DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 27. října 2017

Recenze: LipGlam víceúčelový hydratační balzám 6 v 1

Hezký čtvrtek přeji,
Doufám, že jste ve zdraví přežily start do nového týdne a těšíte se na víkend stejně, jako já. Abych Vám zpříjemnila to čekání, mám tu pro Vás novou recenzi. Přestože nemám moc ráda produkty Xv1, tomuhle produktu z reklamy jsem neodolala, protože se jedná o balzám a na tom se přeci nedá nic zkazit. Ale hlavním důvodem bylo to, mít něco v kabelce/na stole, s čím zvládnu tak nějak vše - od rtů po nehty.


LipGlam
Balení
Protože se nejedná v ČR úplně o drogerkový balzám, tak jsem uvítala, že je balený v plastovopapírovém obalu. Popravdě, moc si už nepamatuji, jak jsem ho dolovala ven, ale asi ne nijak násilím, jinak bych to měla v paměti. Aplikátor mi přijde taky fajn, nemusím do něj šahat prsty a tubička je sice pevná, ale dobře se mačká.

Aplikace, použití a efekt
Na obalu je psáno, že máte nejdřív balzám po vymáčknutí zahřát mezi prsty. Naprosto musím souhlasit, hezky totiž změkne a není pak tak tuhý a hezky se roztírá.

Doporučená použití dle prodejce:
1. Jako balzám na rty, ale i jako podklad po rtěnku,
2. Na vyživení nehtové kůžičky,
3. Pokud Vás trápí suché lokty či kolena,
4. Jako podkladovou bázi pod řasenku,
5. K perfektnímu uhlazení a fixaci obočí
6. K oživení suchých konečků vlasů

No, takže vyzkoušela jsem jej snad na všechno, kromě podkladové báze pod řasenku. Jako balzám na rty pro mne nic moc, rty mi skoro vůbec nehydratoval. Na nehtovou kůžičku je skvělý, to se musí nechat a docela rychle se vstřebá. Na suchá místa je také dobrý. Co se týká vlasů a obočí, tak za mne nic moc. Pokud máte na sobě make up a pak si ho napatláte, tak si make up můžete setřít a do vlasů ho je velká spotřeba a u mne efekt žádný.

Cena

Celkové hodnocení
Když si vezmu, na kolik různých věcí se tento balzám dá použít a na kolik ho používám já, tak se mi zdá trochu zbytečný. Popravdě, radši bych si koupila krém určený přímo na kůžičku nehtů a balzám na rty a bylo by. Nicméně tento produkt u mne dobré použití našel, ale že bych z něj byla nadšená, se říci nedá a tak bych si ho znovu už nekoupila a nejspíše tak ušetřila 300 Kč.


Už jste tento balzám vyzkoušely? Přijde Vám dobrý? Jaký je Váš oblíbený multifunkční balzám?






2 komentáře:

  1. Já ho měla v jednom anglickém boxu tady v UK. A já jsem s ním byla naprosto spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevypadá špatně, ale asi bych se za něj bála dát 300 :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)