DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 5. listopadu 2015

Recenze: Chanel Les 4 Ombres #254 Tissé D'Automne

Hezký čtvrtek,
Já mám konečně dobrou náladu po týdenním nošení hnědých vlasů (technologický postup) jsem opět konečně blond. Volejte a tleskejte hurááá... Všechno pak se o mých vlasech dozvíte v chystaných článcích, ale řeknu Vám, že vrátit se k mé přírodní barvě bylo peklo. Ale, protože jsem dělala čistku v kosmetice a pak jak na potvoru se zastavila u stojanu se značkou Chanel a viděla tyto dokonalé stíny, zrovna měla slevový poukaz v kapse, věděla jsem, že musí být moje :D. Jo a jinak, dneska zase frčím za Leni do FAnn parfumerie v brněnské Olympii, můžete se nechat nalíčit, a nebo se mnou pokecat, tak se rozhodně stavte a Leni zase přivezla dárečky k nákupu.

Chanel Les 4 Ombres #254 Tissé D'Automne Fall 2015


Balení
Protože jsem už balení u Chanelu několikrát u jiných recenzí a furt je stejné, takže tuto kategorii přeskočíme.

Pigmentace, výdrž a vlastnosti

Pokud trochu sledujete, co se děje v Chanel světě, víte, že Chanel je to asi rok a půl předělával konzistence stínů. Některé zůstaly klasicky zapečené, některé jsou jak klasické stíny a některé jsou něco mezi. Tohle je ten případ, kdy je to něco mezi. Stín není tvrdý jak klasicky zapečený, ale zase není měkký jako normální. Nepráší tak jako zapečený, ale zase jak máslíčko také není. Prostě něco mezi. S tím přichází i otázka, co pod něj použít za bázi. Rozhodně nedoporučuji takové ty suché (vydrží, ale trochu bledne třeba na Shadow Brightneru od Lime Crime), ale zase se mu líbil Pain Pot od Macu, takže když nedrží, nevyhazovat, ale prostě najít tu správnou bázi pro tady tu paletku. Pigmentace je výborná, z toho jsem byla velmi překvapená (fotky jsou foceny bez báze), u stálé kolekce některých paletek je o dost horší. Na fotkách mi bohužel vůbec nevynikl nejsvětlejší stín, protože ladil s mojí pokožkou. Takže za sebe rozhodně můžu říct, že mi celý den líčení vydrželo, ale až když jsem našla tu správnou bázi.

Cena

  • 1559 Kč/ks [Sephora]

Celkové hodnocení

Tahle paletka mne zaujala hlavně kvůli tomu, že je limitka a nahradila mi quatro od Chanelu Mystére (na prodej ZDE), které jsem kvůli tomu, že jsem je nepoužívala dala do výprodeje. Stíny mi přijdou v této limitce šmrncovnější a trošku více máslíčkovité - jak už jsem psala. Pokud na tuto paletku narazíte a zamilujete se do jejích barev jako já, tak rozhodně s její koupí neprohloupíte a já můžu jedině doporučit!


Už jste něco z podzimní kolekce Chanel ulovily? Co se Vám nejvíce líbí? Jak se Vám líbí tato paletka?


















3 komentáře:

  1. Od Chanel používám kosmetiku nejradši. A tyhle stíny vypadají opravdu skvěle, ale já bohužel stíny používám minimálně. :) farmer

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o ní přemýšlela, ale nakonec mě cena přecejenom poslala k MAC. :D

    OdpovědětVymazat
  3. chanel tyhle stíny jsou nejlepší, sice drahý ale mě vydrží i půl roku naštěstí ))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)