DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 12. září 2014

Spotřebováno: Červenec - 1. 1/2 září 2014

Ahojte,
Už se mi zase doma válí hromada kosmetiky a to je ten správný čas na další spotřebováno! Teď ovšem nezvykle v podobě článku. U produktů, kde jsem již dělala recenzi, bude pouze odkaz a více se rozepisovat nebudu.






Rexona deodoranty - asi není nějak nutné je dlouze představovat. Nosím je do fitka, už je používám několik let a jsou fajn a další už mám v tašce. Není to voňavý zázrak jako deodoranty Secret, ale do fitka jsou super.



Tělový peeling Lush Rub Rub Rub - recenze ZDE



Dr. Hauscha péče - psala jsem celkem tři recenze. Na krémy ZDE, na mléko a tonikum ZDE a na balzám na rty ZDE.



Sprchové gely Marks&Spencer - dvě slova: MILUJU JE, ať si koupím jakýkoliv a mám jakkoliv špatný ekzém, vždycky se snesou s mojí kůží. Navíc nádherně voní. Konvalinka je božská, ale bohužel limitovaná edice, levandule je stálice. Co je super na těchto sprchových gelech, je to že z nich vůbec necítím chemii a nevysušují. Za vyšší cenu nějakých 90 - 120 Kč opravdu stojí a já si je budu kupovat snad aji kdyby je měli ještě zdražit. :D Láska na první umytí.



Pevonia Botanica péče - co se mi stalo, při jejím používání, se můžete dočíst ZDE.



Dr. Belter denní krém - obecně Dr. Beltera používám už roky a nenarazila jsem snad ještě ani na jeden špatný výrobek. Toto není výjimka, super krém na den. Není moc mastný, ale na moji suchou pleť je ideální a to i pod make up a pomáhá mi trochu i léčit ekzém.

Pštrosí krém - recenze ZDE.



Giorgio Armani Idole d'Armani - moje nejoblíbenější vůně, než jsem přešla na těžší kalibr. Není úplně květinová, je doplněna i o koření, takže vůně je ve výsledku hravá a sexy, ale stále elegantní a sofistikovaná. Stále mi voní a mám ho ráda, vypotřebovala jsem několik flakónků, ale ten poslední se mi povedlo koupit v jedné internetové parfumerii padělek. :/



Nivea intimní sprchový gel - u téhle verze se mi velmi líbilo, že je určená i na holení, takže jsem si s ním i holila nohy. :D Nemám jedinou výtku, je pro mne lepší než Lactacyd.



Balea suchý šampon - po Lee Staffordovi, který se mi zdál ok, tenhle byl nic moc a já hitu suchých šampónu nepropadla.



BeBe odličovací ubrousky - kupuji ji v Rakousku a doma jich mám velkou zásobu. Jsou daleko lepší než nějaké Douglas a podobně a navíc stojí jen nějaké 3 eura a za to jak jsou jemné, nedráždí mi pleť a skvěle odličují je to nic.



Artemis krém proti stárnutí - kdesi jsem dostala vzorky. Není špatný ba naopak, chválím jeho strukturu, která je hutnější, ale nezatěžuje pleť i efekt byl trochu vidět na mimických vráskách, ale uznejte, že v mých letech ještě takový krém nepotřebuji, takže ho ani kupovat nebudu.



Kiss My Face sprchový gel - opět vzorek. Tentokrát je to myslím z Ladyboxu. Krásně voněl po jehličnatých stromech (už sit přesně nepamatuju po jakém), ale bylo to fajn na jedno umytí, ale asi celou flašku bych si nekoupila.



Sephora tělové mléko do sprchy - vzorek byl moc fajn i o trochu předčilo vlastnostma Baleu, ale vsadím se, že bude stát také o dost více. Zatím nejlepší, které jsem vyzkoušela.



Glam Glow maska - ta strašně slavná maska celebrit. Musím říct, že je fakt dobrá, udělala mi krásně jemnou a vyživenou pleť, ale za tu cenu se asi s ní pomátli. Jako nemám k ní jedinou výhradu, až na tu cenu, takže jedině že od ní dostanu vzorek, sama bych si ji nekoupila.




Chanel řasenka Inimitable Intense - nejlepší je dostat vyschlý vzorek :/



Missha plátýnková maska s medem - recenze ZDE.



Isana bezacetonový odlakovač - další stálice. Mám ho ráda hlavně z důvodu pumpičky, pač se mi nikde nic nerozlije a na to jsem opravdu šikovná. Navíc odlakovává dobře a i tolik díky té pumpičce nepuchne tolik všude okolo.



SpaRitual Proteinboost base coat - můj milovaný base coat, který s mýma nehtama umí zázraky a taky je jako jediný pro mne vhodný. Takže prostě jen další spotřebovaná lahvička (recenze comming soon, upozorňuji, že jej nedostávám ve spolupráci zadarmo).



OPI krém na ruce - od takovéto značky jsem čekala víc. Udělá krásně hebké ruce a nádherně voní, ale nic víc asi neumí. Znova bych si nekoupila ani tuto pidi velikost, která navíc stojí nějak 100Kč na veletrhu.



Essence gelová řasenka - používám na obočí, nějaký zázrak jsem nečekala a ani nebyl. Obočí mi na místě zkrátka nepodržela. Znovu bych si ji už nekoupila. Jediné, co je super je, že vidíte, jak moje už gel zabarvený a kolik ho ještě zbývá.



Tesco vatové tampónky - sice jsou 100% bavlna, ale rozpadají se (oddělují se na vrstvy), takže tohle fakt ne.



Rossmann vlhčené ubrousky - sice jsou vlhčené, ale jsou jakoby opravdu papírové, takže moc toho s nimi neutřete. Takže za mne zase ne.



Koupelová sůl - dostala jsem ji od Věrky ve swapu. Byla super, nádherně voněla celá koupelna a ani sem nebyla vysušená jak sušenka, nicméně, nedá se sehnat v ČR a nebo jsem opět zase slepýš.

 

Co Vy a Vaše spotřebováno? Kolik jste toho spotřebovaly? Na co jsem Vás trochu nalákala a od čeho odradila?

7 komentářů:

  1. Ahojky Luci, jaký to byl pls eshop?? At se toho vyvaruju :-)

    ad) koupelová sůl - myslim, že se u nás sehnat nedá :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vůbec netuším už. měla jsem to strašně dlouho doma :/

      Vymazat
  2. Fíha, tak toho tedy bylo, některými výrobky se budu ráda inspirovat. Díky za tip, Luci :-))
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Najlepší suchý šampon je od Schaumy. Na všetky ostané sompočula len negatívne reakcie, no tento je fakt záchrana v núdzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už žádnýmu nevěřím, vyzkoušela jsem jich asi 10 a ani jden mne nenadchl, toto zřejmě není typ výrobku pro mne

      Vymazat
  4. Rexonu a Niveu Intimo používám už dlouho a super. Protein Boost jsem si teď pořídila na Veletrhu a už teď po necelých 14 ti dnech používání můžu říct, že je nej, nej. nej....a už u něj zůstanu. U ostatního díky za tipy a info. Ještě dotaz, nevíš, jestli ty BeBe odlič .ubrousky mají i v Německu?? Jezdíme tam občas na nákupy.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)