DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 28. února 2015

Recenze: Clarins Instant Light Lip Comfort Oil N°02 - raspberry (LE spring 2015)

Krásné sobotní ráno,
Podle blogového režimu měl vyjít článek už včera, ale protože jsem byla na horách a ani v roce 2015 jsme se nedočkali na horské chatě internetu (byla jsem mimo ČR), tak jsem si řekla, abych mohla zveřejňovat Vaše komentáře, tak článek vyjde dnes. 
Dnes tu bude předposlední recenze z jarních limitek, pak nás už bude čekat jen Dior. Musím se přiznat, že obecně recenze na tyto limitky mi daly docela zabrat

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil N°02 - raspberry (LE spring 2015)



Je to růžové, je to nezvyklé a je to na rty... Kombinace, kterou v 90% musím mít, navíc když vím, že budu moci srovnávat ještě s něčím, to už není vůbec, co řešit a taková věc končí rovnou v košíku.
Pro ty kdo netuší, o co se jedná, jen tak ve zkratce - zkrášlující a pečující olej na rty.


Balení
Přiznám se, že moc věcí zatím od Clarins nevlastním - pouze řasenku, tužky na oči, bronzer a jednu rtěnku a stín, na to jak je moje kolekce kosmetiky velká, je toto zanedbatelné množství. Ale krabičky jsou stále stejně červené a vršky produktů/detaily jsou pořád zlaté.
Lahvička je plastová se zlatým potiskem. Zde je první mínus - potisk. Za tu cenu bych očekávala, že to bude spíše ražené anebo tak něco, ale hlavně, že se nebude potisk ošoupávat. Aplikátor musím pochválit. Ikdyž je samotný olej malý a aplikátor tak mohutný, tak se s ním pracuje velmi dobře a jde i dobře vyndat, takže zde není co vytknout.

Aplikace a efekt
Konzistenčně bych tento olej úplně asi olejem nenazvala, protože není tak tekutý (jako například ten od YSL), ale rozhodně vlastnostmi ano. Aplikace je jednoduchá, nikde Vám nic neteče, ale roztírá se velmi dobře jak máslo. Rty lehce obalí a nerozpíjí se dál. Efekt na rtech je asi následovný, pokud Vám teda následující slova budou dávat slova - nelepivý lesk na rty, který se leskne jako lesk, ale nedělá efekt, že je na rtech tuna lesku (leskne se jakoby stejně jako lesk, ale na rtech tak vůbec jako lesk nevypadá, protože není vidět, že by tam byl, ale zase není jako balzám, že by byly vidět rýhy rtů). Tak snad to všichni pochopíte :D.
Dále můžu u tohoto lesku potvrdit dobrou sladkou chuť, nádhernou vůni a i pečující efekt jako u balzámu. I když je lesk růžový, tak rtům nedodává barvu a působí průhledně, přirozeně.

Cena
  • 470 Kč/ks [Douglas]

Celkové hodnocení
K tomuhle pečujícímu oleji mám dvě výtky - ošontávající se potisk a to, že tento růžový je z limitované edice. To mi vadí z důvodu toho, že moje kůže a med (který je v druhé variantě) se moc nemusí (kdežto, na jídlo, to se po něm můžu utlouct místo cukru). Za sebe bych ho klidně doporučila a klidně bych si koupila další, protože už teď je stálicí v mé kabelce, zbožňuji jeho vůni a jak dojde, bude asi trochu problém.


Jak se Vám tato jarní novinka od Clarins líbí? Jakou barvu jste zvolili? Zamilovali jste se? Co říkáte na tento typ oleje na rty?









18 komentářů:

  1. V Sephoře jsem viděla už jen ten medový a med nemám ráda. :-D Čekala jsem, až přijde tahle limitka do Marionnaud, ale teď už vlastně netoužím ani po tomhle malinovém, myslela jsem, že bude aspoň trošičku barvit... ten popis konzistence je skvělý, ale trocha pigmentace by mu neuškodila. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no on je problém jak chceš udělat, aby olej barvil...
      Já jsem naopak ráda, že je bez pigmentace, protože mám hodně červené rty a takhle to vypadá právě hezky přirozeně...
      jinak v Marionnaud nebude - jen Douglas, Sephora a Fann
      Marionnaud nemá dekorativní kosmetiku Clarins, pouze péči a toto se řadí do dekorativní

      Vymazat
  2. Vypadá zajímavě, je to zas něco nového. Já bych ho ale asi nevyužila, nemám ráda čiré produkty na rty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to "balzám" takže tam zrovna si myslím, že to vůbec nevadí

      Vymazat
  3. Vypada zajimave :-) Nejdriv jsem myslela, ze to bude barvit podle te lahvicky, mohla by to byt krasna barva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako 100% průhledný není, ale je to jako balzám na rty s pigmentací - nejde vidět, jen v lahvičce

      Vymazat
  4. Tak možná budou zase jiné příchutě :) Ten malinový mě taky mrzí, že to je jen limitka a navíc většinou už vyprodaná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už všude vyprodaná, pokuším se sehnat ještě jeden do zásoby a nic :/

      Vymazat
  5. ja práveže čakám, až sa dostanem do parfumerky a vezmem ten medový :) ale možno sa práve na mieste rozhodnem, že mi tento vonia viac..tak uvidíme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no malinový už je všude vyprodaný, takže stejně jiná varianta, než med už není :)

      Vymazat
  6. Díky za pěknou a vyčerpávající recenzi. Skvělá věc,vypadá jako lesk a ještě pečuje. Škoda, že je to limitka. Medový mě neláká:))

    OdpovědětVymazat
  7. tahleten olejíek vypadá krásně, ale musím se přiznat, že mimo to mě nějak vůbec nebere:/
    jsem zvědavá, jestli ho nedají do stálé nabídky, přijde mi, že vyvolal obrovský boom:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento mě zaujal jen tou vůní. Já chci zkusit ulovit ten od YSL :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se strašně líbí to balení a hlavně ta vůně, to je fakt nádhera! Ale nakonec jsem šla do toho YSL, ta konzistence mi vyhovovala víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten YSL mám taky, ale po jeho celodenním nošení, mě pálily rty. Je super, ale nepečuje právě tak jak ten Clarins. Na ten YSL bude recenze :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)