DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 30. srpna 2018

Recenze: Dior Backstage Face&Body Foundation

Krásný čtvrtek přeji,
Dnes tu máme opět další recenzi, se kterou doufám, že potěším hodně z Vás, které váhají, zda mají tento make up pořídit. Já se tedy odhodlala a koupila pro Vás hned dva odstíny, tak si něco málo o tom spolu můžeme popovídat.
Nicméně, proč jsem vlastně pořizovala nový make up´, když zapřisáhle používám Giorgio Armani Lasting Silk UV Foundation? Protože mi jej prostě přestali vyrábět a já hledám náhradu.

Dior Backstage Face&Body Foundation

Balení
První, čeho si všímám je stříbrná krabička v kombinaci s černým textem. Podobné barevné schéma má klasická řada Dior kosmetiky (v té je použita stříbrná a modrá) a přijde mi, že do celého konceptu Dior zapadá. 
Samotná lahvička make upu je plastová se šroubovacím víčkem. Lahvička je z měkkého plastu (na pocit jak silikon), takže se dá hezky zmáčknout a tím tedy dostat samotný produkt ven z aplikátoru. Dírka v aplikátoru není velká ani malá a hezky z něj jde make up ven v přiměřeném množství. 
Takže balení tohoto make upu nemám co vytknout, snad můžu podotknout jen to, že jsem spíše pumpičková.

Aplikace, efekt a výdrž
Konzistenci make upu bych popsala asi tak nějak jako zlatý střed. Není ani hutný, ani úplně vodový, přitom je ale docela lehký. Rozhodně mohu říct, že jeho konzistence, je lehčí než Lasting.
Make up doporučuji nanášet ve velmi tenké vrstvě a radši jej více vrstvit. Když jsem zkoušela nanést make up v silnější jedné vrstvě, nevypadal tak pěkně a měl tendenci mi trošku kolem nosu dělat mapky. Jinak působí velmi pěkně, lehce, dělá panenkovskou pleť, nezvýrazňuje mi póry na tvářích kolem nosu a pro mou suchou pleť je super. Já sama ho nanáším v jedné vrstvě a na určitých místech obličeje přitlačím a dávám vrstvu druhou.
Ohledně výdrže (to zajímá hodně z Vás) přežívá v pohodě celý den od 6ti ráno klidně do 10ti večer s drobnou úpravou - třeba přepudrováním a ani pot mu nevadí. Otěru odolný je docela také, ale moje příšerné nachlazení a vysmrkání jedné krabice Kleenexu bohužel nepřežil, ale to nepřežilo nikdy nic.
Barevná škála tohoto make upu má 40 odstínů. Z mého beauty profilu se dočtete, že mám neutrální podtón pleti a je pro mne tedy docela oříšek sehnat opravdu padnoucí make up - málo kdo totiž tyto odstíny dělá. Takže je super, podtónem mi krásně sedí neutrál, ale co se mi nelíbí je odstupňování tmavosti odstínů. Mezi 0N a 1N je opravdu velký rozdíl a myslím si, že spousta lidí by uvítala přímo odstín mezi těmito dvěma, který by byl nejuniversálnější. Za mne je 0N perfektní na zimu a 1N zase na lehké opálení na léto a většinu roku pak mi holt zbývá buď míchat tady ty dva odstíny dohromady anebo k 0N přimíchat CC serum od By Terry v odstínu 4, který 0N lehce natónuje.

Cena

Celkové hodnocení
Přestože jsem k tomuto make upu byla skeptická, musím uznat, že se jim opravdu povedl a nemám mu tak nějak, až na ty barvy 0N a 1N daleko od sebe, co vytknout. Musím podotknout, že rozhodně to není plnohodnotná náhrada Lastingu, ale blíží se mu tak na 85% a rozhodně ho ráda používám.
Takže za mne tomuto make upu říkám ANO a můžete směle jít nakupovat.

Už jste produkty od Dior Backstage zkoušely? Který je Váš nejoblíbenější? Už jste zkoušely tento make up? Chcete i recenzi na konturovací paletku?













Zleva: 0N, mix 0N a 1N, 1N

Zleva: 0N, mix 0N a 1N, 1N 


Zleva: 0N, mix 0N a 1N, 1N

3 komentáře:

  1. Super recenze, to jsem potřebovala slyšet. Zatím jsem váhala, takže mi tvoje vyčerpávající recenze pomohla a určitě ho časem pořídím. Já teď celé léto používám make-up Chanel Les Beiges, který jsem si zamilovala a který mi tak trochu připomíná právě Lastig silk,bzak někdy zkus vzorek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem ráda, že jsem pomohla. Les jsem zkoušela, ale nesedly mi odstíny :/

      Vymazat
  2. Jj.s odstíny je to u Chanelu potíž. Já mám č. 22 Rosé, ten je dostatečně světlý.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)