DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 9. října 2017

Recenze: Sephora Oil-In-Foam Cleanser - Čistící olejová pěna

Krásné pondělí,
Asi si říkáte, že jsem tak nějak znovu začala psát a máte pravdu, ale jen tak na půl. Začala jsem totiž praktikovat nekupuj, co nepotřebuješ a tak mi trvalo, než se zásoby, co jsem měla doma, trochu vyprázdnily a já si mohla koupit a vyzkoušet něco nového. V praxi to znamená, že mi konečně došly moje zásoby Veld's odličovače a já si koupila na vyzkoušení tento Sephora.

Sephora Oil-In-Foam Cleanser



Balení
Různé pěnové odličovače jsou většinou s pumpičkou tento je v aerosolu a díky tomu je pěna opravdu hutná, ale občas jí vymáčknete víc, než potřebujete.  Samozřejmě před použitím je potřeb důkladně protřepat, abyste spotřebovaly všechno.

Aplikace a efekt 
Hustotu pěny jsem již zmínila a bohužel to vidím jako velké negativum. Pěna je tak hustá, že se velmi špatně roztírá a spíše odpadává všude okolo. Samotné odličování je příjemné, nic neštípe (na oči mám odličovač zvlášť) a hezky klouže. Nicméně rozhodně v ní necítím po nanesení žádný olej a také mne dobře neodlíčí. Ani když ji použiji 2x po sobě, vždy mám velké zbytky make upu na pleti a ještě hodně dočišťuji mlékem a vodou. Takže ve výsledku opravdu nic moc odlíčení.

Cena
  • Sephora Oil-In-Foam Cleanser 290Kč [Sephora]

Celkové hodnocení
Tato pěna rozhodně nepatří k těm nejlevnějším odličujícím přípravkům a vkládala jsem do ní velké naděje, že by mohla být něco podobného jako odličovací pěna od Estée Lauder. Bohužel se tak nestalo a jsem docela zklamaná. Úplně neodlíčí a docela špatně se na pleť v prvních okamžicích špatně zapracovává. Bohužel tomuto produktu za sebe musím udělit NE, opravdu bych si ji znovu nekoupila.

Už jste zkoušely tuto odličující pěnu? Jaké jiné pěny máte v oblibě?




1 komentář:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)