DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 8. února 2015

Můj týden s Chanelem den #7: Les Ombres Multi-Effect Quadra Eyeshadow #234 Poésie

Hezkou neděli,
S lítostí Vám oznamuji, že dnes je poslední den Chanel týdne a s recenzemi se pomalu, ale ještě se dnes vrhneme na další z řádky produktů, které si jistě zaslouží pozornost, ale nemluví se o nich a je to dost velká škoda...

Chanel Les Ombres Multi-Effect Quadra Eyeshadow #234 Poésie



Předem Vás musím upozornit na jednu jedinou věc, tato barevná kombinace je limitka z podzimu 2014, jo to mi přijde docela na prd, ale ještě teď jsem ještě tyto stíny zahlédla v brněnských parfumeriích a vyprodané ještě nebyly, takže pokud Vás svou recenzí nalákám, tak si asi obvolejte parfumerie a moc dlouho nečekejte. :)

Balení
Za tento týden už zde opravdu není co popisovat, snad jen to, že obal stále drží a balení je totožné včetně aplikátorů, jako u klasických Les4 Ombres.

Aplikace, konzistence, pigmentace a výdrž
Jak jde z obrázku vidět, jedná se o zapečené stíny (o tom proč, jsem mluvila ve článku s tvářenkami ZDE). Pro pořádek mám doma jak klasické Les 4 Ombres tak i jak vidíte tyto nové a rozhodně v nich je velký rozdíl. Konzistenčně na první pohled ani tak ne, jako na ten druhý. První pohled je, že jsou oboje zapečené, stejně tvrdé, ale ty klasické mají jinou formuli a práší a nejsou tak pigmentované. Navíc tady tyto mi přijdou i na zapečené trochu "máslové" a díky tomu se i lépe nanáší a i mají lepší "pigmentaci". Ono se zde ani nejedná tak o pigmentaci jako o rozdíl konzistencí, protože tyto nové jsou jakoby máslovější -> tudíž hutnější -> kdežto klasické jsou vyloženě práškové, jestli to dává smysl a ještě jste se nezamotali :D. A poslední věc, abych nezapomněla, všechny barvy jsou pigmentované stejně, což je opravdu super!
S výdrží se to má u mne tak, kdykoliv nosím stíny, tak jedině s bází a tak mi vždy stíny vydrží od rána do večera a neblednou apod. :)

Cena
  • 1559 Kč/ks [Marionnaud]

Celkové hodnocení
Musím říct, že po mých skeptických myšlenkách po vlastnictví klasických Les 4 Ombres jsem byla velmi mile překvapena a paletka díky své skladbě barev se stala mou takovou nejuniversálnější, když někam jedu. Rozhodně těmto inovovaným stínům říkám ano, a pokud najdu opět nějakou famózní kombinaci plně využitelnou, nebránila bych se jejich koupi.

Jak se Vám líbí tyto stíny? Máte zkušenost s klasickými Les 4 Ombres? Vyzkoušíte je?

S jakou značkou byste chtěli další týden? Na co jsem Vás tento týden nalákala, že Vám rozhodně nebude smět chybět ve Vaší kosmetické výbavě?



















3 komentáře:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)