DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 26. září 2014

Recenze: Bourjois Volume 1 Seconde Mascara řasenka

Krásný pátek všem,
Poslední týden nic nestíhám, ve škole mi přijde, že jsem víc než doma, mám všeho plné zuby a jen bych spala. Takže snad dnes Vám v tom podzimním počasí trochu zvednu náladu jednou recenzí. Předem upozorňuji, produkt jsem dostala k zrecenzování.

Bourjois Volume 1 Seconde Mascara


Balení
Protože moc o řasenkách nepíšu (tedy skoro vůbec), tak ani nějak nemám větší touhu se o jejím balení rozepisovat. Klasická řasenka, tvarem i velikostí mi připomíná Maybelline Volum' Express Rocket Mascaru. Rozhodně je balení efektní díky zrcadlovému efektu a působí více luxusně než řasenka z drogerie, ale bohužel tohle mne nijak neláká u řasenek, koukám vždy jako první po kartáčku. Nicméně mi přijde až moc tlustá a tím pádem i málo skladná, mám radši, objemově menší řasenky.

Kartáček a aplikace
Když jsem se uráčila řasenku vyzkoušet a nafotit, tak mne velmi překvapil kartáček. Není to klasický gumový kartáček, který čekáte u většiny řasenek, protože mezi štětinkami má malé kuličky. Přestože je kartáček trochu větší, než jsem zvyklá, pracuje se mi s ním lépe než s mou oblíbenou řasenkou od Clinique - High Impact Mascarou. Řasy krásně oddělí a lehce je obalí řasenkou (já používám klasickou řasenku pouze na spodní řasy!), což u většiny se Vám nestane a většinou se Vám někde kydne víc řasenky a pak jsou řasy slepené. Tady můžete hezky vrstvit, nedělá cucky na řasách a dokonce nemám ani potřebu tolik začišťovat pak pod očima, když ji maluji.

Efekt a výdrž
Efekt a výdrž na vrchních řasách můžu těžkou soudit, tam ji nepoužívám, ale na spodních řasách jde vidět hezky. Rovnoměrné nanesení na celou řasu od kořínku po konec. Nedělá cucky (pokud nepřejede i druhou stranu řasy tak, aby Vám na konci řas neudělala nevzhledné kuličky), řasy hezky oddělí i podle mého trošku zahustí, ale to Vám nechci kecat. 
S výdrží se má tak, že se mi za celý den nikam neztratí, ani se mi neobtiskává. Voděodolnost jsem nezkoušela, ale při odličování jde hezky dolů.

Cena
  • 400Kč [Parfumerie] - tato řasenka mi byla zaslána k recenzi týmem Bourjois

Celkové hodnocení
Řasenku musím zhodnotit jako velmi povedenou a určitě bych si ji sama znovu pořídila, ikdyž je pravda, že sama bych napoprvé po ní v regálu nesáhla. Její efekt se mi líbí a je levnější než má oblíbenkyně, takže nějak není co řešit, navíc se mi její efekt líbí o trochu víc a aplikace mi s ní přijde jednodušší. Já bych Vám ji mohla vřele doporučit, pokud chcete do řasenky 400Kč když zrovna není ve slevě.

Už jste tuto řasenku od Bourjois zkoušely? Jak Vás zaujal kartáček a jak se Vám s ní pacuje? Chcete ji vyzkoušet? 






Bez řasenky - vrchní i spodní

 Jedna vrstva: vlevo Clinique High Impact Mascara, vpravo Bourjois Volume 1 Seconde Mascara

Dvě vrstvy: vlevo Clinique High Impact Mascara, vpravo Bourjois Volume 1 Seconde Mascara

11 komentářů:

  1. Od této značky jsem řasenku ještě neměla :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tip. Hledám nějakou novou řasenku. Mně vyhovovala Lancome Hypnose Drama, ale nechce se mi za ní dávat tolik peněz.
    http://www.denikzanetym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak někdy si vyplatí se připlatit, já vždycky zkouším levnější (drogerkovou) a i dražší variantu, ale v některých prostě jsou ty parfumerkové věci nepřekonatelné
      Třeba v drogerce něco jako světlou tužku ve správném podtónu na obočí pro blondýnky těžko hledat

      Vymazat
  3. nevypadá špatně :) i když ty máš hezké řasy i bez řasenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mám jen ty spodní ;), vrchní jsou na tom dost bídně :/

      Vymazat
  4. jooo tak u mně to tak veselý nebude...než jsem přišla na to, jak si udělat objem bez slepení trvalo to..... jako špatná není, ale do topky se nedostane =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako na spodní je super... no, ještěže už ty vrchní nemusim řešit :D

      Vymazat
    2. já ti to zítra popíšu ústě kdyby to sem sepsala, tak pak můžu vzít odkazu na tenhle koment strčit ho na blog a mám vyřešenou recenzi =D

      Vymazat
  5. ty máš krásne riasy aj bez riasenky:)

    OdpovědětVymazat
  6. I constantly spent my half an hour to read this weblog's
    posts all the time along with a cup of coffee.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)