DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 1. září 2015

Modelování s Cliniquem

Hezké úterý,
Již delší dobu (cca půl roku) pro Vás už zkouším nové Chubby Sticky na obličej od Clinique (toto není sponzorovaná recenze), které jsem si pořídila snad hned, jak byly uvedeny na český trh. Takže si dneska popovídáme o konturovací a rozjasňovací čubince.
 
Chubby Stick Sculpting Contour&Highlight



Vezmeme to postupně, nejdřív kontury a pak rozjasnění…. Ovšem něco málo mají tyto chubby sticky společného. Oba dva totiž dostanete v klasické Clinique květované krabičce a mají stejné i balení. Jedná se jakoby o klasické chubby sticky, akorát větší, do ruky jsou ale v pohodě. Pracuje se s nimi dobře. Od chubby sticku na rty se liší tím, že samotný produkt je placatý a není do špičky jako klasická pastelka. Stříbrná část na konci funguje na vyndavání produktu (otočením). Obě pastelky vždy nanáším do make upu a pak následně zapudrovávám.

Chubby Stick Sculpting Contour #01 Curvy Contour
Tenhle čubík nanáším jako první, Nanáším ho na nanesený make up, udělám malé čáry/tečky a poté štětcem na make up rozblendím. Nanáší se velmi lehce, není potřeba vůbec tlačit a nedělá fleky, když vícekrát přejedete, je o trochu tmavší, takže si můžete hezky pohrát s intenzitou. Kontury s ním vypadají velmi přirozeně. Díky neutrálnímu podtónu je vhodný pro každý tón pleti. Používám ho cca půl roku a nestalo se mi, že by dělal fleky, ani když jsem líčila někoho jiného. Pokud chcete levnější variantu Soleil Tan De Chanel (recenze ZDE), nebo když Chanel prostě nejde sehnat, toto je rozhodně velmi dobrý kandidát. V porovnání s ním, je Chanel sice více universální, ale zase na cesty je tento více praktický. Chanel mi přijde spíše pro hračičky, co vyžadují preciznost jako já…
 
Chubby Stick Sculpting Highlight #01 Hefty Highlight
U téhle čubiny jsem měla trochu pochybnosti, už když jsem ji kupovala. Odstín úplně bez problému, řekla bych, že se podobá rozjasňovači od Chanelu (recenze ZDE), takže opět takový ten zlatý střed pro všechny. Je opět krémový, ale přijde mi až moc, že dělá jakoby nevzhledné mapy, protože ho někde ulpí víc a někde míň. Ve finále asi po týdnu zkoušení s ním pracovat jsem to vzdala a musím vyhodnotit jako většinu krémových produktů jako propadák. Prostě ty „třpytky“/shimmer nazývejte to jak chcete, celou strukturu kazí, nehledě na to, že pak když jej nanesete do make upu, tak mě se prostě jeho nanášením stíral. Takže za mne tento čubík zelenou bohužel nemá.

Cena
  • Jeden 759Kč [Clinique butik]
Celkové hodnocení
Po dnešní recenzi je to jasné... Miluji nový konturující čubík, ale ten rozjasňující je pro mne prostě propadák. Pokud Vás zajímá ještě porovnání s novými konturujícími tyčinkami Sephora, tak bohužel, ani ty neobstály... Barvy jsou špatně smíchané s korektory a málo komu budou sedět. Jsou také více hutnější a samotné konturující barvy jsou také velmi málo užitelné  a nehodí se ke všem podtónům pleti (swatch ZDE). Takže za mne první místo obsazuje Chanel pro jeho schopnost, že se s ním dá být velmi precizní a dosáhnete s ním i efektu opálení, pokud víte jak a těsně za ním pro běžné lidi na denní použití, ty co se s tím tak nechcou crcat Cinique.

Už jste zkoušely tyto nové čubíky? Chcete si je pořídit? Jaký je Váš favorit a co si o nich myslíte?




























9 komentářů:

  1. Zrovna ten rozjasňující mě tak lákal! Díky za recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já byla rozpačitá už když jsem stála v obchodě, ale říkala jsem si risknu to, ale teda vyhozené peníze :/

      Vymazat
  2. Něco tekutého na konturování už dlouho toužím zkusit, tento chubby stick vypadá skvěle:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to celkem dobře, teď mě začalo bavit konturování, tak to možná vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně zkus, moje 4 věci oblíbené na konturování - nars laguna, bobbi brown bronzer, chanel bronzing base a clinique chubby :)

      Vymazat
  4. O tom konturovacím čubíkovi vážně přemýšlím, děkuju za takhle obsáhlou recenzi!
    A máš to moc pěkně nafocené! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten kontúrovací vyzerá naozaj dobre!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná, vyčerpávající recenze, a přínosná, abychom se nespálily s tou rozjasňující čubinou, škoda peněz. Celkově nemám ráda jakékoliv pastelkové produkty, tak bych raději šla do toho Chanelu. Zatím krémové produkty na konturování nepoužívám. Mým favoritem na konturování je Bronze Goddes, Soft Matt Brozne od Estée Lauder.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)