DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 19. července 2014

Recenze: Lancome Lip Lover #316 Rose Attrape

Ahojte,
Po delší nestíhací pauze (přijde mi, že pořád ještě doháním resty ze státnic) jsem opět tady s další recenzí. Tentokrát předem upozorním, že jsem produkt vyhrála na FB stránce a jedná se o zmenšenou verzi, která osobně mi bude stačit, protože lesky moc nenosím a toto je pro mne ideální velikost na spotřebování.

Lancome Lip Lover #316 Rose Attrape




Balení
Protože se jedná v mé verzi o mini balení, tak nemá krabičku a ani jejich supr čupr klikací zavírání, které má jen full-size verze. Nicméně, hodnotím balení jako klasické leskové s typickými znaky Lancome (poslední dobou si libují ve stříbrné barvě (např. rtěnky Lancome Rouge In Love), takže taková jejich normálka.

Aplikace
Z obrázků (viz níže) je patrné, že aplikátor je zploštělý, aby se lépe produkt nanášel na rty. Nevím, co je na tom, ale já si asi lépe vystačím s klasickým leskovým aplikátorem. Co se ale týká samotné aplikace, nemám námitky, lehce se nanáší a to je důležité.

Efekt, výdrž
Lip lover má být kombinace lesku, rtěnky a balzámu. To bych řekla, že splňuje na jedničku. Efekt na rtech dělá jako lesk, ale s tím, že je o něco více pigmentovaný než klasické lesky na rty, takže nedodá jen rtům trochu šťávy, ale i trochu více natónuje. S výdrží je to u mne s lesky bída. A to z jediného důvodu, vždycky je jím. :D Nicméně jsem se snažila (ale stejně to úplně nešlo), ale vydržel mi tak 3h. Po celou dobu nelepil, ale nádherně sladce voněl, což byl prostě problém ho pak neslízat. :D

Cena
  • cca 490 Kč [Parfumerie]

Celkové hodnocení
Určitě mohu prohlásit, že tento lesk patří mezi jedny z nejlepších, které jsem kdy vyzkoušela (ale na Chanel to u mne nemá - hlavně kvůli barvám) a nemám k němu žádnou výtku, takže ho můžu spokojeně doporučit dál. 

Co Vy a Lancome Lip Lover? Máte? Jak Vám sedí? Nebo si jej teprve hodláte pořídit? Jaká je Vaše oblíbená barva z této řady lesků?













9 komentářů:

  1. Barvičku má nádhernou! jen škoda,že má na mě trošku vyšší cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný lak, krásný lesk, ale stejně nejlepší byla věta, že lesky jíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jim všechno, co je na rtech :D a nejvíc mi chutná med, kterým léčím popraskané ty :D

      Vymazat
  3. To je nádherná barvička.. A to balení je taky krásné, ale za tu cenu bych do něj nešla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za tu cenu ale fakt stojí, navíc, když jsou 20% slevy v parfumerkách, tak to už tuplem :)

      Vymazat
  4. Já jsem se zamilovala do odstínu 318 Abricot Tango :-) takže asi vyrazím na nákupy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ten jsem koukala v Sephoře asi před měsícem a taky vypadal dost dobře

      Vymazat
  5. Me se moc libi obal, ale jinak asi nic pro me.. Ale verim, ze je to supr lesk, nevim no... Mozna bych ho preci jen nekdy mohla zkusit:)) Me se i celkem ten aplikator libi..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)