DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 7. července 2014

Missha týden aneb Recenze: Missha Signature Glam Art Rouge SPK 105

Ahoj kočky,
Snad Vás tento týden neunudím, protože bude tematicky zaměřený a každý den jedna Missha recenze. Tak snad Vám pomůžu s výběrem a jdeme rovnou na to... Jinak se mi povedlo ztratit složku s původními fotkami, kde byly nafocené i obaly atd. za to se omlouvám a bude to i u dalších recenzí :/

Missha Signature Glam Art Rouge SPK 105

Balení
Musím uznat, že na to, kolik rtěnka stojí, tak designem předčí a leckterou high-end značku. Dominantní a nápaditý obal (mně se osobně velmi líbí), podle kterého přesně vím, co to je za rtěnku. S odstínem to už je horší, ale dá se poznat podle čísla, pokud ovšem máte rtěnek víc, tak je asi podle jejich jmen těžko poznáte a budete si muset pamatovat čísla...

Pigmentace, aplikace
Ohledně pigmentace, není skvělá jako bych řekla u laků na rty či například Rouge Dior a dalších stejného typu rtěnek u dražších značek, ale velmi se jím blíží. Protože není až zas tak máslovitá jako právě výše zmíněné, tak se s ní dobře pracuje a stačí jen pár tahů. Navíc jak je pigmentovaná a jaký má tvar, tak se nanáší velmi dobře a jednoduše a to i do okrajů nebo "srdíčka". Co s ni nedoporučuji, je aplikace kolmo, když budete strany střídat, zachováte špičatý tvar, se který se mně osobně velmi dobře pracuje.

Výdrž a efekt
Zde nemůžu opět jinak než chválit. Výdrž je na máslovou hydratační rtěnku super, u mne dává několik hodin (4-5h podle toho jak moc piju a jím) a ztrácí se rovnoměrně. S efektem na rtech do je také dobré. Nedoporučuji pod ni dávat velkou vrstvu make upu, pak může i trochu žmolkovat a změnit i barvu, že trochu vybledne, nicméně mi přijde, že je potřeba ji umět nanést, aby měla hezké krytí a jednolitou barvu.

Cena

Celkové hodnocení
Za sebe nemůžu jinak než tuto rtěnku doporučit. Kvalitou se blíží těm mým top, co mám doma a za tu cenu je perfektní, rozhodně lepší než 90% rtěnek z drogerie (pro mne hlavně škálou barev). Ano, je sice dražší než klasické drogerkové rtěnky, ale já už bych si asi rtěnku v drogerce ani nekoupila (hlavně právě kvůli barvám a jejich vlastnostem a stejně mi připadá, že na českých blozích čtu recenze jen na ty samé rtěnky) a do této se vyplatí rozhodně investovat.

Co Vy a Missha Signature řada? Zamlouvá se Vám tato rtěnka? Máte ji? Jak jste s ní spokojené Vy? 












10 komentářů:

  1. A foto na rtech nebude? :) Rozhodne to, jesti pujde do "kosiku" nebo ne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebude, nikdy není z důvodu špatného světla už jsem to tu na blogu několikrát zmiňovala, že je pro mne nemožný zachytít barvu na rtech :)

      Vymazat
  2. Barvička je to krásná, moc se mi ale nelíbí balení, mám ráda spíše klasiky ve stylu Catrice a Rimmel Kate Moss :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to si krásně vystihla... jen ty samé rtěnky :-D

    Já po ní pokukovala, ne v tomto odstínu, ale nakonec jsem minule vzala jiné produkty. Tak až pojedu do prahy, tak rozhodně mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Barva jako taková není můj styl a moc se mi nelíbí, ale to balení je dokonalé!! Verča z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín je opravdu nádherný! věřím, že i na rtech bude perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odstín na ruce jsi nafotila perfektně, přesně to sedí:) Ty jejich rtěnky jsou skvělé, krásný obal, perfektní vlastnosti, jsem s nimi i s touto také spokojená:) Líbí se mi, že na rozdíl od podobných odstínů u jiných značek, mi tato nedělá šmouhy na rtech.. Super fotky.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tu bych si koupila jen už kvůli tomu nádhernýmu obalu! :D

    http://noordinary-girl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)