DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 27. ledna 2016

Recenze: Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick

Hezký čtvrtek,
Já právě zprovoznila po třech dnech počítač (takovej velmi chytrej pán v Lenovu mi totiž řekl, když mi vracel noťas z opravy, ať si nainstaluju znova windows na čisto a celý nainstaluju znovu, no a pak samozřejmě díky tomuto jeho "inteligentnímu" nápadu to málem nedopadlo dobře) a tak jsem tu hned pro Vás s novým článkem. Před nějakou dobou Max Factor představil nové dlouhotrvající rtěnky, které jsem od nich dostala k vyzkoušení (za to moc děkuji) a tak Vám řeknu na ně můj názor...

Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick


Balení
Protože MF je drogerková značka a přesto ji jako jednu z mála považuji v drogeriích za kvalitní, které se nedostává takové pozornosti asi, jak by mělo, tak mne trošku nemile překvapil obal. Na první pohled luxusní vzhled na druhý bohužel plast a kov. Není to takový ten měkký plast (mluvím o vršku), takže hned se nerozbije, ale rozhodně bych se tuto rtěnku jen tak do tašky bála strčit. Takže v tomto ohledu moc nadšená nejsem. Rtěnky přestože trošku vykukují, se nijak nehýbou a jsou pevně zasazené, takže v tomto je vše v pořádku, jen prostě to víčko, kdyby nebylo plastové, rtěnka má v tomto směru plný počet bodů. Na druhou stranu, ale nesmím křivdit, alespoň vidíte, jakou barvu máte v ruce...

Aplikace a efekt barev
Protože rtěnky jsou dlouhotrvající, obsahují bambucké máslo, lanolin a jsou na bázi olejů, hezky se tak zdravě lesknou (přestože není v nich žádný sheen ani třpytky) - což je opravdu super efekt. Co můžu dál o nich říct, je to, že mají prostě bombastickou pigmentaci, ze které jsem opravdu unešená. Zbytek, jak se dané barvy nosí, si dáme jednotlivě:
#50 Just Alluring (růžová) - barva, která je mi ze všech tří, co jsem dostala na běžné nošení asi nejblíže. Nádherně pigmentovaná a tónem barvy je podobná Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks v odstínu Pale Pink. Tuhle rtěnku krom klasického nanášení nosím hlavně tak, že ji lehce vťupávám do rtů pro přirozený nádech rtů. Tento odstín se bez konturky neobejde, protože se díky tomu, jak je hydratační dosti rozpíjí. Další menší vadou je, že mi na rtech aji když nepiju, nevydrží. Vytrácí se rovnoměrně, přesto trochu v okrajích rtů trošku kontur zůstane a také i v suché kůži na rtech, pokud jste si neudělaly peeling.
#45 So Vivid (červeno-růžová) - tahle jako jediná ze tří podle mého o trošku lépe drží. Je to dáno hlavně o malinko sušší konzistencí. Jako u předchozího odstínu jsou zde vlastnosti jinak stejné.
#35 Just Deluxe (červená) - bohužel za mne největší propadák. Co se týče odstínu, tak ten je naprosto perfektní a není mu co vytknout - prostě klasická červená, jak má být, ale zbytek jde jako u dvou předchozích do kytek, což je u červené rtěnky veliký problém, protože u té obzvlášť potřebujete, aby vše bylo perfektní a hlavně výdrž.

Cena
  • 309Kč [drogerie]

Celkové hodnocení
Celkově musím hodnotit rtěnku spíše negativně a já osobně bych si další odstín nekoupila. Co hodnotím na těchto rtěnkách pozitivně je, že jsou velmi příjemné na rtech, mají skvělou pigmentaci a jsou hydratační a tím to asi tak bohužel končí. Výdrž na můj vkus špatná (nepřežijí ani jedno jídlo) a navíc se rozpíjí - což hodnotím jako nejzásadnější vadu na kráse. Barvy mají v kolekci opravdu hezké - nebojte se vyzkoušet z testru, vypadají trochu jinak, než se zdají. Kvůli všem těmto okolnostem bohužel rtěnkám říkám NE!

Už jste tyto rtěnky zkoušely? Jaký máte na ně názor? Jak se Vám líbí? Jaká je Vaše nejoblíbenější barva?

















4 komentáře:

  1. škoda toho rozpíjení, na to dost trpím u hodně rtěnek a někdy i přes použití konturovací tužky, takže toto nic pro mě

    OdpovědětVymazat
  2. Odstiny jsou nadherne.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. vypadají úžasně, ale znám lepší, takže...je mi to líto :( :D :x
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)