DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 27. června 2014

Recenze: Korres pleťová čistící a odličovací emulze 3 v 1 s mléčnými proteiny

Ahoj všem,
Nevím, co jsem si myslela, že když mi skončí škola, že si asi budu užívat volna, nebo co. Bohužel realita je pro mne jiná. Doháním resty, ale snad tomu už bude konec a já si začnu opravdu užívat volna a odpočnu si, protože nemám pocit, že by nějak stres opadl a přijdu si spíš neustále vyšťavená.
Nicméně, dnes tu je recenze na produkt, který byl už kdysi dávno ve spotřebováno...


Korres pleťová čistící a odličovací emulze 3 v 1 s mléčnými proteiny



Balení
Jak jde vidět z obrázku, tak je vyfocena menší varianta (nevím, jestli je v ČR v prodeji), kterou jsem kupovala na Krétě na letišti a stála nějak 4 eura. Nicméně, se jednalo o pružnou tubičku, takže z ní člověk dostal všechen produkt. Velké balení je v lahvičce (viz odkaz u ceny) a pokud mi to malinké vydrželo skoro měsíc denního používání (asi jsem nějaká extrémně šetřivá :D), tak tohle snad vydrží i deset let :D. Jinak zde není, co vytknout, elegantní a minimalistické.

Aplikace
Prvně jsem jej zkoušela používat na navlhčeném tampónku. Efekt zde byl velmi dobrý a jeho spotřeba velmi nízká. Nakonec jsem zkoušela i variantu aplikovat na "mokrý" obličej. Vždy jsem ho pak smyla vlažnou vodou. Zde byla spotřeba už vyšší, ale dalo se tak i lépe odličovat. Nicméně, já jej používala primárně jako čistič, takže výsledek stejný.

Efekt a hledisko užívání
Jak už jsem psala, měla jsem menší balení, ale i tak byl efekt vidět skoro okamžitě. Cleansery používám každý večer, typy cleanseru se snažím střídat (mastnější a peelingový - podle toho, jak je třeba), ale časem se vždy k těm dobrým vrátím. Tento byl super na podzim, kdy jsem jej používala. Byl šetrný jak po opálení, hezky hydratoval i vyživoval a pleť neumastil, a přesto vyčistil i odlíčil. Takže za mne super kombinace a opravdu jako první splnil, to co říkal a je velmi vhodný i pro extrémní sušenky a atopiky, protože i takovou pleť dokáže šetrně vyčistit, ale i hydratovat.

Cena
Celkové hodnocení
Opět další z mých objevů, který mile překvapil. Kosmetice Korres jsem vůbec nevěřila a myslela si, že je to taková ta sh*t kosmetika, která se prodává všude. Ale opravdu můžu říct, že toto je pro mne zatím jediný cleanser pro mne vhodný na dlouhodobé používání. Jistě ráda ho prostřídám třeba nějaký lehkým cleanserm s peelingem, když bude potřeba sundat šupinky, ale toto je prostě top. Navíc poměr cena/výkon/a jak dlouho vydrží je perfektní a nemůžu jinak, než doporučit!

Co Vy a cleansery? Používáte? Jaký máte oblíbený hydratační, vyživující a zárovn účinný jak na vyčištění tak odlíčení pleti?











10 komentářů:

  1. Já už po něm chvíli pokukuju, vypadá skvěle! :)

    Ráda bych tě pozvala na Giveaway http://shades-of-silvie.blogspot.cz/2014/06/holiday-giveaway-tak-uz-je-to-konecne.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Sh*t kosmetika, která se prodává všude? No, tak to by mě zajímalo, kde... Kromě originál obchodu a síti Profimed se nikde koupit nedá. Je to kvalitní, opravdu přírodní kosmetika, což se také ukazuje v ceně. Proto bych neřekla, že si ji kupuje nějak moc lidí. Sh*t kosmetika je pro mě Yves Rocher a ne Korres! Jo, kdyby všecko bylo jako jejich výrobky, to by bylo...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby sis ten článek přečetla CELÝ, tak bys věděla, že nemluvím o ČR a že jsem produkt anizde nekupovala, ale že mluvím o Řecku konkrétně Krétě, tak se laskavě uklidni a samozřejmě, že vím, co je Korres kosmetika, co obsahuje a jaké má složení a používala jsem produkt daleko dřív, než začala mánie v ČR!

      Vymazat
  3. Ha! Jsem na Krétě a Korres je teď 1+1 v akci. Nakoupila jsem zatím hromadu šamponů a pro tohle se vrátím, jen co tohle dopíšu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak pak určitě dej vědět, jak sedl! :)

      Vymazat
    2. Jasně. Už mám v tašce velké dvojbalení za 11 Eur. Chjo. Co si tu mám ještě pořídit? :D

      Vymazat
    3. tuto, nejelepší na světě!
      http://www.myblondworld.com/2014/03/recenze-herbolive-body-scrub-cream.html

      Vymazat
    4. bože, jak já teď lituju, že nejsem na Krétě, to dvojbalení by bodlo :( v ČR je cena nechutná

      Vymazat
    5. Tak já ti jedno vezmu, že seš to ty. Jsi taky z Brna, ne? Napiš mi na mail, mám ho na blogu. ;)

      Vymazat
  4. Nejraději používám hydrofilní oleje. Rychle odlíčí a nevysušují. Na cesty pak preferuju Dudu Osun : http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2014/05/dudu-osun-aneb-cistim-plet-jako.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)