DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 16. září 2014

Shopping haul: World of Beauty and Spa autumn 2014

Krásné úterý,
Doufám, že se Vám start do nového týdne vydařil. Já mám poslední týden prázdnin a snažím se si odpočinout, než se naplno zase vrhnu na školu (mam fakt strašněj rozvrh). Tak jsem si řekla, že si spravím náladu tím, že se podívám zpátky na to, co se mi povedlo ukořistit jak na veletrhu tak na dnech Marianne. Na FB jsem Vám dala vybrat, které nákupy chcete vidět dřív a.... vyhrál to veletrh.
Kdo by chtěl vědět, jaké stánky se mi na veletrhu líbily, kde jsem nakoupila a co a nějaký menší komentář ke stánku atd., tak článek najdete ZDE.


SpaRitual

První nákup byl od začátku jasný... SpaRitual... Z Brna z jejich salonu jsem měla vybráno hned několik kousků, které jsem chtěla pořídit, ale jak tam stojíte a je tam miliarda lidí, tak i zapomenete na seznam, co máte namyšlený. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si brala laky jen z limitek, jeden dostala zdarma k nákupu a jeden je z nové stálé kolekce.


Buoyant, On the Dunes, Low Tide, Sea Glass

Magnify a Wilderness

Beyond a Trail Blazer

Midnight Stroll a Hugs

Living Mystery

a moje celá drift kolekce :D


Rossa Bella
Zde mne nalákal stánek tím, že měl výrobky z růží a já věděla, že ten antibakteriální gel, co tam mají vystavený, bude můj, protože tak krásně voněl a já nemám ráda, když antibakteiální gely smrdí po desinfekci. Ještě mne zaujaly sprchové gely a parfém z růže, ale všeho mám tolik, že to prostě nepotřebuju.



Sensation Chocolat Paris
Tento stánek jsem okukovala dlouho a nakonec odešla s prázdnou. Jenže už za pár hodin jsem toho litovala a tak jsem hned psala Lence z Mikrosvět by Ellen, že jestli mi ho nemůže vzít (šla další den na veletrh), protože na eshopu stál skoro o 100Kč víc než právě tam. A byl můj. Nejúžasnější sprchový gel, který voní po čokoládě. Žádná chemie v něm nejde cítit a je přírodní a tak dokonalý (ano, jsem asi trochu šáhlá, že se tu rozplývám nad sprcháčem), prostě musel být můj na nějaké lepší příležitosti. Navíc já jsem dostala vzorek odličovacího mléka s bílou čokoládou.







Jordana&Milani
Zde jsem to měla jasné, chtěla jsem od Milani rtěnku Black Cherry, jenže bych nebyla správný rtěnkový maniak, kdybych si neodnesla dvě další (nebojte, bude recenze) - Fruity punch a Nude créme (rtěnky vypadají na obrázku v balení tmavší, než doopravdy jsou).





Artdeco
Kosmetika, kterou mám ráda už více než 6 let a vím, že ani jednou jejich výrobky pro mne nebyly zklamáním. Chtěla jsem nějaké světlé matné stíny, protože matné stíny jsem neměla doma naprosto žádné, pak jsem se zamilovala do linky a minerálního make upu (původně jsem chtěla koupit Bare minerals, ale zase to je v Brně špatně dostupné, takže jsem radši zvolila tento), k tomu jsem ulovila novou bázi pod make up a Lenča mi ještě vzala fixátor rtěnky, který už jsem měla několikrát a tentokrát se mi ho povedlo při výběru stínů někam položit a omylem jsem odešla bez něj.






Sea of Spa
Další značka, která mne nepřestává udivovat, že na co u nich sáhnu, tak je skvělé (mám pro Vás v přípravě další dvě recenze, ve kterých už jen chybí hledisko dlouhodobějšího používání, přece Vám nenapíšu recenzi po 1 použití ;)). Tady jsem koupila dárek tetě a pak sobě krém na nohy, který byl v mega slevě a mne ten můj už doma pomalu dochází.





A co jste si na Veletrhu pořídily Vy? A po čem ještě toužíte, nebo litujete, že jste si něco nekoupily?

17 komentářů:

  1. Aaaaach...úžasný nákup. Už teď vidím, že bych brala některé z tebou vybraných laků, ale v tom nepřeberném množství odstínů se fakt těžko vybíralo, nakonec jsem k jedné péči a jednomu efektovému ještě vybrala 8 ks + 1 byl zdarma. Ve dvou kouskách jsme se shodly, také jsem si domů přinesla Beyond a stíny 584:-)) Fotky nakoupených mám na FB v albu "Moje lakománie" a stíny v albu "Kosmetické nákupy".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je super :)
      tak snad tě inspiruju, co pořídit dál :)
      na fotky mrknu

      Vymazat
  2. super úlovky :)))
    ještě, že jsem zrovna nebyla moc při penězích, protože bych si odnesla spoustu láčku a i ty sprcháče nebyly k zahození :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, já všechny laky plánovala kopit už dlouho dopředu, takže tady jsem využila tu nižší cenu :)
      a ten sprcháč, no je to láska moje

      Vymazat
  3. Oh ty laky..kráásaáá :)) pěkné věcicičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sparitual je prostě láska na první nalakování/pohled

      Vymazat
  4. Beyond ten je!
    Fruit Punch a Nude creme mám doma, mohla jsem ti je půjčit ;) ale ta tmavá je taky božská!
    Krásně si nakoupila =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, za tu cenu to šlo si je koupit, navíc tam měli testery a myslím, že když mi nesednou, tak je podaruju :)

      Vymazat
  5. Moc hezké nákupy... těším se, jestli ukážeš laky v akci! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až dorostou drápky, tak se to tu lakama bude jen hemžit :D :)

      Vymazat
  6. Lucinko, nákup parádní. Ty modré laky, krása. A moc chválím fotky, jsou skvěle udělané :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, snad si zamiluješ ten hope... já ho miluju <3

      Vymazat
  7. Původně jsem tam chtěla jít kvůli Milani a Sleek, ale nakonec jsem se na to vykašlala :D A super věci sis pořídila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zrovna kvůli těmto značkám se tam nevyplatilo jít (z mého pohledu), sleek už byl vybranej v 10 ráno

      Vymazat
  8. Jen si představím ten čokoládový sprcháč a odličovací mléko a slintám :D Čokoládu miluji, ale zatím všechno, co jsem zkusila, vonělo strašně uměle. Třeba si jednou udělám radost a taky si pořídím takové úlovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě tenhle vyzkoušej, první, co nesmrdí po chemii, třeba na vánoce od ježíška ;)

      Vymazat
    2. to můžu potvrdit, já jí to nechtěla poslat, jak božsky to vonělo :-D

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)