DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 29. července 2014

Recenze: Dr. Belter Intensa balzám na rty

Ahoj,
Tak jak si užíváte léto? Já tvrdnu v práci a nic se mi nechce, tak tajně doufám, že srpen už bude lepší :)
Nicméně dosti o mne, ale více o výrobku, kterým se dnes budeme zabývat. Mám ho už doma nějaký ten pátek, značku Dr. Belter mám asi nejradši ze všech v péči o pleť a je to můj takový holly grail, u které je ovšem nutná konzultace s kosmetičkou, abych nevybrala špatně. Když ovšem už něco spolu vybereme, vždy jsem spokojená na 120% a vždy srovnávám právě s Dr. Belterem.

Dr. Belter Intensa balzám na rty 


Balení
Beltrovská nezklamávající klasika. "Čisté" obaly jsou samozřejmostí a já proti nim nemám výtky. Co musím dodat, že přestože jsou plastové, tak jsou kvalitní a i zavírání sedí přesně a samo se neotvírá, i když ho nosím volně v kabelce. Ještě, co se mi na balení líbí, je široké hrdlo, takže se do něj hezky dostanu a nemusím nikde nic dolovat.

Produkt a aplikace
Jak už  je z fotek patrné, samotný balzám je oranžový, ale nebojte rty ani nenatónuje. Je lehký, lehce mazlavý (i v zimě - vyzkoušeno na svahu) a nádherně voní. Aplikace s ním je opravdu jednoduchá vzhledem k tomu, jak je mazlavý a na rtech ho stačí opravdu troška, aby se na nich vytvořil ochranný film.

Efekt, účinnost a výdrž
Jak už jsem říkala, vytvoří na rtech lehký film, který pár hodin vydrží (pokud ovšem všechno co je na rtech nejít, stejně jako já), přesto ale si troufám říct, že nezmizí hned. Jedinou vadou na kráse v tomto ohledu, která mi dost vadí - dost na to, abych si ho už asi nekoupila znovu, je jeho chuť. Prostě mi nechutná. :D
Co se mu ovšem musí nechat je, že při dlouhodobém používání opravdu vyhlazuje rty, což je zase pro mne velká přednost (poslední rok moje rty totiž nebyly nic moc a toto mi hodně pomohlo), ale zase že by se jím daly vyléčit koutky, nebo tak, to nečekejte. Rozhodně je vhodný i na popraskané rty, ale protože je přírodní, tak extrémní rychlost v léčbě nečekejte, je to prostě tak jak píšou na stránkách, pěstící balzám na rty.

Cena

Celkové hodnocení
Musím uznat, že na to, co obvykle od balzámů všech značek čekám (pokud to není takový nějaký hodně hutný, extra vyživující a hydratační balzám), tak čekám efekt nic moc. Z počátku tomu tak bylo i s tímhle, ale chtělo to jen vydržet a na rty mi opravdu hodně pomohl s jejich strukturou, která se dost zlepšila. Jako jediné mínus hodnotím jeho chuť. O tom, že bych ho snesla hutnější a víc vyživující a tak to, asi taky, ale ve v dlouhodobém důsledku se mi jeví jako fajn volba. Jestli bych si ho koupila znovu? Nevím, u tohodle jsem opravdu na vážkách (hlavně kvůli ceně, kdyby byla tak o 130 Kč nižší, tak rozhodně ano)!

Co Vy a balzámy na rty? Zkoušely jste tento? Co na něj říkáte? Jaký je Váš oblíbený kvalitní balzám na rty?








1 komentář:

  1. tento neznám, za mne je můj svatý grál carmex bez příchutě/vůně a to, že mám už doma tři, protože to prostě musím doma mít ve velkém, hovoří za vše, navíc mi léčí i koutky :-)

    I když o přírodním produktu nemůže být moc řeč :-)

    A ta oranžová barvička je božská :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)