DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 23. června 2014

Zlaté světlo od Bobbi aneb Recenze: Bronzer Bobbi Brown #1 Golden Light

Ahoj všem,
Tak už se hlásím v plné polní. řeknu Vám, že jestli mě takový nervy budou čekat ještě jednou (Ing.), tak se asi picnu, protože to byl fakt humus! Ale naštěstí je vše za mnou a po prospané neděli se vrháme na další recenzi. Tentokrát opět na můj holly grail, který jsem Vám už ukazovala ve videu My foundation rutine.

Bobbi Brown brnozing powder #1 Golden Light



Balení
Pokud už znáte kosmetiku Bobbi Brown, tak obaly nebudou nějakým větším překvapení. Typický černý plast (kvalitní, dobře tvrzený a bytelený), kruhovitý tvar a zrcátko. Není zde co vymýšlet, minimalismus vede. Mně se tento styl líbí, obaly mi nijak nevadí a jsem ráda za funkčnost a ne za něco obrovitého a nepraktického, jak tomu u bronzerů bývá.

Pigmentace a výdrž
Musím uznat, že původně jsem tomuto bronzeru moc nevěřila. Nicméně jsem pochopila, proč je světovou jedničkou. Je dokonale pigmentovaný a přesto se dá krásně blendit. Nejen tedy že se dá tedy blendit, ale barva se dá krásně i vybudovat. Co je na tom však super, že prostě drží a drží a nepůsobí uměle. Tento je spíše do neutrálního podtónu, takže sedne všem odstínům pleti a opravdu bez problému dá i 20h (v případě, že si ovšem neustále nešudlíte obličej, to pak nedrží nic).

Práce s ním 
Opět nemůžu jinak, než uznat, že i v této kategorii vede. Ještě jsem nezažila, aby byl bronzer tak jemný, máslový a zároveň nabízel takovou škálu možností jak s ním pracovat. Dá se s ním nejen zateplit obličej (dodat barva), ale i udělat ostré kontury anebo naopak velmi jemné. Když to přeženete,  dá se snadno i trochu stáhnout a vše napravit. Pak se také dá použít i jako stín na oči (pro dodání hloubky pohledu) a mnohé další.

Cena
  • 929 Kč [Douglas]
Celkové hodnocení 
Musím říct, na to jaký jsem čekala propadák, protože jsem si o něm myslela, že to, jak je dobrý je jen jedna velká nafouknutá bublina, mě opravdu překvapil. Je super, že má  neutrální podtón a tedy sedne všem. Navíc je matný, takže je super na konturování, ale i právě na výše zmíněné zateplování obličeje a je tedy velmi dobrým multifunkčním líčidlem. Pigmentace, výdrž a práce s ním je naprosto skvělá a všem ho tedy můžu doporučit. Za ty peníze opravdu stojí!


Co Vy a Bobbi Brown? Máte nějaký bronzer? Jaký bronzer máte nejradši? Konturujete?












3 komentáře:

  1. Skvělý článek, bronzer vypadá úžasně, díky za tip :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, z fotek vypada oranzove - nebo se mi to zda? Pokukuji po dobrem bronzeru, ale nejakem ve studenem odstinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, on je čistě hnědý. Na fotce v balení vypadá divně a na každém světle jinak, ale swatch na ruce atd. je hnědý a fakt neutrální. Takže se hodí všem :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)