DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 16. listopadu 2017

Recenze: Make Up For Ever Mist & Fix fixátor make upu

Hezký čtvrtek Vám všem,
Doufám, že už se stejně, jako já těšíte na volno. Já po posledních dvou týdnech tak trochu padám na tlamu a dlouho ještě budu. S tím, jak se začínají blížit Vánoce a nový rok, tak mi přijde, že čas začíná nabírat nový - rychlejší rozměr. Inu, než pomalu začnu bláznit, tak tu máte nový článek, který dokonale zapadá do nastávajícího období plesů a večírků.


Make Up For Ever Mist & Fix




Balení
Když mi slečna prodavačka podávala tento fixátor, byla jsem mile překvapená, že je balený v krabičce. Tak nějak jsem spíše čekala, že bude pouze v zacelofánované lahvičce a ono ejhle, rovnou v krabičce. To musím při ceně produktu hodnotit pozitivně. 
Co se týká lahvičky, tak ta je klasicky plastová s pumpičkovým rozprašovačem. Ten bych hodnotila jako takový průměrný. Rozhodně by mohl být "jemnější" ve smyslu, že na produktu je uvedené slovo mist, ale lehkou mlhu - jako třeba aerosolové rozprašovače netvoří, také žádné velké kapky se nekonají. Takže takový zlatý střed.

Aplikace a efekt
Aplikaci jsem již trochu naťukla v předchozím odstavci. Rozhodně bych ocenila o trochu jemnější rozprašovač, ale nechci hanit, tento je také dobrý, ale prostě nedělá lehkou mlhu. Aplikace je jednoduchá stačí mi 3-4 pumpičky na celý obličej. Nanáším tak, aby byl celý obličej lehce vlhký a tím se mi celý make up hezky spojí. Díky tomu nasaje i lehce přebytečný pudr a celý obličej vypadá hezky jednotně, ne uměle a make up opravdu déle vydrží asi tak o 2-3 hodiny v hodně dobrém stavu. U mne chápejte, že když se namaluji v 6 ráno, ještě v 5 odpoledne vypadá make up skoro nedotčeně a vydrží pěkný až do noci.

Cena

Celkové hodnocení
Musím přiznat, že tento fixátor je prostě dobrý a ráda ho používám. Co ovšem opravdu dobré není, je jeho cena. Přijde mi "lehce" přemrštěná. Samozřejmě, jsem si jej kupovala s 20% slevou a měla jsem 2 plná a jedno malé balení na cestování, to ale nemění nic na tom, že za současného slevového systému Sephory, si ho prostě už nekoupím. 1. věcí je, že opravdu tolik za fixátor nejsem ochotná dát a 2. že nechci v této politice podporovat Sephoru. 
Ohledně jejich mimi verze, musím říct, že jsem ji kupovala hlavně kvůli lahvičce. Přelívám si do ní vždy fixátor, když někam cestuji. Za mne super a kvalita rozprašovače a vlastně celého balení zůstala zachována a nebyla nijak ošizena. 
Takže tento fixátor ANO, ale rozhodně ne, za cenu Sephory.


Už jste tento fixátor zkoušely? Co na něj říkáte? Jaké jsou další Vaše oblíbené fixátory?








2 komentáře:

  1. Zatím jsem žádný pořádný fixační sprej neobjevila. Tenhle vypadá fajn takže po něm ráda kouknu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, nevypadá to špatně.. Asi vyzkouším. Jinak u mně na blogu probíhá vánoční giveaway.
    Based in Dubai

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)