DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 2. srpna 2014

Recenze: Sea of Spa tělový krém s mrkví aneb jak prodloužit opálení

Ahojte,
Předtím než se vydám na pár dní na menší turistickou dovolenou, tak jsem tu s další pečující voňavou recenzí, která si myslím, že je jako dělaná na léto. Předem upozorňuji, že jsem tento produkt kupovala na jarním Interbeauty veletrhu 2014, kde jsou dosti značné slevy na produkty, takže jsem na tomto krému značně ušetřila.

Sea of Spa tělový krém s mrkví 

 Balení
Protože je tohoto krému značná dávka (přesněji 500ml) a je tužší konzistence, než mléko, je balen v plastovém maxi kelímku. Kelímek není nijak zajímavý, ani nebyl v papírové krabičce, za to ale je z kvalitnějšího plastu, takže se dobře drží, nepromačkává atd., což hodnotím velmi pozitivně, z důvodu velikosti balení a kolik by se toho mohlo "vylít", kdyby se kelímek promáčkl a krém z něj vyprskl (stejný efekt jako u tenkých limonádových kelímků....). Jinak pod víčkem ještě najdete kryt, kdyby náhodou, aby se při rozdělávání krém nevylil a samotné víčko sedí perfektně, takže obal opravdu odfláklý není.

Aplikace a efekt
Prvním faktem je, tento krém je hustotou někde mezi mlékem a máslem, s tím že se skvěle roztírá jako mléko, ale s efektem jako máslo (vysvětlím za chvilku). Krému stačí na nanesení hodně málo, lehce se roztírá a má lehkou šlehačkovitou strukturu a na pokožce vytvoří lehký film. Samotný krém je mastnější a docela výživný (minerály z mrtvého moře děljí své + jsou vhodné i na ekzém - berte to tak, že každý reaguje na něco jiného), ale není to zas nic, co by se poměrně rychle nevstřebalo. Kůži po něm mám velmi hladkou , hezky vyživenou, kvalitou se v tomto rovná mé oblíbené vyživující Neutrogeně a také nádherně voní. Nevoní nějak vtíravě, ale na Neutrogenu jsem si již zvykla a toto je super změna na léto, nehledě na to, že občas po Neutrogeně se musím jít namazat ještě jednou, když mám extra vysušenou pokožku.
A teď Vás jistě zajímá to, co je zmíněné v nadpise článku, jeho "vedlejší" efekt. Protože obsahuje výtažky z mrkve, která jak je známo obsahuje beta-karoten, tak podporuje opálení, když se vždycky tímto krémem namažu po opalování večer, tak nejen že mi kůže rychleji zhnědne, ale jsem i více hnědá (docela mám problém poslední roky s opalováním) - než bych byla normálně. Dalším pozitivem je, že pokud se jím mažu pravidelně každý večer, tak mi opálení vydrží o dost déle (normálně se opálím a pak za týden jsem bílá jako stěna) a neubývá mi opálení na jednou, ale postupně.

Cena

Celkové hodnocení
Musí se nechat, že za standardní cenu je to docela nic moc koupě. Pokud však krém koupíte tak jak já s veletržní cenou (myslím, že to bylo -30%), tak se koupit dle mého názoru vyplatí. Je nádherně pečující, vyživující i hydratující, nádherně mi osobně voní a bonusem je výše zmíněný dopad po opalování. Za mne má tento krém rozhodně zelenou, ale pouze, když si ho budu kupovat na jarním veletrhu na léto.

Už jste zkoušely nějaký mrkvový krém? Neozoranžověly jste? Zamlouvá se Vám tento? Jak podporujete opálení Vy?






5 komentářů:

  1. Tak ten vypadá parádně, ted na opálení by se hodil, aby mi vydrželo.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je vůbec první mrkvový krém, o kterém slyším! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zní to skvěle, jak o tom tak povídáš, více jak ten krém mě zaujal veletrh, kam bych se nejraději hned vypravila :-) Díky El. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jsem jej nezkoušela, ale pamatuju si že přímo tento mi už někdo doporučoval, takže na něm asi něco bude. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší krém :)))) já ho kupuji za plnou cenu (na veletrhy nechodím) a ikdyž se to zdá drahé, tak dlouho vydrží, takže myslím, že cena je v pohodě. Doporučuji všem :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)