DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 18. srpna 2015

Paisley Greek SpaRitual Gold Nailart

Krásné úterý,
Konečně jsem zpět v civilizaci - chápejte mám signál a můžu konečně oznámit, že žiju a neřeším problém jako že mi zmrzl litr absolutky (vážně... fotka úplně na konci) a nebo, že už druhej den Vám došly všechny cidery a šáňa, ano byly to veselé i smutné 4 dny (kdy někoho strašně dlouhou dobu neuvidím a už teď se mi stýská). Ale protože jsem skoro týden dopředu prováděla přípravy na tento lakovací článek, pochopíte, proč bylo potřeba si tak řádně odpočinout....


Paisley Greek SpaRitual Gold Nailart







Tento nailart (pro rejpavce: "Ano, opravdu jsem ho kreslila sama.") vznikl na účast v soutěži značky SpaRitual - soutěž s pravidly najdete ZDE a soutěžní fota (pro která můžete hlasovat svými laiky u fotek) ZDE. Tenhle "řecký" nail art jsem už v hlavě měla delší dobu, ale až teď byla příležitost ho zrealizovat a dokopat se do něčeho tak rozsáhlého, protože celkem mi nehty zabraly 20h práce.

Co potřebujete:
  • Basecoat
  • Bílý lak
  • Top coat - já místo klasického lakování použila řadu SpaRitual Gold - kde máte pouze barvu a top coat (po nalakování dvou vrstev barvy se vrstva barvy sama na nehtu oddělí na base coat a barvu) a díky tomu je tento systém na nehtu pružný a suchý a vytvrzený za 8min (kompletně celý)
  • Modrou akrylovou barvu
  • Dva malé štětce (menší velikost 2mm) 
  • Tlustší folii





Můj postup:
  1. Nejdříve jsem vytvořila pomocí folie, top coatu (klasického, ne z řady Gold) a barvy vzor na nehty (to mi kvůli detailní práci zabralo tak 15h... první pokus prostě nebyl úplně precizní, takže jsem holt musela kreslit 2x). Udělejte si jej s dostatečnou rezervou, aby jste nehty měly pokryté celé. Návod na to jak kreslit touto metodou, najdete u Lucky z Lucy's Stash ve videu ZDE. Rozdíl v mé metodě a Lucky je ten, že já si udělala jeden velký vzor na všech 10 nehtů - kvůli nepravidelnosti vzoru, aby nebyly všechny nehty stejné a pak si jej nastříhala na 10 částí.
  2. Nalakovala jsem bílý lak SpaRitual Gold - Essential (ke koupi na VOC a na MOC) a nechala pořádně zatvrdnout.
  3. Poté jsem z odstříhnutého vzoru sundala folii, můj nehet pomocí desinfekce odmastila a přitiskla vzor tak aby pokrýval celý nehet včetně špičky. Vše jsem pořádně přitlačila, oddělala přebytky a opět odmastila.
  4. Na závěr jsem použila SpaRitual Gold top coat (ke koupi na VOC a na MOC)
  5. Pro další efekt, protože mit o nedalo jsem ještě vyzkoušela tento vzor pomocí matného SpaRitual top coatu přetransofrmovat. protože obě verze se mi tak moc líbily, tak máte obě dvě a asi 40 fotek na prohlížení... 

Jak se Vám tento nailart líbí? Jaká země by byla Vaší inspirací? Zkusíte něco podobného? Pokud ano, určitě mi pošlete Váš výtvor!


Lesklá verze
















Matná verze
U této verze, pokud si všimnete něčeho, co vypadá jako špatně začištěné, tak špatně začištěné nic nemám, jen jsem měla záděry. Tohle jsou ještě pozůstatky kůže po záděrách, které jsem u lesklé varianty schovala pod olejíčkem, ale kvůli matnému top coatu jsem olejíček dávat nechtěla, aby na něm nebyly mastné fleky. Tak to prosím omluvte... Jsem taky jen člověk ;)























použitý vzor

rozdíl mezi prvním a druhým pokusem


A na konec zmrzlá absolutka :D Přeji krásný den!

4 komentáře:

  1. Wow to je nádhera! Tohle bych sama nikdy nezvládla;D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni! Jsi strašně šikovná, je to perfektní. :) Párkrát jsem se už snažila si na nehty něco namalovat, ale nedopadlo to podle mých představ... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní :) Nároční práce se vyplatila :) Obě verze jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)