DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 6. února 2015

Můj týden s Chanelem den #5: Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner #104 Khaki Précieux

Hezký pátek,
Už se začínáme probojovávat na konec tohoto týdne. Já už mám po opravě zkoušky, ano po 4 letech poprvé opakuju nějakou zkoušku a je to humus, to Vám teda řeknu. Ale nechci Vás tu nudit mými osobními problémy a tak se vrhneme na již pátou recenzi tohoto týdne.


Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner #104 Khaki Précieux


Ano, moje první tužka na oči od Chanelu. Ne že bych obecně o Chanel tužkách psala poprvé, už jsem tu na blogu párkrát zmiňovala jejich tužky na obočí (které mimochodem považuji za ty nejlepší, které jsem vyzkoušela - já používám odstín #10). Chanel tužky mne obecně nikdy moc nezajímaly, až před rokem jsem natrefila na podzimní limitku (rok 2013) a bylo jasné, že tahle mi ve sbírce chybět nebude a už to bylo...

Balení
Kdo čeká alespoň u tužek něco jiného než klasiku, tak ho hodně zklamu. Chanel si prostě drží standard ve všem. Tužka je plastová a v krabičce Vás překvapí jediná věc, nemá ořezávátko. Trošku mi to trvalo, než jsem zjistila, že ořezávátko na tuto vysouvací tužku, se nachází na vrchní straně, takže je to velmi praktické a balení nemám rozhodně co vytknout. Kdyby někdo namítal, jak poznám barvu tužky, kterou právě držím v ruce, tak od toho je ten zelený proužek s číslovkou. :)

Aplikace, pigmentace a výdrž
Ohledně aplikace - tužka je velmi měkká a máslová, krásně klouže a skvěle se nanáší. Přesnosti dosahuji tím, že ji ořežu a pak se s ní dá vykreslit i skvělý detail. Pokud s ní nemalujete kolmo, tak se dá i hezky zachovávat špička a nemusíte ořezávat tak často. Rozhodně bych ji ale zařadila do kategorie měkčích. Pigmentace, jak už je z fotek patrné, je naprosto skvělá a nemám co vytknout. Stačí pouze jedna "vrstva" nemusíte nikde 2x přejíždět. A co se týká výdrže a slibovaného waterproof, tak můžu potvrdit, že tuto tužku jen tak lehce nesmyjete (teda alespoň tu moji) občas ji i nesmyji napoprvé ani odličovačem a díky tomu se ani nerozmazává.

Cena
  •  cca 900 Kč/ks [Marionnaud]

Celkové honodcení
Téhle tužce rozhodně můžu říct ano, pokud bude v nějakém neobvyklém odstínu, který bych musela mít, protože ostatních tužek začínám mít teď docela dost. Na tužce až na "vyšší" cenu, ale v poměru na to, co vydrží a jakou perfektní má barvu nemám, co vytknout.

Co Vy a Chanel tužky? Znáte? Používáte? Propadly jste jim, nebo Vás nechávají chladné? Jak se Vám líbí tato?












6 komentářů:

  1. Tužka je pěkná, ale zrovna tohle je druh dekorativky, který mě u high end značek neláká :). To bych si spíš pořídila makeup, tvářenku nebo rozjasňovač, ale každý to má jinak :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě moc taky ne, ale právě high-endy mají ty nejzajímavější barvy a ty už mne lákají :)

      Vymazat
  2. no tak ta barva je naprosto famozni <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu jsem vyzkoušela v testru a nechtěla už dát z ruky :D

      Vymazat
  3. Přesně tak, tady opravdu nejde až tak o značku, jako o ten odstín a ten je boží. Taková jakoby bronzovo-khaki....takový odstín jsem ještě u žádné jiné značky neviděla, ani se ti nedivím, že jsi jí nechtěla dát z ruky:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)