DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 27. listopadu 2016

Poo Pourri - voňavá recenze

Hezkou neděli všem,
Opět díky úžasnému novému systému bloggeru, se mi povedlo objevit recenzi, kterou jsem měla nachystanou na prosinec a zjistila jsem, že jsem ji zapomněla publikovat.
Takže tedy před rokem mne oslovilo zastoupení značky Poo Pourri, zda jejich toaletní deodorant, který už jsem znala od Amerických bloggerek, nechci vyzkoušet.
Popravdě přeci jen cena za takový produkt mi přišla docela vysoká a sama bych si ho nekoupila, protože mi to přišlo zbytečné, takže jsem nabídku na spolupráci uvítala.


Poo Pourri



Něco málo o Poo Pourri
Poo Pourri funguje na bázi esenciálních olejů a ne chemikálií a zachycení pachů. Celý nápad na vytvoření tohoto spreje je docela mladý, protože vznikal v letech 2006 - 2007 a v prodeji je od roku 2007 a od té doby je velmi populární.

Funguje nebo ne? A ty vůně...
Princip fungování tohoto zázračného spreje je jednoduchý a to zachytit pachy než se dostanou z mísy.  Takže jej prostě nastříkáte do mísy a jdete na záchod. Funguje? ANO! Mám z něj rýmu jako třeba z některých parfémů? Bohužel, ano. Musím říct, že vůně je intenzivní, ale jiného charakteru (typů vůní) než jsou běžné osvěžovače vzduchu. Já měla možnost vyzkoušet vánoční edici a musím říct, že to opravdu voní pěkně, ale bohužel, kvůli mé alergii, mám smůlu.
Rozhodně bych tuto věcičku mohla doporučit jako například i vtipný dárek, nebo jako designovku do koupelny, pokud byste chtěly udělat dojem.

Cena
  • 489 Kč/118ml/200 použití [Fann]
Už jste Poo zkoušely? Taky Vám přijde vtipné a praktické? Kupujete si ho? Co na něj říkáte?


2 komentáře:

  1. Túto značku nepoznám, ale vyzerá krásne :3 už len kvôli obalu by som si to kúpila :D A ani o takom produkte som ešte nepočula, poznám len bežné osviežovače vzduchu. Každopádne, vyzerá to veľmi zaujímavo :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)