DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 20. února 2015

Recenze: NARS Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette (LE spring 2015)

Krásný pátek všem,
Jak jsem tento týden slíbila, tak taky plním, budou tu recenze na jarní limitku od NARSu. Co vím, tak už minulý týden po dvou dnech v prodeji z 20ti kusů zbyly na prodejně 2 paletky, o kterých dnes budu mluvit, ale tak snad Vám je Sephora bude schopná ještě přeposlat z jiné prodejny, kdyby už v brně nebyly. Já se přiznám, že tuto paletku jsem vyhlížela už od Vánoc. Psala jsem přímo MUA českého NARSu, do Sephory jsem psala a i jsem chodila na prodejnu, zda mi paletku zarezervují dopředu. Naštěstí jsem přišla v den prodeje na prodejnu, teprve se vybalovalo a já už ji měla v košíku, ano tak moc jsem se na tuto paletku těšila a konečně ji mám doma.


NARS Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette (LE spring 2015)


Paletku jsem chtěla z prostého důvodu. Zamilovala jsem se do nových stínů dual-intensity a přišlo mi tak trochu na hlavu si kupovat stíny zvlášť a najednou se objevila informace o této paletce. Bylo rozhodnuto, zuby nehty, bude moje, navíc budu mít skoro všechny barvy, které mne zaujaly, a ještě ušetřím.



Balení
Balení typicky u NARSu - krabička, papírová vnitřní krabička a černý papír, aby se nic nepoškrábalo, zde tomu není jinak. U této limitky je vrchní krabička stříbrná a zbytek černý. Samotná paletka je plastová s vrchní stranou jako zrcadlem a nápisem NARSissist. Zrcátko je ještě jedno uvnitř. Musím přiznat, že nápad je to efektní, ale také trochu nepraktický, asi si umíte představit, co se stane, když budete mít na rukou trochu make upu a šáhnete po této paletce, asi se učistíte šmouh k smrti. Další věcí jsou škrábance, tuhle paletku do kosmetické tašky těžko jen tak s klidem hodím, protože bych se bála, že ji poškrábu. takže nápad dobrý, ale dost nepraktický. V balení je navíc ještě syntetický štětec. Ten jako vždy trochu nic moc, ale na mokré použití bude dobrý. Paletka je lehká, takže v tomto ohledu na cestování také vhodná.

Aplikace, pigmentace, výdrž
Všechny stíny v této paletce se chovají stejně, nebyly do ní vybrány odstíny jako například Casiopea, který je na půl průhledný, takže se mi to zde bude lehce popisovat. Já na tyto stíny používám plochý syntetický štětec (bílý Barbara Hofmann - Douglas) a na vnější koutky klasický blending brush (nejčastěji MAC), tyhle štětce jsou jemné, takže díky tomu mi stíny nepráší. Stíny jsou "tuhé" - to si prostě musíte do nich šáhnout, abyste je plně pochopili, ale zase se dobře nanáší, že do nich nemusíte rýt. Jsou jakoby tuhé, ale ne prášivé, pokud v nich nerejdíte štětcem, mě osobně v nich stačí jen trochu štětec poválet (otřít ho ve stínu) a nanáší se jedna báseň. Tím tuhým mám n mysli to, že v máslovitých stínech snadno uděláte díru, jsou na stejném principu jakoby jako stíny Urban Decay, jen nejsou prostě měkké.
Pigmentace je u všech skvělá i za sucha (viz fotky), za mokra jsou ještě intenzivnější (černá také, jen kvůli místu, na které jsem ji nanášela, tak se nanášela trochu hůře, ale je extra pigmentovaná). Já všechny a vždycky stíny používám s bází, momentálně používám tu od Lime Crime (bude recenze) a stíny mi drží celý den, neslévají se nic, jsou stejně intenzivní, takže není jim co vytknout. S bází od Artdeca jsem je ještě nezkoušela, jak vyzkouším, aktualizuji článek. Se stíny se pracuje stejně dobře za mokra jako za sucha, jen na mokro rozhodně použijte syntetický štětec, který lehce navlhčete.

Cena
  • 1590 Kč/ks [Sephora]

Stíny v paletce
  • Europa - růžová (špatně se fotil swatch, protože barva splývala s kůží, intenzivní je vak stejně jako ostatní)
  • Himalia - zlatá
  • Ursa Major - hnědá
  • Subra - červeno-hnědá
  • Andromeda - alabastrová/bílá
  • Lysithea - šedá/stříbrná
  • Giove - modrá
  • Sycorax - černá (blbě a ještě na špatné místo jsem nanesla swatch, ale také je intenzivní jako zbytek)

Celkové hodnocení
Protože mám paletku doma zatím jen týden a půl, ale chtěla jsem pro Vás udělat recenzi za čerstva, dokud se bude moci dát ještě sehnat, tak mám názor tak na 80%, ale myslím, že se už nezmění. Obecně mne tato řada stínů okouzlila, že některé stíny mají super efekty. Casiopea, která se mi na efekt líbila, nejvíce bohužel v paletce není, ale tu určitě dokoupím a už mám i namyšlené líčení, dále mě pak okouzlil odstín Dione, který pořídím, až bude nouze o neutrální stíny. Všechny stíny se chovají stejně za sucha i za mokra, záleží jen u nich pouze na povaze stínů, právě Casiopea je takový lehce průhledný stín, který jse super na nějaký stín, když chcete speciální efekt, ovšem většina stínů je klasicky megapigmentovaná a ještě více intenzivní za mokra. S touhle paletkou jsem tak nějak věděla, do čeho jdu (stíny jsem už měla předem ošahané) a ani mi ji v obchodě nemuseli ukazovat a to asi mluví za vše a není divu, když této paletce říkám velké ANO!

Jak se Vám tato paletka líbí? Přijdou Vám stíny v ní lákavé, a že se vyplatí do ní investovat? Koukáte po ní, nebo Vás absolutně nezaujala či ji už máte dávno doma?


















na sucho

na sucho 

na sucho 

 na sucho 

na mokro

 na mokro

na mokro

 na mokro

na mokro

11 komentářů:

  1. líbí se mi moc a kdyby ji měla má Sephora tak už bych ji asi měla doma ale jezdit kvůli tomu do Prahy, za prvé se to trošku prodraží a navíc mi to bohužel nevychází časově :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nech si ji poslat z jiné prodejny. Napiš Sephoře na FB ;) :)

      Vymazat
  2. Nádherná, škoda, že bych ty barvy nevyužila.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě využiju, a jsou v ní vz 90% barvy, které bych si sama koupila, takže já neměla co řešit, když měla jít do prodeje

      Vymazat
  3. Ty barvy vypadaji krasne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Měla bych o tý paletce přestat číst články, protože je až moc dokonalá! Hlavně ta modrá, bože, to je taková kráska! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta modrá a hnědo-červená, moje nejoblíbenější barvy právě z té paletky :)

      Vymazat
  5. Tahle teda vypadá opravdu božsky:))

    OdpovědětVymazat
  6. nádherná:-) moc pěkný kousek:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)