DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 4. listopadu 2017

Recenze: Artdeco Invisible Lip Contour - transparentní konturovací tužka

Krásnou sobotu,
Na dnes jsem pro Vás nachystala napůl recenzi z dekorativní kosmetiky a na druhou takovou spíše praktickou. Jistě to znáte, máte více rtěnek a k tomu spousty konturek a je oříšek najít tu pravou. Tak dnes Vám představím takovou universální první pomoc.


Artdeco Invisible Lip Contour




Balení
No, zde není moc, co popisovat. Klasická konturka na rty. Jediné, co stojí za zmínku je to, že na druhém konci najdete je schované ořezávátko. Tužka je klasická otočně vysunovací a plastová.

Aplikace, efekt a výdrž
Jak je patrné z obrázku, tužka má klasický malý hrot do špičky (můžete si ho ořezat, pokud jej ztupíte). Je hezky měkká, klouže po rtu, ale nedrolí se. Rozhodně, ale nepatří mezi máslíčka. 
Jakmile tužku nanesete na konturu rtů, vidíte lehké zmatnění. Takže tužka průhledná je, ale poznáte, kam jste ji nanesly. Protože se jedná doslova o konturku a sama ji na vyplňování rtů nedoporučuji, protože rtěnka pak nemusí působit hezky - přeci jen na rtech dělá film a není jak klasická konturka. A vydrží Vám tedy stejně dlouho, jako Vaše rtěnka.
Já si tuto konturku kupovala za cílem, že když potřebuji universální konturku, tak aby to bylo něco dostupného, protože bude velká spotřeba. Ubývá tak nějak normálně a u mne je kamarádka s každou rtěnkou, co mám doma (ať už se jedná o tekutou, či klasickou). 
Používám ji tedy tak, že ji nanesu na konturu rtů a dám si spíše třeba práci s vykreslením rtěnkou. Na konturách mi pak lépe drží rtěnka - nerozpíjí se a tu pak stačí už jen poupravit, když je třeba.

Cena

Celkové hodnocení
Celkově musím tuto tužku hodnotit velmi pozitivně. Přestože se jedná o konturku z parfumerie (seženete za stejnou cenu v Douglas i Marionnaud), má příznivou cenu a dělá super práci. Já díky ní, už vyřadila skoro všechny svoje tužky, mám doma tři náhradní a nosím ji nonstop v kabelce. To myslím může mluvit skoro za vše. Takže pokud nechcete toho mít doma trilion a hledáte něco jen proti rozpíjení, tak si myslím, že tohle je to pravé.

Už jste zkoušely průhledné konturky? Jaká je Vaše nejoblíbenější? Máte vyzkoušenou i tuto?



1 komentář:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)