zásobou a je tu poslední článek o mé současné pleťové péči. Dnes se budeme věnovat kosmetiku na rty (balzámu).

První článek o pleťovém mléku a toniku ZDE
Druhý článek o krémech najdete ZDE 






Balení
Balzám, jako jediný z péče nemá vlastní krabičku (šetříme lesy :3) a je tedy zabalený v celofánu, aby se neotevřel. Samotný kelímek je skleněný, neprůhledný a s plastovým víčkem. Musím podotknout, že balení je odolné vůči nárazu - už několikrát mi cápl na zem, ale jen se musí dávat pozor při zavírání, protože se mi povedlo přetáhnout závit a víčko mi prasklo - kdyby bylo taky nějaké vytvrzené, udělali by líp.
 
Efekt
Po prvním použití se přiznám, měla jsem pocit, že to je naprosto k ničemu balzám, že nic nedělá a byla jsem docela naštvaná, že jsem vyhodila tolik peněz oknem. Nicméně protože jsem to už teda měla doma, tak sem si řekla, že to teda, když už nic, rychle vypotřebuju. Takže jsem nepoužívala jiný balzám než tento, aby byl rychle pryč. Používám ho teď od vánoc 2013 a zbývá mi tak 1/4. Tak jsem mazala a mazala a zjistila jsem, že mi hodně pomáhá na přesušenou pusu (chápejte tento stav jako, kdy Vám pomalu odpadávají kusy suché kůže) anebo když mě pálí rty a udělá se mi třeba i ekzém na rtech. Nijak extra mi nepřijde, že by hydratoval, ale na takové to obnovení rtů a záchraně od ekzému je super (pzn. Carmex mi nepomáhá).
Konzistence je trochu zvláštní, není totiž jak klasický balzám. Když se podíváte hodně z blízka (nedá se vyfotit), tak v něm uvidíte mikrohrudečky. Když do něj šáhnete, tak je hodně měkký a dá se snadno nabrat (asi bych to přirovnala k změklému sádlu - bez té šílené mastnoty a smradu). Po nanesení na rty se "rozpustí" a udělá hezký jemný "film" jako každý balzám.
 
Cena

Celkové hodnocení

Musím říct, že mě mile překvapil (po prvním použití jsem mu moc šancí nedávala) a rozhodně se mi mě získal. Balení je celkem fajn i aplikace. To co mi dělá se rty znovu popisovat nebudu, za to musím poukázat na jedinou nepříjemnou věc a to cenu. 238Kč mi přijde za balzám na rty mega pálka (jedinej drahej balzám, který opravdu stojí za to je Elisabeth Arden 8h). Určitě nemám problém si ho koupit znovu, až mi všechny zásoby doma dojdou a bude někde se slevou.

Už jste některá zkoušela balzámy od Dr.Hauschka? Co na ně říkáte? Jaký balzám je Váš nejoblíbenější?






7 komentářů:

  1. Balzámy této značky jsem ještě nezkoušela, ale do budoucna bych určitě moc ráda, abych si udělala vlastní obrázek. :) Jen mi opravdu dost vadí kelímkové balení u balzámů, jelikož přes den se mi příčí si patlat něco na rty špinavýma rukama. Na doma by ale určitě našel využití. :) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě mam v kabelce antibakteriální gel :3 :D tak mi to je šumák :) ale jin ak s tebou souhlasím, moc hygienické to není, ale přijde mi, že balzámy, které jsou v kelmíku, jsou skoro dycky lepší než ty v tyčince

      Vymazat
  2. Já zaplatila myslím 240 korun za Lip Butter od Korres a jsem s ním moc spokojená. :) Takže mi to jako přehnaná pálka nepřijde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ten já vyhazovala, vůbec nic mi s rtama nedělal :(

      Vymazat
  3. Zrovna sháním nějaký balzám, tuto značku neznám, ale vypadá, že stojí za vyzkoušení :) Díky za tip!
    > Na mém blogu probíhá giveaway o krásnou dekorativní kosmetiku Mary Kay, budu moc ráda, když se také zapojíš! http://www.chicoco.cz/2014/04/april-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Podle recenze bych si ho asi zrovna nevybrala, ale podle fotek vypadá úúžasně :3 Navíc pro Dr. Hauschku mám slabost tak prostě nevíím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemyslela si to spí naopak, jakože podle fotek nevybrala, podle recenze ano? :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)