DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 5. září 2014

Moje tipy, kam se zajít podívat na World of Beauty and Spa autumn 2014

Krásný pozdní večer,
Protože já už svoji návštěvu veletrhu World of Beauty and Spa (leták ZDE) mám za sebou, tak mne napadlo, že Vám sdělím mé dojmy a a tak nějak seskupím stánky, u kterých se mi líbilo, prošla jsem, nic si třeba ani nekoupila, ale někoho by mohly zajímat atd. Předem oznamuji, že jsem nefotila. Dorazila jsem totiž o půl jedenácté a už se na výstavišti skoro nedalo pohnout, lidé se strkali, nedalo se projít a riskovat foťák na tisíc kousků rozdupaný na podlaze se mi nechtělo, takže to je tentokrát bez fotek.
Nákupové video asi udělám zvlášť, ale nekoupila jsem si skoro nic z kosmetiky (pokud ano, tak byla dlouho na wish listu), spíše jen laky z limitovaných kolekcí, protože jsem se rozhodla, že nebudu křečkovat, dovypotřebuji zásoby co mám doma a až pak si budu moct něco koupit. :)

World of Beauty and Spa autumn 2014



Kde já utrácela:
Artdeco - Naše stará známá přes dekorativní kosmetiku. Sleva 30% na vše a při nákupu nad 1500 líčení zdarma. Navíc zde můžete poprvé vidět podzimní kolekci, která ještě není na pultech obchodů. Já zde pokoupila pár věcí, však časem uvidíte.Sslečny jsou zde super milé, všechno vysvětlí, jo nakupovalo se zde fajn!

Rossa Bella - Stánek, který na první pohled vůbec nezaujal. Nicméně se jedná o kosmetiku z růží. Určitě se zastavte, voní hezky a vypadá i kvalitně. Já mám jeden praktický úlovek už doma.

Sea of Spa - Také už odemne z blogu znáte. Já zde šla na jistotu kupovat dárek tetě (na stejné výrobky, ovšem vhodné pro mou pleť bude brzy dostupná recenze na blogu). SoS mám hodně ráda, sice opět stánek nevypadá zajímavě, ale produkty jsou super, akce např. 1+1 a 30% sleva se prostě u nich vyplatí.

SpaRitual - Kdo to ještě z levého panelu na blogu (nebo FB) nezjistil, s touto značkou spolupracuji, nicméně i přes spolupráci s nimi si jejich výrobky kupuji sama a za své a dneska tomu nebylo jinak. Nakoupila jsem si tunu laků, které mne fascinovaly už několik měsíců a pokochala jsem se podzimní kolekcí Wander a zimní Home (není ještě v prodeji).

Jordana a Milani - wishlist rtěnek Milani odškrtnut ze seznamu, klasický sortiment jako na všech veletrzích

Stánky, které mne sice oslovily, ale nákupy se nekonaly:
Sensation Chocolat Paris - nejlepší kosmetika s čokoládou, kterou jsem kdy očuchala, viděla a vyzkoušela vzorečky na veletrhu, prostě třída. Nenašla jsem ještě nikdy čokoládovou kosmetiku, která by byla opravdu čokoládová a ne nějaká odporná chemická. tahle je prostě top a plánuji obr objednávku i přes jejich ceny :)
Beauty store - prodejce Sleeku a DaVinci štětců, Real Techniques
Tasha - potřeby pro modeláž nehtů
Alessandro - prodejce Striplacu a UV gelů
Nobilis Tilia - ukázka míchání parfémů apřírodní pečující kosmetika
Freeman - proslulé pleťové masky, peelingy
Crystal nails - potřeby pro modeláž nehtů
MK profinails - potřeby pro modeláž nehtů
Enii-nails - potřeby pro modeláž nehtů
NevoSpa - kosmetika z mrtvého moře, opět znáte odemne z blogu (zásoby této kosmetika mám veliké, takže netřeba dokupovat momentálně)
Dermitage - prodlužování řas - brzy u mne na blogu
SynCare - pečující kosmetika
Phyris - pečující kosmetika
Tana cosmetics - Egypt Wonder - egyptská hlína, kdo nezná, běžte se seznámit, já ji už používám několik let a jsem spokojená jak blecha. Navíc se Vám může poštěstit setkání s Ilonkou Pavlatovou, která tam kolem mne dnes profičela.
Ardell - světoznámé umělé řasy
Vizart - kosmetika a štětce a mají slevy a akce

Co Vy a veletrh? Navštívily jste? Co jste si odnesly? Nalákala jsem Vás na něco? Nebo se teprve chystáte?

3 komentáře:

  1. Ahoj,můžu se zpetat zda Milani měly ceny jako v ešopu nebo levnější? Dík
    A dá se tam někde koupit ten mrkvový krém?Viděla jsem u tebe recenzi a od te doby se po něm pídím ,kde sehnat a utratit mín :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkvový krém viz tento článek - o firmě, která ho prodává je zde pár vět
      Milani - rtěnka 120Kč, netuším, ne eshopu nekupuji :)

      Vymazat
    2. jako obvykle o kačku dráž než na eshopu :-)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)