DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 12. prosince 2014

Recenze: SpaRitual Cuti Coctail Pen - tužka pro péči o kůžičku

Krásný pátek všem,
Po delší době opět recenze a další Vás budou čekat až koncem příštího týdne. Produkt jsem obdržela k recenzi a používám jej nějaké 4 měsíce, tak snad už bude recenze adekvátní a plnohodnotná.


SpaRitual Cuti Coctail Pen


Balení
Když si pero koupíte, dostanete jej v papírové krabičce, což je docela příjemné, než když si prostě koupíte samostatnou tyčinku něčeho jak v drogerii. 
Pero je celé plastové, s kaučukovým koncem (pusherem - zatlačovačem kůžičky - je měkčí než klasický pusher a tak nehrozí při opatrném používání poranění kořene nehtu)  a štětečkem, jako aplikátorem gelu. Druhý konec je otočný. Snadno se jím otáčí, pokud tedy si nezamastíte extrémně ruce.

Aplikce
Abych trochu osvětlila, o co se jedná...
Jedná se o olej, který je ve formě gelu (gel má nejlepší vstřebatelnost, následuje krém a olej - ten vše fixuje v kůži, ovšem sám o sobě nijak nehydratuje) a nanáší se na nehtové kůžičky, vmasíruje se a nechá vsáknout. Aplikace gelu je velmi jednoduchá. Jen prostě nanesete, trochu vmasírujete (na každý nehet zvlášť samozřejmě) a necháte vsáknout a to je vše. 
Pokud potřebujete i upravit kůžičky (ty se zásadně nestříhají, pokud není potřeba odstranit např. odchlip u záděry apod.) na to slouží víčko s kaučukovým koncem, které je ve tvaru hrotu a pomocí kterého kůžičky jemně zatlačíte.

Efekt
Gel obsahuje tyto účinné složky:
  • Pupalku - obsahuje esenciální mastné kyseliny a vitamín F pro hydrataci
  • Hroznový olej - antioxidant pro udržení zdravého vzhledu pokožky
  • Olej z Aloe vera - změkčuje a hydratuje nehty
  • Vitamíny A a E - změkčuje a hydratuje kůžičky (zdroj SpaRitual skripta - popisy produktů)
Po nanesení a vmasírování jsou kůžičky viditelně více hydratované, hlavně v zimě trpím na extrémně suché ruce, takže jde rozdíl velmi znát. Ruce jsou po něm malinko mastné, ale rychle se vstřebává, takže to mi nijak velký problém nedělá. Že by mi nějak zázračně hojil záděry to, jsem nezpozorovala, ale rozhodně se mi nerozšiřovaly a netvořily se mi šupinky při jeho používání. 


Cena
  • VOC 324 Kč/ks [SpaRitual salony a e-shop]
  • MOC 421 Kč/ks [SpaRitual salony a e-shop]

Celkové hodnocení
Přiznám se, podobné pero jsem měla jen jednou a to bylo z již neexistujícího Nailboxu od firmy OPI. Tehdá jsem z něj byla nadšená až na to, že divně smrděl. Ale jakoby svou práci odvedl, nicméně kůžičky po něm zůstávaly trochu suché (viz zmínka nahoře, co dělá olej) a ani jsem ho tak nebyla schopná úplně dopotřebovat. 
Tohle pero však opravdu hydratuje a oproti peru OPI není mastné a rychle se vstřebává a efekt je viditelný. Pero nosím s sebou v pouzdře do školy, protože se vždycky na nějaké hodině najde chvíle nudy a tak se vždy alespoň postarám o kůžičky.
Pero hodnotím jako velmi praktické a skladné a hodně je využívám právě na cestách (doma používám krém a na něj olej). Co se týká ceny, na to co obsahuje za látky, mne není líto zaplatit (až si jej budu pořizovat sama v budoucnu) velkoobchodní cenu (VOC), pokud bych měla platit MOC, už bych asi přemýšlela, ale vzhledem k jeho čistému složení se i tak do něj vyplatí dle mého investovat.

Co Vy používáte na nehtové kůžičky? Jak se Vám zamlouvá tato tužka? Láká Vás vyzkoušet?











 Před

Taková kapička stačí na 4 nehty...

Po 30s vstřebání

3 komentáře:

  1. To vypadá hodně dobře. Možná o tom budu také přemýšlet. Mám okolí nehtů velmi suché a jak víš, tak jsem docela lajdák na tyhle věci :-D

    OdpovědětVymazat
  2. I já budu přemýšlet, zkusila jsem pero na semináři a moc se mi líbilo. Jak dopotřebuji Avoplex, půjdu do něj:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to dobře! Ale nic podobného nepoužívám a lehce se bez toho obejdu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)