DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 12. listopadu 2017

Recenze: Hairburst Šampon & Kondicionér pro delší a silnější vlasy

Krásnou neděli Vám všem,
Na dnes jsem si pro Vás připravila vlasovou recenzi. Protože jsem tak nějak posledních pár let zůstala věrná značce Alterna a to zejména její hydratační kaviárové řadě, řekla jsem si, že je nejvyšší čas na to něco nového vyzkoušet. Jistě znáte z reklam, na sociálních sítích, značku Hairburst. V reklamách nejvíce vyzdvihují to, jak jejich produkty, Vám zázračně zlepší vlasy - ať už budou růst extrémně rychle nebo budou velmi husté. Protože tento produkt v Anglii vyšel již začátkem roku, tak jsem ho hned musela vyzkoušet a teď se na něj podíváme, jak ho moje vlasy hodnotí s odstupem času.


Hairburst Šampon & Kondicionér


Balení
Protože již kdysi jsem si objednávala Hairburst vitamíny na 3 měsíce, čekala jsem, že styl balení bude podobný. Tedy, že Vám hodí do krabice s fakturou prostě dvě lahvičky. Když mi došel balíček, byla jsem mile překvapená. Vykoukla na mne krabička se setem. Když bych měla hodnotit design, jak krabičky, tak lahviček, musím říct že mne neurazí ani nenadchne. Zapadá  k dalším produktům dobře, ale na mne nepůsobí nijak moderně. Co hodnotím jako pozitivum je to, že lahvičky jsou barevně oddělené. Co naopak negativně tak to, že lahvičky jsou z docela měkkého plastu. Za ty peníze bych si představovala asi trochu více bytelné balení.

Aplikace a styling
Co se týká aplikace, tak musím říct, že se měnila s postupem času, Při prvních pár použitích šampon nepěnil a vlasy s kondicionérem nešly skoro rozčesat (před smytím). Asi po 5 použitích šampon začal docela pěnit, ale ne tak moc, jak jsem zvyklá u jiných šampónů a vlasy s kondicionérem šly docela rozčesat. Nicméně obojího byla docela spotřeba. Na závěr jsem vždy dávala do vlasů krém na ochranu při foukání a do konečků olejíček. Vlasy se mi dobře nefoukaly a nešly hezky vyhladit.

Účinek postupem času
První věci, které jsem si všimla, bylo to, že mi trochu začaly krepatět vlasy. S tím souvisí i to, že se staly velmi vysušenými, křehkými a tak se začaly lámat. To asi během měsíce používání. Dále pak také jsem začala pozorovat velmi zvýšené padání vlasů, které přestalo po pár umytích, co jsem tento set přestala používat. 


Cena
  • 949 Kč/set eshop pro ČR

Celkové hodnocení
Bohužel tuto sadu musím hodnotit negativně a nemám pro ni pozitivního slova. Vlasy po jejím tříměsíčním používání jsem měla velmi zničené a oslabené a ani mi vlasy rychleji nerostly. Rozhodně bych neřekla, že je sada vhodná pro všechny typy vlasů - to spíše pro nebarvené a zdravé, ale i to mám zprávy, že takovému typu vlasů tato sada nesedla (dostavilo se jejich okamžité padání). Já tak této sadě říkám NE.


Už jse tyto produkty měly možnost vyzkoušet? Co na ně říkáte? Používáte jiné produkty od této značky?

















4 komentáře:

  1. Už dávno jsem po nich pomilovala když toho byl plný Facebook. Rozhodně se na ně chystám, protože mě to za každou cenu fakt láká. Ale ještě nevím kdy :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale moc se mi líbí ty obaly :-) ale když jsou účinky takové, jak píšeš, ani po nich pokukovat nebudu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sadol uplne ze perfektne . Sampon krasne vonia a vlasky su ovela zdravsie. Zo samponom uz mam skusenosti lebo to uz je po treti krat co som si ho objednala . Mozem len doporuciť . A bonus naviac ze neobsahuje sulfaty a podobne chemicke skodliviny ktore zle prospievajú na vlasy a pokozku .

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, náhodou jsem narazila na vaše stránky. Máte velice zajímavé články. Nějaký čas se potýkám z problémem vypadávání vlasů. Už jsem také uvažovala o této možnosti. Ale zatím chci vyzkoušet nějakou kvalitní vlasovou kosmetiku. Přeji překrásný den.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)