DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 10. září 2015

Recenze: Brazil Keratin čokoládová řada pro regeneraci vlasů

Krásný čtvrtek Vám všem,
Před pár měsíci, jsem měla možnost navázat spolupráci s českou značkou Brazil Keratin, která mne oslovila díky Blance z Beauty Koktejl, zda bych nechtěla vyzkoušet jejich vlasovou péči. Značku BK jsem znala již předtím z veletrhů, ale bohužel mne neoslovila kvůli tomu, že měli pouze kokosovou vůni a já kokos bytostně nesnáším... Díky tomu jsem pak stánek s lehkým srdcem míjela, že o nic nepřicházím. Spolupráce mi byla vyřízena skrz Blanky eshop Cosmetics4you.cz.

Brazil Keratin čokoládová řada pro regeneraci vlasů


Balení
Kdo je zvyklý u šamponu a kondicionéru otvírat víčko, tak tady ho to nečeká. Lahvička je celá plastová, včetně víčka, které je šroubovací. Lahvička je proti světlu průhledná, což oceníte, pokud potřebujete vědět, kolik Vám ještě zbývá. Šampon jde hezky ven, není problém kondicionér je trošku horší, kvůli konzistenci. Pokud začnete být u konce, doporučuji před umytím kondicionér postavit víčkem dolů, aby Vám hezky stekl a nemuseli ste ho dolovat. S balením nemám problém, ale luxusnější mi přijde rozhodně větší balení, které je laděno do stříbrna.

Šampon
Šampon je velmi koncentrovaný, takže Vám nějakou chvíli vydrží. Musí se míchat s vodou. Pokud nemáte nějakou mini lahvičku, kam si uděláte risku, doporučuji za 30Kč koupit, ať máte klid. Šampon jsem použila vždy 2x po sobě... 1. očištění vlasů od špíny a 2. po plnění efektu. Musím říct, že mi aplikace, protože se míchá s vodou, vůbec nevyhovuje. Na mne je strašně tekutý a docela mi zabralo nějakou tu chvíli, než jsem vlasy napěnila. Navíc mi přijde, že vlasy docela vysušuje.

Kondicionér
Docela hezky krémový, rozhodně ho hodnotím jako nejpříjemnější produkt z řady na používání. Na vlasy jsem ho zkoušela nanést jak po šamponu, tak po masce. Díky němu jdou mokré vlasy rozčesat, bez něj bych si asi půlku hlavy bohužel vytrhala. Rozhodně má viditelný efekt hned při aplikaci, vlasy zvláčňuje.

Maska
Produkt u kterého jde vidět nejrazantnější efekt. Maska je gelové konzistence, takže nedoporučuji rozčesávat, když ji máte ve vlasech, rozhodně by to nemuselo dopadnout dobře. Vlasy po ní nekloužou, jen prostě dáte na prosušené vlasy a necháte působit. Když jsem ji použila a pak dala kondicionér, byl vidět největší efekt, že se s vlasy něco děje.

Cena

Celkové hodnocení
Bohužel, jsem asi na vlasovou kosmetiku velmi náročná, nebo mi konkrétně tato řada nesedla, ale musím ji za sebe hodnotit jako propadák. Nelíbí se mi bohužel řídkost šamponu a jeho nesnadná aplikace, dále také to, že mi vlasy nekloužou a jsou vysušené a šly velmi špatně rozčesat. jediné pozitivní je, že opravdu produkty nádherně voní po čokoládě, ale vůně ve vlasech se mi ovšem neudržela. Po dvou měsících nonstop používání se mi vlasy začaly lámat a byly vysušené a v horším stavu, než předtím. Proto této řadě musím říci jedno velké ne.

Pokud Chcete vyzkoušet produkty Brazil Keratin, můžete použít slevový kód na slevu 15% pro prvních 10 z Vás do eshopu Cosmetics4you, právě na tuto značku.


BLONDIEBK


Děkuji firmě Brazil Keratin za poskytnutí péče k recenzi!


Už jste vlasovou péči od BK zkoušely? Co na ni říkáte? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Zkoušely jste i jiné produkty od této značky?










6 komentářů:

  1. Škoda, že ti produkty nesedly.. :) Ale ta maska nemusí být vůbec špatná, určitě bych do ní šla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od tehle znacky jsem jeste nic nezkousela, no ta aplikace samponu by mi taky moc nevyhovovala, jsem hold lenoch a nechce se mi delat nic navic :-D Jinak ja kokosovou vuni taky moc nemusim :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám právě kokosový šampon a je fajn, ale další balení už nekoupím

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem docela překvapená :-), výrobky vypadají vážně lákavě, takže jsem čekala jeden velký palec nahoru, o to víc si vážím tvého upřímného názoru!

    OdpovědětVymazat
  5. Znacku neznam, skoda ze ti produkty nesedli za takovou cenu bych cekala neco vic. Ale ta maska vypada dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mam dlouhé barvene vlasy a ve snaze je zregenerovat jsem si přesně objednala tuto radu v naději jak budou krásné. Bohužel po týdnu užívání (1xkomplexni péče s gelovym keratinem dle návodu použití a pak 2x kondicionér po umyti)jsou vlasy v horším stavu než byly, vysusene, u konecku krepate a lámou se. Za to kolik jsem do toho investovala jsem z toho zklamaná a za sebe nedoporučuji.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)