DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 5. února 2015

Můj týden s Chanelem den #4 Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder #10

Ahoj všem,
Tento týden již po čtvrté. Už se přehoupáváme do druhé půlky týdne a začínám doufat, že už Vás moc nenudím a po tomto týdnu mi zůstanou ještě nějací čtenáři :D. A dneska si dáme na recenzi na druhý produkt, který jsem kupovala před rokem a už jste jej mohli také na blogu vidět v rok starém nákupovém videu.


Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder #10


Kdo tento speciální týden zde na blogu sleduje, ví proč jsem si pořizovala tento pudr. V pondělí jsem Vás totiž seznámila s make upem Perfection Lumière, u kterého jsem potřebovala doladit odstín, protože má podtón do žluta a paní vizážistka od Chanelu mi doporučila tenhle pudr. Navíc, protože na něj pělo hodně bloggerek ódy (třeba Plumfoolery nebo Ordinary Life), tak jsem ho prostě musela vyzkoušet...

Balení
Balení je typově stejné jako u tvářenek jen s tím rozdílem, že víčko a papírová krabička jsou žluté. To musím pochválit, protože si pak alespoň nepletu tvářenku s pudrem a hledání je o dost jednodušší. Kvalita plastového obalu je stejná, nicméně se mi stala nemilá věc a pop půl roce používání mi v otevíracím kloubu křuplo, pudr nešel zavřít (to se mi po 5 minutovém boji nakonec povedlo) a tak čekám, kdy se mi obal rozsype... Na tak drahej pudr docela škoda... (Edit už nemá horní víčko!)

Konzistence, aplikace, efekt a výdrž
Musím se přiznat, že po tom, jak na něj holky pěly ódy, chápu je asi tak na půl. Z čeho jsem rozhodně nadšená, je konzistence, která je naprosto fenomenálně jakoby máslová. Pudr je velmi jemně na mletý, nepráší a přijde mi o malinko hutnější než většina pudrů. Já na jeho aplikaci kvůli tomu používám tento štětec od Hakura, takže pudrem pak ani zbytečně neplýtvám.
Pudr po nanesení si krásně sedne na pleť a udělá samet. Všimla jsem si, že mi ale trochu více než ostatní pudry zvýrazňuje chloupky. Rozhodně bych řekla, že s výdrží je to docela dobré. Bohužel nemůžu říct skvostné, protože mi matný obličej 10 - 12h většinou neudrží, ale 6h dá s přehledem, což je ale na mne málo, protože žádné šminky krom balzámu, rtěnky, konturky a pokud mam akné tak korektor s sebou zásadně netahám.

Cena
  • 1459 Kč/ks [Marionnaud] - bez slevy

Celkové hodnocení
Na jednu stranu chápu obecné nadšení z tohoto pudru, pro mne ale byla trochu zklamáním hold výdrž a zaseknuté zavírání. Z vlastností až na výdrž nemám co vytknout a pudr je parádní - hlavně po stránce sametového efektu. Já si ho nejspíše v budoucnu pořídím znovu, ale hold budu muset počítat s tím, že mi v 80% případů 12h matu nedá a po cca 7h budu muset přepudrovávat.

Už jste tento slavný pudr zkoušely? Co na něj říkáte? Chystáte si ho pořídit? Nalákala jsem Vás na jeho koupi?















4 komentáře:

  1. Díky za další super Chanelovskou recenzi. Mě se pudr moc líbí, také jsem si všimla,jak ho většina blogerek, které ho mají vychvalují. Mojí 8,5 hodinovou pracovní dobu by tedy zvládnul. Líbí se mi i ten odstín. Kočí ta 10tka je nejsvětlejší ze sortimentu? Když jsem na ně koukala v (Marionnaud), tak se mi zdály všechny moc tmavé. Zdá se, že tato recenze pomůže i s výběrem odstínu pro blondýny. I když už tě to nebaví, tak znovu díky,díky za ten Chanel týden:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj 10 je nejsvětlejší, ale ono se to zdá v tom balení, člověk to musí zkusit dát přes make up, chová se to totiž vždycky jinak
      No já sebe nenudím, mě nudí drogerková kosmetika, ale spíš někteří čtenáři mohou mít problém :D :)

      Vymazat
  2. To balení je moc hezké, škoda, že nevydrželo.Já ho viděla u Crystalky a taky si ho chválila.
    S tím nošením to mám stejný, mě by určitě hrablo něco si rozbít, ať od Narsu nebo od Essence.Já nosim jenom balzámky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já ho moc nechválím, na tak drahej pudr prostě nic moc no :/
      toto je snad moje první rozbitý zavírání a ještě ne tak mojí vinou, protože se ke všem dycky chovám velmi dobře ať to je cizí nebo moje, tak je to svatý :D

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)