DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 28. dubna 2017

Recenze: Keenwell H2O Hydrosphera Champagne gelový krém s výtažky z hroznů

Krásný pátek všem,
Jelikož jsem doma v průběhu posledních několika měsíců zahájila operaci, zbav se všeho nepotřebného a nadbytečného, tak jsem tu pro Vás s recenzí na jeden velmi zajímavý produkt, který jsem dostala jako dárek k nákupu v jednom eshopu. Měla jsem možnost tedy poctivě dlouho zkoušet, dohrabat se na jeho dno a podat moje konečné myšlenky, které jsem Vám sem sepsala.
Dnešní recenze bude o hydratačním a regeneračním gelovém krému s výtažkem z hroznů. Tento krém má za cíl oddalovat stárnutí pleti a chránit před nepříznivými vnějšími vlivy. Jestli splnil ovšem to, co sliboval, se dočtete níže.

Keenwell H2O Hydrosphera Champagne Gel Cream



Balení
Protože jsem krém dostala jako dárek k nákupu, netuším, jestli měl i nějaký obalový materiál typu papírová krabička obalená v celofánu apod., ale já jej našla ve skleněném bytelném kalíšku. Víčko je plastové, ale přesto dobře udělané a odolné. Celkový design s nádechem "řeckých" elementů se mi docela líbí. Celkově nemám co vytknout, snad bych jen doplnila poznámku, že tenhle krém si do letadla neberte, jinak hrozí placení nadváhy, je opravdu těžký.

Konzistence a aplikace
Konzistenčně bych tento krém nazvala asi něco jako velmi hutný krém v gelové formě. Struktura krému je opravdu zvláštní. Krém se tváří jako gel jak na první pohled, tak i na první dotyk avšak při nanášení je velmi hutný - skoro až jako mast. Velmi dobře se právě díky gelové konzistenci roztírá a pleť neucpe jako například vazelína, přestože je hutný.
Aplikaci bych proto hodnotila jako velmi jednoduchou a rychlou, dobře se s ním pracuje a hezky vstřebává.


Používání a výsledný efekt
Po necelých dvou měsících denního používání, si troufám říct, že můžu s názorem na tento krém s kůží na trh. Jak již jsem zmínila, s aplikací jsem velmi spokojená. Přestože krém je zlatý, tak tomu nebylo vždy. Z fotek jsem se dopátrala původního stavu (viz fotky níže) a to oddělených dvou složek čiré a zlaté, po zamíchání vzniklo to, co mám na fotce pro Vás vyfocené já. Neřekla bych, že by toto hrálo nějakou roli v efektu, který dělá na pleti.
Při nanášení ho stačí poměrně malé množství, přestože je hutný. Hezky se rozetře a udělá lehký zlatavý film (něco jako rozjasňujíci perlová báze od Guerlaina, ale ve zlatém). Tenhle krém bych spíše označila za výživný a vhodný na zimu, proto jsem vždy pod něj nanesla DDML+ od Clinique. V téhle kombinaci se mi docela osvědčil a pleť byla hezky vypnutá a hydratovaná a bylo vidět, že nestrádá a krásně se na něj nanáší make up a nesjíždí, alespoň tedy ze začátku.
Při dlouhodobějším používání jsem zjistila dva velmi nemilé fakty. Měla jsem opravdu velmi vysušený nos a kůže na něm se stala velmi křehká, začala praskat a na konec se mi začal i loupat. Druhým faktem bylo to, že jsem nikdy neměla tolik ucpaných pórů a černých teček. Tohle se ovšem projevilo až tak druhý měsíc používání a kvůli tomu také, když už jsem skoro byla na dně, letěl přednostně do koše.

Cena
  • 620 Kš/80 ml [eshop]

Celkové hodnocení
Když to vezmeme suma sumárum, já musím tomuto krému udělit jasné NE. Sice se říká: "Darovanému koni na zuby nehleď," ale tenhle krém bych já osobně po mé zkušenosti nikomu nedala. Hezky se nanáší, pleť je krásně vypnutá, hladká a taková měkoučká, dělá hezký projasněný efekt i na něm hezky drží make up, ale za zanešenou pleť, mi prostě nestojí.

Už jste tento gelové krém zkoušely? Nebo nějaký jiný jemu podobný? Co na něj říkáte? Jste spokojené? Dejte mi vědět Vaše názory do komentářů!








Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)