DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 14. června 2016

Velká REVLON recenze + GIVEAWAY + EVENT

Krásné pondělí,
Už je to nějaký ten čas, co jsem psala recenzi  nebo vůbec jakýkoliv článek. Před nedávnem jsem se úspěšně dohrabala na konec jedné z dalších životních etap, která obzvláště posledních pár let byla docela náročná a posledních pár měsíců tak vyčerpávající, že na blog nezbyl ani čas ani nálada či chuť. Takže teď se blogu zase doufám budu víc věnovat.
V únoru letošního roku jsem byla pozvána zastoupením značky Revlon na event představení značky. Byla jsem opravdu nadšená, že jsem si sortiment, který je teď dostupný ve FAnn parfumeriích a drogeriích, mohla ošahat a pobavit se s vizážistkou Revlonu přímo o produktech a jejich vhodnosti pro různé účely.
Sama některé z výrobků Revlonu používám do teď už pár let a teď díky tomuto eventu a možnosti spolupráce jsem mohla vyzkoušet další výrobky, o kterých by mne ani ve snu nenapadlo, že bych mohla milovat. Tak se pojďte se mnou podívat na event, popovídat si o produktech a zasoutěžit si o pár výrobků.



EVENT
Když mi dorazila pozvánka na event v Praze, byla jsem opravdu nadšená a těšila se, původně sem měla jet s Ali z blogu Alice in Wonderland CZ, ale bohužel Ali nedostala volno v práci a tak jsem musela vyrazit sama. Všechno jsme si mohly hezky  vyzkoušet a ošahat, trochu si pohrát a zjistit, co se nám vlastně z nabízeného zamlouvá a dostaly jsme také krásné dárečky a super zážitek.

RECENZE

Revlon lak na nehty #570 Vixen
Tento krásný lak na nehty pro někoho možná v divoké barvě mě uchvátil ze všech jeho barevných variací nejvíc. Miluji tmavé barvy hlavně v zimě a na podzim a tento je perfektní k mé barvě kůže. Lak má krásně úzký štěteček a dobře se s ním pracuje a to díky i dlouhému držátku. Kryje hezky ve dvou vrstvách (tak je ostatně focený i na obrázku) a je hezky krémový a ne řídký. Za sebe ho rozhodně můžu doporučit (mne všechny laky, díky správné technice lakování, vydrží nalakované 14 dní), navíc pokud kouknete na rtěnku Revlon Superlustrous v odstínu Black Cherry, získáte perfektní kombo. Jeho cena je 159Kč/14,7ml ve FAnn parfumerii.


Revlon Highlighting Palette #020 Rose Gold
Toto je produkt, ze kterého jsem tak trochu rozpačitá, není to totiž ani tvářenka ani přímo rozjasňovač. Pokud jste opravdu bílé jako stěna a chcete jen něco velmi přirozeného jako tvářenku, tak toto je přesně pro Vás. Pokud naopak jste tmavší, dá se rozhodně použít na vytažení lícních kostí, ale jako rozjasňovač přímo asi ne, na to je tento produkt málo rozjasňující, spíš bych řekla, že je projasňující. S opatrností se dá použít práv na projasnění celého obličeje anebo některé jeho části určitě jako stíny. Co musím vyzdvihnout je to, že nedělá fleky a docela pěkně drží. Bohužel, já jsem zvyklá, že mám občas make up i přes 20h a touto zkouškou neobstál (12h, ale klidně dá) a ani také v prášivosti. Ne že by velmi prášil, ale úplné máslíčko to není. Rozhodně ale za tu cenu je to docela dobrý multifunkční produkt, pokud pro něj najdete využití. Jeho cena je 324Kč/7,5g ve FAnn parfumerii.


Revlon Brow Fantasy #104 Dark Blonde
Další pro mne trochu rozpačitý produkt. Ze začátku jsem byla velmi nadšená z kombinace tužky a gelu na obočí v jednom balení - to ostatně jsem i doposud, ale co vidím jako velké negativum je malá škála odstínů. Za sebe mohu říct, že jsem nenašla pro sebe vhodný odstín, ale i tak jsem ho pro Vás vyzkoušela. Nejdříve něco málo k tužce - té totiž není co vytknout. Hezky se nanáší a pěkně drží celý den. Jediné na co by mohl někdo nadávat je to, že je docela tlustá. To samozřejmě je, ale pokud ji budete udržovat ořezanou a naučíte se s ní pracovat, nebude pak tento fakt ničemu vadit. Naopak gelová část trošku zklamala. Aplikátor pro můj tvar obočí super - ne ovšem každému musí vyhovovat, to je ovšem individuální. Gel obočí taktéž udrží na místě, ale jediný problém byl s aplikací. Když totiž pokaždé vytahujete hřebínek z flakonku, tak se samozřejmě sám otírá, tak se otírá tak moc, že gelu zůstává na hřebínku docela málo a tak musíte tento krok vícekrát opakovat. Neříkám, že je to nějaká katastrofa, ale malinko to zdržuje. Celkově bych tento produkt hodnotila jako dobrý, ale já si jej bohužel znovu nekoupím. Jeho cena je 264Kč ve FAnn parfumerii.


Revlon Colorstay Lip Liner #24 Blush a #20 Red
Konturky na rty, produkt který hodně dam dost často přechází s nezájmem, já se jejich kouzlo objevila asi před rokem (do té doby jsem používala bezbarvé konturky od Artdeca). Musím uznat, že občas se hodí mít doma nějakou tu barevnou konturku, ale protože já osobně je tak často jak ty průhledné nepoužívám, tak ani nijak do nich neinvestuji a spíše radši investuji do rtěnek. Tuto tužku jsem dostala ve dvou odstínech neutrálním růžovém a červeném. Obě mají stejné vlastnosti a kvalitu, což bylo pro mne příjemným zjištěním a pokrývají mi tak celou barevnou škálu konturek, kterou potřebuji. Bohužel nebo spíš bohu dík, není zde nic, co bych jim mohla vytknout, snad jen to, že jsou pro mne až moc perfektní. Vůbec se nemažou, jsou krásně syté, necuckovatí, drží a dají se nosit samostatně bez rtěnky. Za mne prostě bomba a must have. Jejich cena ve FAnn parfumerii je 214Kč/0,28g.


Revlon Colorstay Eyepencil #206 Jade
Asi to znáte, dlouho hledáte dokonalý odstín dané barvy už roky a ne a ne na něj narazit. Já byla jak u vytržení, když jsem našla konečně, tu dokonalou zelenou tužku na oči o které jsem snila tak dlouho. Opět je tato tužka stejně jako konturky vysunovací a opět také i dokonalá vlastnostmi... Nemaže se mi, vydrží celý den (upozorňuji na water line jsem ji netestovala), krásně se nanáší, protože je hezky měkká a nikde nedře. Za mne totální báseň a určitě neskončím u tohoto jednoho odstínu. Za mne opravdu super tužka na oči. Její cena ve FAnn parfumerii je 214Kč/0,3g.


Revlon Dramatic Definition Mascara - Blackest Black
Tak a teď se budete divit, co u mne na blogu dělá řasenka, když o nich nikdy nepíšu. Faktem je, že jsem měla chvíli velmi špatné období, co se týče řas a prostě prodloužené mi skoro nedržely, takže mezi doplněníma jsem si koupila a používala tuto řasenku, protože ta na prodloužené řasy nemá pro moje přírodní řasy vhodný kartáček. Řasenky jsou snad tím nejvíc individuálním z řad dekorativní kosmetiky, takže Vám její hodnocení řeknu asi takto. Pokud Vám vyhovuje tento typ plastových kartáčků, běžte do ní. Řasy mi totiž krásně oddělila a prodloužila a hlavně vydržela celý den a nedrolila se. Je to opravdu černo černý držák a za mne má velký palec nahoru. Její cena ve FAnn parfumerii je 339Kč.



Produkty, za které moc děkuji k poskytnutí k recenzi: 
Revlon lak na nehty #570 Vixen
Revlon Highlighting Palette #020 Rose Gold
Revlon Brow Fantasy #104 Dark Blonde  
Revlon Colorstay Lip Liner #24 Blush a #20 Red
Revlon Colorstay Eyepencil #206 Jade


GIVEAWAY
14. 6. 2016 -  28. 6. 2016



Soutěžíme o:
  • Paletku očních stínů Revlon Colorstay #525 Siren (sponzorováno Revlonem)
  • Pastelku na rty Revlon Colorburst #135 Femme Fatale (sponzorováno Revlonem)
  • Řasenku Revlon Dramatic Definition Mascara - Blackest Black

Pravidla:
  1. Být pravidelným čtenářem mého blogu - napsat mi, pod jakým jménem a kde můj blog sledujete (FB, GFC,...)
  2. Napsat mi na Vás kontaktní email, po zveřejnění výsledků, se mi z vítězného emailu sama vítězka ozve - má na to týden, pak losuji znovu!!! (zveřejnění ve středu 29. 6. 2015 po 13:00) - email: myblondworld@email.cz
  3. Výherce vybírá random!
  4. Platí pro Českou republiku

Jaké věci jste od Revlonu již stihly vyzkoušet? Co jste si oblíbily a co nikoliv?
Hodně štěstí při soutěžení!































32 komentářů:

  1. Revlon Colorstay makeup a Photoready jsou me svate graly uz asi 7 let;)Mam od Revlonu dost veci, jeto ma oblibena znacka, kterou jsem teda objednavala ci si vozila ze zahranici;)

    Noogeta


    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon mě láká, ale ani bych nevěděla, co si vybrat :D Tužky jsou nádherné a ten odstín laku taky, žádný takový ještě nemám. A pokud by mi řasenka sedla jako tobě, byla by to bomba :) Sleduju přes GFC jako Naire S., mail 6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze a krásné fotky, jako vždy u tebe. Mám rozjasňovač, lak na nehty a dvě konturky. Do těchto Colorstay konturek jsem doslova zamilovaná, opravdu skvěle drží, nerozmazávají se, rtěnku ani lesk nepustí. A co hodně oceňuji, že jako jedny z mála automatických konturek mají v konci ořezávátko. Dříve, než jsem přešla k HE make-upům jsem milovala Revlon Colorstay make-up.

    Sleduji tě dlouho a všude ( Blog, Facebook i Instagram)

    Groschlova.Adriana@plavebniurad.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Od Revolonu jsem ještě nic nezkoušela, láká mě ten rozjasňovač, ale četla jsem dost protichůdné recenze.
    GFC: Ella Peterson
    doubleinfinity.ella@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc se mi líbí lak na nehty. Doma mám Revlon korektor a rtěnku a obojí moc ráda používám, korektor skoro každý den.
    GFC wikira
    mail wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. :) Lucka laky od Revlonu mám rada a vlastne používam aj iné produkty, momentálne hlavne makeup a korektor, a som spokojná :) :D skúsim šťastie
    sledujem všade :) a mail: petka.malikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj já zatím s touto značkou nemám žádné zkušenosti, ale velice se mi líbí řasenka, právě kvůli jejímu kartáčku a Highlighting Palette #020 Rose Gold, už dlouho si pohrávám s myšlenkou, že bych si ho koupila, ale stále jsem se ještě nerozhodla :)
    moravcova.anetka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Nemám od nich nic, ale jak tak koukám,už je na čase si něco pořídit, hezké věcičky :)
    FB Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Som rada, že značka Revlon je k dispozícii aj na československom trhu. Pretože tieto produkty som dosiaľ nakupovala hlavne cez internet. Obľubujem hlavne rúže na pery, púdre a laky na nechty.
    Sledujem ako Mapefimi.

    mapefimi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. sledujem na FB ako Viera Sedlakova
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. GFC Caroline
    FB Kajuš Zámečníková
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    vondryskoval@seznam.cz
    Od značky Revlon jsem zatím ještě nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  13. GFC a FB: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Od Revlonu mám vyzkoušený jen makeup Colorstay, který jsem kupovala před rokem ve verzi bez pumpičky. Ta mi celkem vyhovovala, jen to balení bylo nešťastné.

    OdpovědětVymazat
  14. Značku Revlon jsem ještě nezkoušela. :)
    FB: Zdeňka Martináková
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, sleduji jako Lucie Štaudová :)
    Od Revlonu jsem nezkoušela zatím nic, takže tohle opět rozjitřilo moji zvědavost.
    lucie.staudova@gmail.com
    Díky a pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Zatím zkušenosti nemám, ale ráda bych vyzkoušela něco nového:)

    OdpovědětVymazat
  17. GFC, FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Připojuji se k těm, které s Revlonem nemají žádné zkušenosti :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ze značky Revlon mám jen makeup, ale jsem s ním maximálně spokojená.
    GFC Lenca
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji všude, to víš ♥

    Od Revlonu mám máslíčko na rty a je docela dobré, jen mi přijde, že po pár hodinách se začne smrskávat T_T

    imiiskd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj, sleduji na GFC, můj e-mail je cervenkova.barbora@sezam.cz a s touto značkou zatím nemám žádné zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  21. Super súťaž! Od Revlonu som vyskúšala Rúž Colorburst a je skvelý! :) Sledujem cez GFC ako kindadifficult a môj email je juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Gfc a fb jako ELIŠKA Kučerová
    Jinak ja ještě nevyzkousela nic od teto Značky ale chystala sem se na to takže by me tato výhra potěšila☺ ell.fina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Na fb a přes GFC sleduju jako Iveta Skutková :)
    ivetaskutkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Moc krásná soutěž! Od revlonu ještě vlastně nic nemám, ale ten lak má rozhodně nakročeno stát se prvním :D A Highlighter mi zrovna taky chybí... asi si udělám výlet :D
    FB: Lucia Lucielle
    GFC: Aileen A
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Po produktech této značky už delší dobu pokukuji, ale zatím nebyly penízky :D
    Gfc: Klára K
    tvorilka97@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :)
    Sleduji pod svým jménem přes FB :)
    email je aneta.cernovska(zavinac)gmail.com :)

    Od revlonu jsem nikdy nic nezkoušela a lákají mě hlavně stíny a řasenka, protože kouřovky a řasenku praktikuju nejčastěji :) :D

    OdpovědětVymazat
  27. Od Revlonu jsem ještě nic nezkoušela, ale láká mě jejich makeup a doufám, že ho někdy vyzkouším :)

    Sleduji přec bloglovin i přes FB (Petra Krupová). Mail: petrakrupova17@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. 1) GFC: Alžběta New
    2) mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. sleduji tvůj blog přes GFC jako Alice Šťastná
    email: alicestastna@email.cz
    od Revlonu jsem bohužel ještě nic nezkoušela ale hrozně moc mě láká na zimu jejich nejsvětlejší colorstay makeup :)

    OdpovědětVymazat
  30. GFC: Lucie Meluzínová
    lufipeace@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Mohu se zeptat kdy bude vyhlášení ? :) Hlídám si to, abych nepropásla ten tejden od zveřejnění a ono pořád nic

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)