DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 24. listopadu 2015

Alterna týden: Bamboo Beach Summer Sun-Kissed Smooth&Bamboo Beach Summer Sun Recovery Spray

Krásné úterý, 
Dnes mám pro Vás nachystanou přímo sluníčkovou recenzi. Produkty jsem zkoušela v létě u moře a tak Vám povím, jak prošly mým náročný, testem. Testovala jsem je totiž hned po zdlouhavé opravě vlasů (viz můj článek kam rozhodně nechodit ke kadeřníkovi), kdy vlasy ještě nebyly ve 100% kondici a dostaly zápřah na slunci.

Bamboo Beach Summer Sun-Kissed Smooth&Bamboo Beach Summer Sun Recovery Spray


Bamboo Beach Summer Sun-Kissed Smooth
Protože mám obecně radši krémovité produkty na vlasy, tak jsem zpočátku tomuto produktu už byla hodně nakloněná, jediné co mi nebylo po chuti, je to, že je v něm údajně cítit kokos. A já samozřejmě nemůžu kokos vidět v žádné formě :D. Tak to mne trochu strašilo, naštěstí já ho tam necítím, jinak by produkt okamžitě letěl z domu. Krém jsem kupovala hlavně kvůli ochraně před sluncem, to že má ještě usnadnit rozčesávání mě nijak netrápilo, nikdy jsem neměla problém vlasy rozčesat. Co si po nanesení všimnete, je, že se Vám ruce třpytí jak diskokoule. Tenhle efekt jsem zaznamenala i na vlasech, o dost více se leskly, já bych tedy to nijak nevyžadovala, ale budiž. Vlasy s ním jdou rozčesat u mne úplně normálně... Ochranu před sluncem a vodou (jak chlorovanou tak mořskou) nevím, jak bych zhodnotila. No po dovolené jsem rozhodně krep na vlasech neměla, ani nebyly nějak vysušené nebo poškozené, barva se mi také nijak nezměnila...

Bamboo Beach Summer Sun Recovery Spray
Tento sprej, který má mít podobné účinky jako krém, jsem také vyzkoušela jak na dovolené, tak i v průběhu léta. Hlavní rozdíl s ním je ten, že nemá ty šílené třpytky a prostě jsem ho používala kvůli tomu raději. 5ekla bych, že má stejný efekt a je možná i lepší třeba někam k vodě, když v průběhu dne potřebujete vlasy rozčesat, pokud trpíte na zacuchané vlasy. Vlasy jsem měla po něm úplně normální a opět během používání neutrpěly žádnou újmu. V podstatě bych to nazvala asi takovou tekutou formou krému, která mi o malinko lépe voní a obecně jsem si jeho používání oblíbila daleko víc, a kdybych si mezi nimi měla vybrat, šla bych určitě do spreje.

Cena

Celkové hodnocení 
Kdybych měla zhodnotit oba produkty a mezi nimi si vybrat, tak jak jsem již už psala, vybrala bych si sprej. Oba produkty mají vonět po mangu a kokosu, naštěstí kokos z nich necítím a vůně je velmi příjemná. Pokud hledáte ochranu před sluncem rozhodně ani s jedním produktem neprohloupíte, ale krém bych spíše doporučovala pro blondýnky. Za mne u obou produktů spokojenost, ale prostě sprej vítězí.

Zkoušely jste letní Alterna novinky? Jaká je Vaše oblíbená? Jak se Vám líbí tyto? Chráníte v létě svoje vlasy?











Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)