DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 6. září 2015

Recenze: Esteé Lauder Pure Color Envy Shine #430 Pink Dragon

Krásnou neděli,
Doufám, že jste měli hezký a ne moc ospalý víkend. Já byla na hodech a jak jsem se přecpala, tak jsem pak po cestě zpátky dom v autě usla (přísahám, že jsem měla jednu sklinku vína :D). Protože se ale všude hodně mluví o "nových" (již déle nových) rtěnkách od Esteé Lauder Pure Color Envy. Já zkusila obě verze, jak klasickou, tak i shine, o které dneska bude recenze.


Esteé Lauder Pure Color Envy Shine #430 Pink Dragon



Balení
Zde, budu trochu srovnávat, s klasickou Pure Color Envy. Typově bych tady tu sérii přirovnala k sérii rtěnek od Chanelu. Klasické rtěnky jsou menší a zavalitější, kdežto jejich verze shine, ty jsou jejich štíhlými a vyššími sestrami. Balení se mne osobně líbí moc. Je kovové a jen tak se nerozbije a co je super, tak že stejně jako rtěnka od Armaniho, má právě zavírání na magnet, takže se Vám neotevře.

Pigmentace, výdrž a efekt
Protože se jedná o verzi shine, tak je pigmentace jen o malinko slabší než u klasické. Hlavní důvod jak je zřejmé je to, že  není matná, ale lesklá. Pigmentací je skoro plně krycí, pokud pod ní dáte make up či konturku (jako třeba já, když máte nesourodé rty), tak z ní dokážete vybudovat krásně krycí rtěnku v pár tazích. Výdrž bych odhadla u mne tak cca 5h, je hydratační a lesklá, takže na tento typ rtěnky dobrá výdrž. S efektem na rtech je to asi tak, záleží, na co ji dáte, jak a v jaké vrstvě. Já ji nejčastěji používám právě na make up a do rtů ji vťupu. Je totiž v barvě moje rty, akorát hezčí. Barvou bych ji srovnala s Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks v odstínu #11 Pale pink. Akorát s lepšími vlastnostmi, protože to není multifunkční produkt. Stejná hezká barva mých rtů (pro mne), akorát s Esteé je ten efekt ještě přirozenější.

Cena
  • 890Kč [Douglas]
Celkové hodnocení
Tuhle rtěnku hodnotím jako velmi příjemnou a našla si místo u mne v kabelce spolu s růžovkou Armani, jako takové dvě to-go rtěnky, které se mi hodí ke všemu. Za sebe i přes tu cenu (já jako vždy nakupuji při 20% v Marionnaud nebo Douglasu) mohu jedině doporučit, Na srovnání s klasickou Envy a Envy Matte si musíte počkat, ale rozhodně se dočkáte!
Swatch rtěnky na obrázku v jedné tenké vrstvě, ale jak jsem psala, dá se vybudovat na plné krytí přidáním vrstvy.


A co Vy? Už jste nové Pure Color Envy zkoušely? Jaké máte barvy a které jsou Vaše oblíbené?





























1 komentář:

  1. Také se mi moc líbí tento odstín, mám zatím jen klasickou verzi Pure Color Envy, ale do budoucna se chystám vyzkoušet i tuto Shine verzi :-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)