DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 31. ledna 2015

Spotřebováno: Září 2014 - leden 2015

Krásnou sobotu vinšuji,
To to byla ale doba, co jste o mne slyšeli naposledy, co? Bohužel hned po novém roce na mě skočila chřipka, ze které se mi povedlo vyhrabat až po 14ti dnech a do teď jsem doháněla školu, kterou jsem kvůli tomu musela posunout a včera jsem snad zdolala poslední zkoušku (ne že by to nebyla jediná zkouška, ale tuhle jsem prostě tlačila před sebou, protože nebyly vypsané termíny. Takže jak vidíte, mam snad hotovo a je konečně čas to tu opět oživit. Navíc konec prvního měsíce v novém roce doslova volá po následujícím článku! :)

Spotřebováno: 
Září 2014 - leden 2015
 

Dnes si tedy dáme spotřebováno v typické verzi fotka a mini recenze na produkty popřípadně odkaz přímo na recenzi...


Bourjois sprchové gely - nějak jsem vyhodila i druhého parťáka, tohoto sprchového gelu, takže je tu jen jeden exemplář na fotce, nicméně počíst o nich jste si mohli ZDE.
Uriage sprchový gel - popravdě, hledala jsem levnější alternaci za Biodermu a povedlo se. Ještě na něj bude recenze, takže se nechte překvapit, jak v mém testu dopadl, ale už teď Vám můžu poradit, že bych do něj šla rozhodně znovu.
Bioderma Atoderm sprchový gel - recenze ZDE.




Alnatura kokosový olej - tento olej jsem si pořídila pouze proto, jak všichni vychvalují jeho účinky při zábalech na vlasy. Já ho aplikovala pouze do délek, ale i tak mi dost zatěžoval vlasy a výsledky jeho používání jsem viděla jen na začátku, pak mi začaly moje vlasy připadat takové nepružné a bez života. Navíc nesnáším vůni a kokos obecně, takže tento produkt rozhodně u mne nebodoval a já už se mu budu vyhýbat obloukem.
Sea of Spa mrkvový tělový krém - recenze ZDE.



Kérastase řada Elixir Ultime - o olejíčku, z této řady jsem už psala ZDE, ale ještě jsem se nezmiňovala o zbytku řady, který jsem měla doma. Jedná se o čistící šampon a "olejovou" masku na vlasy. Obě věci jsem si kupovala kvůli dovolené u moře a doufala, že mi to pomůže ochránit vlasy. To se moc nepovedlo a z řady jsem byla hodně zklamaná, protože mi spíše vlasy mastila, vlasy byly bez objemu a chovaly se obecně celkově divně, tak mi zůstala ležet na dně skříně a já se k ní vrátila na podzim. Účinek byl mnohem lepší, hlavně ze začátku, krásné jemné lesklé vlasy, ale pak jsem začala pociťovat, že vlasy vypadají jakoby navenek dobře, ale uvnitř jsou suché, naštěstí, to už jsem měla dopotřebovanou masku a šampon jsem už dojížděla. Rozhodně bych si nekoupila plný klasický produkt, ale kdyby měli třeba mini verzi, tak klidně.



Wilkinson pěna na holení - protože pro Vás připravuji větší článek o holících pěnách, tak nebudu momentálně prozrazovat více, než že tato pěna je hódně dobrá a já bych po ní šáhla všema deseti. :)



Lush tělový peeling Rub Rub Rub - recenzi najdete ZDE.



Alterna Caviar Anti-aging Moisture šampon a kondicionér - bezpochyby nejlepší věc, co se mi kdy dostala do rukou a pro mne i za tu šílenou cenu stojí, protože mi oba produkty vydržely 3/4 roku (edit vlasy se mi skoro nemastí, takže si je myju cca 1x týdně) a bude inovovaný článek o mých vlasech, kde tyto produkty rozhodně chybět nebudou.



Original Czech olejová pěna do koupele černý hrozen - pokud čekáte na tip na nejlepší pěnu do koupele, která nevysušuje a udělá mraky bublinek, tak toto je ona. Kupovala jsem ji v Horoskopu ve Vaňkovce a rozhodně to není poslední kousek (až spotřebuju ostatní zásoby). Prostě nejlepší z nejlepších a navíc, nádherně voní, takže od teď mám v pěně do koupele jasno, buď tuhle nebo nic.
Marks&Spencer mini sprchový gel - skvělý sprchový gel na cesty, jen škoda, že jsem ho už v M&S neviděla. Když jsem ho kupovala, byly v sadě celkem tři, všechno takové jemné čisté vůně, nevadí mi ani když mám ekzém, takže moc fajn sprchový gel, který když spotřebujete a necháte si lahvičku, tak máte super cestovní balení, do kterého můžete dát prakticky cokoliv.

 

Po dlouhé době tu máme i zástupce řasenek...
Xtreme lashes řasenka a sérum pro růst řas Amplifeye - obě věci zmiňuji v článcích o řasách (v menu sekce řasy) a ani po 5 letech se nic nezměnilo. Řasenku mám pořád stejnou a sérum také - používám ho hlavně na obočí a na řasy po nemoci, kdy moje vlastní řasy vždy stojí za prd ostatně jako nehty.
Miss Sporty gelová řasenka - tuto řasenku jak je vidno nepoužívám na řasy, ale na obočí jako fixátor. Rozhodně mi přijde lepší než Alverde a hlavně je také i levnější, určiě podle mého stojí za vyzkoušení.
Bourjois Colume 1 Seconde řasenka - recenze ZDE.



Syx slupovací maska s granátovým jablkem - přesně si účinky krém suchého obličeje a špatného slupování nepamatuji, takže to maska musela být dosti podprůměrná, že si ji úplně nevybavuji, ale nějakou šílenou reakci mi taky nezpůsobila. Já ji kupovala v Marionnaud v Olympii, ale už bych si tuto konkrétní určo nevzala, protože sem neměla pocit, že by pro mou pleť něco dělala.
Kiehl's sérum na oční okolí - je to sice jen vzoreček, ale vystačil na pěkně dlouho. Na tento vzoreček byla akce na FB stránce českého Kiehl's, že prvních 50, kdo si o vzoreček napsalo, tak jim byl zdarma zaslán a protože nejsem z Prahy, tak jsem tuto možnost využila a jsem ráda, protože tento vzoreček mě vůbec nepřesvědčil, efekt na očním okolí nula a to ho mám docela suché.
Dr. Belter balzám na rty - od tohoto balzámu jsem měla velká očekávání, která bohužel nenaplnil. Značku dr. Belter miluju, ale tohle je můj první propadák. Kromě toho, že má strašnou chuť, když si olíznete rty, tak ani s rty nic nedělá, vůbec nic, dokonce takový nic, že ani není co víc popsat, až na to, že je dost mastný za to nic.



Moje dva svaté grály, které snad už ani nemusím představovat....
Veld's odličující olej - recenze ZDE.
Secret deodorant - v ČR jej kromě eshopů neseženete a když už tak za docela vysokou částku, ale protože nebarví a opravdu funguje a navíc krásně celý den voní, není co řešit, zůstávám u něj.



Aveeno creamy oil - kupovala jsem ho na plumfoolery eshopu, protože Kája z Plumfoolery říkala, jak tento tělový krém je super a že pomohl jejímu manželovi s ekzémem. Takže na mě vůbec nefunguje a opět vyhozené peníze, jo někdy se prostě vyplatí zůstat věrný Neutrogeně. Za mne tento krém teda propadák, protože když už nic, tak ani nehydratuje...



MAC pudr mineralize skinfinish - o kosmetice MAC na mém blogu moc slyšet není a má to jediný důvod, prostě není v Brně. Ale mám produkty, které používám už x let a furt jsou stejně dobré a čas od času se k nim vrátím a jedním z nich je jejich pudr. Koupila jsem si ho už 2x a klidně bych si ho někdy koupila i po 3., takže tenhle Vám rozhodně doporučit můžu.
Essence štětec na linky - tento štětec jsem kupovala v Rossmannovi, protože jsem potřebovala štětec na začišťování laku. Krom toho, že stál nějakých, co si pamatuji 50Kč a rozpadl se hned po druhém použití, tak navíc mi přišlo, že pouštěl i barvu ze štětinek, takže rovnou šel do krabice na spotřebováno. Štětec na linku to může být asi dobrý, na to jsem ho nezkoušela, ale na začišťování určitě ne.




A konečně poslední dvě věci
Bourjois odličovací ubrousky - recenze ZDE.
Bebe čistící ubrousky - o těch se tu už rozepisovat nebudu, protože jsou snad v každém spotřebováno a je jasné, že už žádné jiné ani nepoužívám a vždy mám doma jejich velkou zásobu.

Co Vy? Kolik toho spotřebujete? Teď mi to přišlo nějaké slabší, ale určitě se polepším :D
Jaký produkt Vás nejvíce zaujal a který naopak vůbec? Co byste ne/chtěli vyzkoušet?

10 komentářů:

  1. Mám ted kokosový olej od Saloos, tak jsem zvědavá. Já tu vůni miluju, takže beztak budu spokojená, i kdyby toho zas tolik nesvedl, ale obecně mi přijde, že si ho všichni chválí. Jinak mě zaujala ta pěna do koupele, to se budu muset ve Vankovce rozhlédnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tu určitě mrkni, já už totiž jinou nechci :D

      Vymazat
  2. a z jakého eshopu objednáváš deodorant, prosím? :) nikde jsem ho neobjevila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ebay :) a nebo hledám, dokud ho nenajdu třeba na nějakým českým, ale nemám jakoby stálej jeden eshop, pokaždé jinde a nakupuju si třeba 6ks do zásoby :)

      Vymazat
  3. Blondie, tak ten vzorek Kiehl's mě také naprosto nenadchl. Znáš moje oční okolí dobře (extra suché) a tohle mi pleť jakoby ještě více "zdrclo", stáhlo, prostě hrozně nepříjemný pocit a i když jsem pak dala krém, tak se to moc nezlepšilo. Nakonec jsem to i přestala používat, na co zbytečně trpět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mi nic naštěstí neudělal, ale právě to nic neudělal je podstatný, protože alespoň vím, po čem nesahat :)

      Vymazat
  4. Kdybych měla investovat do těchto kousků,tak mě to zruinuje :D Rozhodně ale taky některý mám a jsem spokojená,ted delší dobu kupuje pouze věci co znám a potřebuju,ale sem tam ulítnu na lacích a ted jsem si koupila řasenku, GS Diamante,v regalu cena 149kč na učtence 169kč a to jsem si všimla až doma a doma jsem taky zjistila,že je hrozně suchá a nenalíčím se sní,tak to mě vážně vždy naštve :(

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ta Alterna, asi budu muset také vyzkoušet. Jinak do dekorativky M.A.C. jsem se poslední dobou úplně zbláznila, vše co jsem si zatím pořídila (rozjasňovače, tvářenky, rtěnky a konturka) je prostě super:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě zkus, budu dělat sérii článků zase o vlasch, tak si ještě počkej, ať se máš třeba čím ještě inspirovat a jak poskládat péči :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)