DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 21. února 2015

Recenze: NARS Narsissist Blush, Contour, and Lip Palette (LE spring 2015)

Hezkou sobotu Vám přeji,
Jak si užíváte víkend? U nás v Brně právě probíhá na výstavišti módní událost Styl a Kabo, která trvá až do pondělí. Píšu Vám to proto, že kdybyste chtěli něco málo pokoupit od značky SpaRitual, tak nebudou chybět a také nebude u nich chybět ani lakování zdarma. Navíc Vás zde i obslouží Lenka z Mikrosvět by Ellen, která je teď díky této akci v Brně a už jste mne s ní mohli potkat lítat po Brně. 
Ale zpět k dnešnímu článku, dneska tu pro Vás mám pokračování jarní limitky od NARSu.

NARS Narsissist Blush, Contour, and Lip Palette (LE spring 2015)



Nevím, nebo spíš nepamatuji si, jestli jsem Vám už na blogu psala o NARS tvářenkách, ale kdyby ne, tak pro orientaci, mám doma 3 plná balení tvářenek, 1x Albatross rozjasňovač a 1x Lagunu bronzer. O Albatrossu se vždycky zmiňuji a porovnávám ho s chanelovskými rozjasňovači, už jsem na něj udělala samostatný článek, který najdete ZDE, takže stejný osud jako highlighter čeká i na bronzer a tvářenky, na které budu muset udělat souhrnnější článek. Obecně považuji všechny tyto jejich výrobky za kvalitní a už mám s nimi nějakou zkušenost, tak jsem se rozhodla, doplnit řady i o tuto paletku, protože jsem věděla, že já tvářenkový, bronzerový a highlighterový maniak je rozhodně využiji.


Balení
Stejná kolekce, stejná edice NARSissist, takže to znamená i stejný obal jako u včerejší paletky stínů. Jediné, kde je rozdíl, že paletka je udělána na dvě patra, tím pádem jedno je ohýbací, což má za následek efekt, co mi trošku vadí a s kterým jsem nepočítala je, že lesk, který má jakoby kapsičku v zadní části, tak tam trošku lítá. Není to, že by vypadával, ale má tam vůli a na první dojem jsem se bála, že si rozbiju zrcátko.
Obal lesku je klasický narsovský - pogumovaný vršek, průhledná lahvička, dobře se díky tomu otevírá, prostě klasický lesk na rty s klasickým aplikátorem.

Aplikace, pigmentace, výdrž
Pro ty, které už znají NARS tvářenky, není zde nějak moc co zkoumat, ale pokud je ještě neznáte, tak Vám je představím. Tvářenky mi přijdou, že si všechny drží stejnou úroveň kvality a ani v paletkách tomu není jinak, to stejné platí o bronzeru i highlighteru.
Tvářenky jsou v paletce celkem tři a jsou v odstínech (dle obrázku zleva) Enrapture, Enthralled a Roman Holiday. Mne jsou nejblíže ty krajní, prostřední obsahuje třpytky, ne že by nějak byly moc vidět, ale ale nějak mne to odrazuje od jejího používání. Všechny tvářenky jsou jemně namleté, měkké (to znamená, žádný hrubý štětec typu kartáč) a perfektně pigmentované, takže se s nimi musí opatrně. Obecně NARS tvářenky jsou hodně pigmentované, takže jich stačí málo a proto i dlouho vydrží, jediná vada, alespoň u mne je ta, že když mám ekzém na obličeji, tak občas se přes něj nechytají a zvýrazní mi suchá místa, což mi třeba takový MAC nebo MaxFactor nedělá. Ale to je můj osobní problém, někomu toto nemusí dělat vůbec, ekzém na obličeji a třeba i na rtech, jako mám já má málo lidí (dle mého názoru) a každý s ním a s líčením má jiné problémy a jiné kombinace, které třeba toto nedělají. Co je ještě super na tvářenkách, je že barvy odpovídají jak právě v balení, tak i na obličeji a intenzivní vydrží celý den.
Albatross highlighter už jeden vlastním a tenhle je jen do počtu, osobně bych ho v paletce ani nepotřebovala, ale zase na cestování, nebo pro někoho, kdo chce zkusit "všechny" produkty na tváře, je to super. Podrobnější recenzi najdete ZDE.
Laguna bronzer, kupovala jsem si jeho plné balení asi před rokem, čekala jsem, že když o něm všichni mluví, bude to jak je zvykem velká nafouknutá bublina a teď jsem ráda, že je i v této paletce, protože jsem si ho oblíbila možná i víc než můj tak milovaný Bobbi Brown v odstínu #2. Díky shimmeru, který trochu obsahuje a který na tvářích nejde vidět, působí víc přirozeněji a krásně se s ním pracuje. Určitě se nemusíte bát, že je vhodný pouze na určitý podtón pleti, já se ho nebála použít ani na růžový, či olivový, když jsem líčila a vypadal přirozeně, ovšem chtělo to upravit množství. Používám ho nejen na konturování, ale i na bronzing obličeje. Vydrží celý den a až mi dojde a dojde i zbytek bronzerů, tak rozhodně tenhle bude ten, který pořídím znovu (i BB).
Lesk na rty #Istria jsem už samostatně okukovala několikrát. Od NARSu mám doma už jeden lesk na rty a v mém pokusu jsem ho vyhodnotila jako nejlepší (odstín Turkish Delight). Jenže já prostě lesky prostě nepoužívám. Dřív jsem je milovala, ale teď po nich neštěkne ani pes a počet jejich kusů v mé sbírce nepřesahuje 10. Istria je krásná barva, pro mne asi jedna z těch, které bych si i z lesků vybrala normálně, ale je to prostě lesk a napatlám si ho na pusu asi tak jednou za rok. Nesnáším, jak obecně lesky lepí a že nemají plnou barvu jako rtěnky. Takže v případě nouze, bych tento lesk použila, protože se mi líbí, ale jinak ne (NARS lesky jsou jedny z těch méně lepivých, co jsem vyzkoušela).

Cena
  • 1190 Kč/ks [Sephora]

Celkové hodnocení
Tuto paletku opět musím vyhodnotit kladně. Jediné negativum pro mne je kloktající lesk, místo kterého by klidně mohla být rtěnka, ale to chápu, že ne všem by mohlo vyhovovat barvou a takhle je set více universální. Paletka sama o sobě je docela lehká a vhodná na cestování a na vyzkoušení nových odstínů, nebo pokud nechcete investovat do jedné věci, ale vyzkoušet jich víc a pak se rozhodnout. Já ji rozhodně využiji celou a za tu cenu jí rozhodně říkám ANO!

Jak se Vám tato paletka líbí? Přijde Vám praktická? Koupili byste si ji nebo už ji vlastníte?


























2 komentáře:

  1. Také krásná...obě jarní paletky jsou moc povedené:))

    OdpovědětVymazat
  2. tahle se mi libi uplne nejvic ze všeho, o tu bych mela taky zajem:-)
    nicmene teda jsem nenakoupila:-)¨krasne kousky:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)